Arkadaşlar hepsiburada nın malum kampanyasından telefon almak istiyorum.. Bütçem 800 lira.. Ne tavsiye edersiniz..
quote:Orijinalden alıntı: rachael bence nokia x6, samsung i5700 gibi modeller olabilir bir bak istersen ama x6 çok kalın n86 nasıldır sizce..
quote:Orijinalden alıntı: xweser quote:Orijinalden alıntı: rachael bence nokia x6, samsung i5700 gibi modeller olabilir bir bak istersen ama x6 çok kalın n86 nasıldır sizce.. cok iyi telefon ama 800 tl demıssınız n86 850 gıbı bırsey
quote:Orijinalden alıntı: xweser quote:Orijinalden alıntı: rachael bence nokia x6, samsung i5700 gibi modeller olabilir bir bak istersen ama x6 çok kalın n86 nasıldır sizce.. Tavsiye ederim
quote:Orijinalden alıntı: safa_oyuncu Cihazdan beklentileriniz nedir? hocam 5800 sipariş verdim.. teşekkür ederim..
quote:Orijinalden alıntı: xweser Arkadaşlar hepsiburada nın malum kampanyasından telefon almak istiyorum.. Bütçem 800 lira.. Ne tavsiye edersiniz.. Yanlış hatırlamıyorsam 6303 düşünüyordunuz. Bütçeyi baya bi artırmışsınız. Yeni telefonunuz hayırlı olsun.
O fiyata alınabilecek en güzel cihazlardan birini almışsınız. Hayırlı olsun. X6 mı N86 mı deseler hiç düşünmeden N86 derim.