Şimdi Ara

wi fi li telefon!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefon önerisi istiyorum sizden telefonumda wi fi olmasını istiyorum kamerasıda 2 mp aşağı olmasın istiyorum tabi mp3 falanda çalıcak ben tabi bi dahaki yaz alıcam şimdi alamıcam önerilerinizi bekliyorum. birde sonyericosson w960i şimdi 1200 ytl falan bi dahaki yaza fiyatı sizce ne kadasr olur şimdiden çok teşeküür ederim.

• ucuz olmasını istiyorsan 6300i diğer adıyla 6301
  • 6300 kamerası çok hoşuma gitmiyo bide o telefonu türkiyede bulabilicekmiyim bende duymuştumda onu ama işte nerde bulabiliriz
  • Bidahaki yaza derken seneye mi alacan? Öyle ise şimndiden sorulur mu yaw.
  • ya ben şimdi w960 ı düşünüyorum oda şimdi baya pahalı bende okullar kapanınca alıcam işte bakalım beklicem işte
  • N95 tavsiye ederim bütcen müsaitse... yada bi dahaki yaza N96 ucuzlamıs oLur ondan aLırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 25 Ağustos 2008; 21:28:34 >
  • anladığım, wifi li bir cihaz alıp interneti yanınızda taşımak istiyorsunuz.. w960 ın fiyatı bana kalırsa bir sene sonra ancak 800-900 olur. bunu p1i adlı cihaza bakarak söylüyorum. w960 ile aynı donanima sahip ve fiyatı uzun süredir düşmüyor. bu tür bol özellikli cihazların fiyatları çabuk düşmüyor. özellikle sony ericsson un komple cihazı az. olanlarda böyle belli fiyatlarda takılıp kalıyor.
    kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşa boşuna tavsiye etmeyin. Seneye alacakmış resmen. Şimdiden tavsiye istiyor. Yarına çıkacakmıyız bakalım. Alacağın zaman sorarsın. O zamana kadar neler olur kimbilir.
  • doğmamış bebeğe mektup diye bir laf vardırya ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.