Şimdi Ara

Wi-fi anten yaptım [Fotoğraf Var]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modem'in antenini kırdı arkadaş sağ olsun, bizde naparız ne ederiz böyle bir şey yaptım, şimdilik iyi çekiyor :))

• Fakir

• .
  • O değilde bu anten o kadar önemlimiydi hep yatık duruyor falan :D
  • 3.2 cm uzunluğunda kalın bir teli konnektörün içine değdirseniz gayet güzel sonuç alırsınız aslında, bu yaptığınız şeydeki duran dalga oranını tahmin edemiyorum
  • Himm... küçük kilsiz eller. Liseli değil ilkokullusun seeeen
  • Gidip yeni modem alsaydın niye uğraştın ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buram buram fakirlik kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

Himm... küçük kilsiz eller. Liseli değil ilkokullusun seeeen

Tabi ki maksat eğlence arkadaşlar, o kablo dolamalarının da hiç bir amacı yok bizde biliyoruz bunu :)

Bana ilk okullu diyen arkadaş polemiğe girmeyeceğim bile, burada anlatılmak istenen olay Öğrencilik hayatıdır. Büyüyünce anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Gidip yeni modem alsaydın niye uğraştın ki..

Bu saatte mi alayım :)

15 li yumurta alalım diyorum zor para toplanıyor evde nefes bile almayacaklar yakında o derece pintilik hat safhada

Bu saatte aklıma başka çözüm gelmedi açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLeiN

Modem'in antenini kırdı arkadaş sağ olsun, bizde naparız ne ederiz böyle bir şey yaptım, şimdilik iyi çekiyor :))

Pis fakir seni al doya doya harca

• kapıya bağladığın kablo iletken ise dalga boyunu büyülttüğün için artık normalden daha güçlü bile çekebilir
  • quote:

quote:

Tabi ki maksat eğlence arkadaşlar, o kablo dolamalarının da hiç bir amacı yok bizde biliyoruz bunu :)

Bana ilk okullu diyen arkadaş polemiğe girmeyeceğim bile, burada anlatılmak istenen olay Öğrencilik hayatıdır. Büyüyünce anlarsın.

oowwww

headshot !

• güldürdün lan anten
  • quote:

quote:

Ah ah sanki boz farklıyız ha. Şaka maksatlı soyluyoruz adam polemik diyor ama ben bilmem mi malzeme olmayinca hayal gücünün nasıl zorlandığını... var ya ben telefon kablosundan tel çıkarmaya çalıştığımı bilirim. Bu kadar yazdırdın mobilden mutlu musun

Edit: biri hs demiş ne hs di Nan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 11 Aralık 2011; 22:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

kapıya bağladığın kablo iletken ise dalga boyunu büyülttüğün için artık normalden daha güçlü bile çekebilir

James Clerk Maxwell'in kemikleri sızlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOzata

kapıya bağladığın kablo iletken ise dalga boyunu büyülttüğün için artık normalden daha güçlü bile çekebilir

Evet kapının metal koluna tutturdum iletken kablo, fena değil çekiyor işte :)
  • quote:

quote:

quote:

Ah ah sanki boz farklıyız ha. Şaka maksatlı soyluyoruz adam polemik diyor ama ben bilmem mi malzeme olmayinca hayal gücünün nasıl zorlandığını... var ya ben telefon kablosundan tel çıkarmaya çalıştığımı bilirim. Bu kadar yazdırdın mobilden mutlu musun

Edit: biri hs demiş ne hs di Nan

Beter ol genç :D daha fazla yaz ellerine kıramp girsin

şaka yapıyoruz ya alınma, eller zaten benim değil arkadaşlarımın fotoyu çeken benim de sende EL'i buldun kıllısını arıyorsun, avuç içinde kıl mı olur onu anlamadım :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Gidip yeni modem alsaydın niye uğraştın ki..

Bu saatte mi alayım :)

15 li yumurta alalım diyorum zor para toplanıyor evde nefes bile almayacaklar yakında o derece pintilik hat safhada

Bu saatte aklıma başka çözüm gelmedi açıkcası :)

Hocam ciddiye almadın dimi Tabi ki tamir edeceksin gidip yenisini alsaydın forumca söverdik

• güzel güzel eminim eskisinden daha iyi performans veriyodur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.