Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür gözüme bir şey takıldı bilgisayarda, modemin sayfasından girip baktığımda kimse girmemiş olarak görünmesine ve WPA2/AES şifreleme tekniğiyle 16 haneli bir şifre filan kullanmama rağmen bilgisayarım'dan baktığımda fotoğraftaki gibi bir şey görüyorum. Bu fotoğraftakilerin (telefonlar) benim wi-fi'ıma bağlandığı anlamına mı geliyor? İnternete ethernet kablosu ile bağlanıyorum ve bilgisayarım masaüstü, herhangi bir wi-fi özelliği yok. Modemde wi-fi açık ama. İki gündür acayip sinirlerim bozuldu, kafama takılıyor.
Bu senin dosya paylastigin cihazlar ftp gibi agina baglilarsa paylasima acik dosyalara bakabilirler ornek w7 ev grubu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1
Bu senin dosya paylastigin cihazlar ftp gibi agina baglilarsa paylasima acik dosyalara bakabilirler ornek w7 ev grubu
Anladım, ama benim bilgisayarım masaüstü? Ve paylaşımı kapattım. Bu onların Wi-Fi'ıma bağlandıkları anlamına mı geliyor kısaca?
Yerel ağınıza yani modeminize bağlı cihazları gösteriyor işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme