Şimdi Ara

`WhoNeeDMe` Oyuncak Tanıtımı.CHARIN BANI AÇILDI:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel Char Gerçekden. Ben 2 Yıl Önce xigenonda Ardream Oynarken Senin PwNeDMaD dan 2 Yedigimi Hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Oyuncak nedir ya

oynanılan şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Oyuncak nedir ya

oynanılan şey.

@Can`
    Teşekkürler bilgilendirme için açtık charları inş pişman olmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Güzel Char Gerçekden. Ben 2 Yıl Önce xigenonda Ardream Oynarken Senin PwNeDMaD dan 2 Yedigimi Hatırlıyorum

Pwnedmad bir taneydi yavvvv.

Sizin nick neydi ?
  • Hatırlamıyorum Gerçekden Üzerinden 2 Yıl Geçti. Ama 2 Yedigimi Hatırlıyorum Senden
  • Ahh o chitin shieldi görmez olaydım... İçim bir fena oldu En çok sahip olmak isteyip bir türlü sahip olamadığım o item...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Ahh o chitin shieldi görmez olaydım... İçim bir fena oldu En çok sahip olmak isteyip bir türlü sahip olamadığım o item...

Benimde hayallerimi süsleyen bir itemdi.

İstendiği zaman herşey oluyor. Yeterki moradondan bağı koparmayın.
  • quote:

Ahh o chitin shieldi görmez olaydım... İçim bir fena oldu En çok sahip olmak isteyip bir türlü sahip olamadığım o item...

Neo ya sen hala CS almadinmi yoksa? Uzuldum inanki Aresde olsan sana bi guzellik yapardimda Carnaca elim uzanmaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Neo ya sen hala CS almadinmi yoksa? Uzuldum inanki Aresde olsan sana bi guzellik yapardimda Carnaca elim uzanmaz :(

Carnacta cs varmı ki alsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Carnacta cs varmı ki alsın?

TBL kurcalasın. SS`i CS gösteren TBL`ler var. Ama nasıl ulaşılır o TBL`ye bilmiyorum.

• Isillion key için isillion kesmeye girdik. Toplasan 2 party yokuz bile

Her gün düzenli olarak 2 tane isillion kesip, key paralarını clan içinde paylaşıyoruz.

`WhoNeeDMe` Oyuncak Tanıtımı.CHARIN BANI AÇILDI:)

Buda 3 saatlik pk'mız. Yaklaşık olarak 7k kastık. Üstteki adamlara bakmayın. Hepsi transferci =D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can` -- 18 Ocak 2011; 12:54:16 >

• Ticareti nasıl yaptın az ondanda bahset böyle kuru kuru çar resmi koymayla olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

Csnin fiyatı ne şuan xde?
  • Bende arkadaşın priestle oynadım pek hoşuma gitmedi str priest Assas açtım bakalım neler yapabilecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Ticareti nasıl yaptın az ondanda bahset böyle kuru kuru çar resmi koymayla olmaz

İlk başlarda +7 chitin +7 md +7 shard al sat yapa yapa bütçemi geliştirdim.

Sonra rol, glass, iron belt, iron neck alım satımına girdim.

Derken bir bakmışım boşta 1 adet iron set'im olmuş. Iron set ile md+9 ticaretine girdim. minimum 10gb kâr ile md+9 ticaretinden yüzlerce gb kâr ettim.

Sonra benim bi tane upgradeci arkadaşım vardı. Bastığı itemleri bana ucuzdan satıyordu. 8 gblik shardlari ben 650-700den alıp, 800-825`ten satıyordum.

Cs fiyatına gelince 600 liradan başlıyor. TL ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Bende arkadaşın priestle oynadım pek hoşuma gitmedi str priest Assas açtım bakalım neler yapabilecez

CilginTurklerin warriorları hayvan olduğu için, BP pek zevk vermeyebilir. Asas kasılma aşamasında. Kuzenede asas dizdik. Bakalım onunlada atacağımız pkların ss`lerini burada paylaşacağım.

Asas yerine warriorda düşünülebilir. Umarım istediğin zevki alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can`

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Bende arkadaşın priestle oynadım pek hoşuma gitmedi str priest Assas açtım bakalım neler yapabilecez

CilginTurklerin warriorları hayvan olduğu için, BP pek zevk vermeyebilir. Asas kasılma aşamasında. Kuzenede asas dizdik. Bakalım onunlada atacağımız pkların ss`lerini burada paylaşacağım.

Asas yerine warriorda düşünülebilir. Umarım istediğin zevki alırsın.

5 yılı aşkın bi süredir knight oynuyorum daha hiç warrior charım olmadı
    şu son bi kaç parça item kaldı edanada onlarıda aktardığımda tamamlanacak 70gb parayla nasıl bir assas dizerim Allah kerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 18 Ocak 2011; 16:06:51 >

• Nazara geldik. Char TPT yedi.
  • Ara verip kafa dinlersin :D Tadini cikar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.