Şimdi Ara

Whited00r 7 çıktı! Yeni (ios 7 arayüzlü)....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, eski model ve apple tarafından desteğini yitiren cihazlar için hazırlanan en hızlı custom firmware olan whited00r 'un ios 7 arayüzlü yeni firmware'i yayınlandı..

Uyumlu cihazlar

iPhone 2G
    iPhone 3G
    iPod Touch 1G
    iPod Touch 2G

İNDİRME LİNKİ !!

**Ekran Görüntüleri**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 30 Aralık 2013; 12:03:28 >

• deneyen var mı? bildirimler çalışıyomu 2G de
  • 3gs?
  • Ilginç bi iş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    hayır sadece yukarıda verdiğim cihazlar için, 3GS desteklemez..
  • Şu iphone firmwarelerden biri yardım etsin banaa. İsyaaan. İphone 2g var elimde evet hala çalışıyor kardeşimde cihaz.Yurtdışından geldiği için fake imei atıldı. Orjinal firmware ile fake imei arasında tek fark bitane lanet .plist dosyası. Fake imeide satırlar silinmiş sadece bu. Cihaz formatlarken kendine bu kodları uyguluyor, mecbur pc den yapmamız lazım. Ne yapıp edip winrar 7zip ve bilimum prolarla yaptım ama ipsw formatını yapamadım cihaz kabul etmedi. Bu işten anlayan birileri varsa duysun sesimi. İlk işim WD7 yi editleyip yüklemek olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodavisne -- 30 Aralık 2013; 21:31:43 >

• Nasıl kuracağız ? orjinal kayıtlı cihaz benimki ama ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whitedoor 6 yo kurmustum 3g ye ama iskence gibiydi cok yavas :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Nasıl kuracağız ? orjinal kayıtlı cihaz benimki ama ..

fark yapmaz yine kurabilirsin..
    cihazının üzerindeki yazılıma uygun olan bir RedSnow Jailbreak aracı indir.. telefonunu pc ye tak ve bu araçtaki menüden pwned dfu modunu seç cihaz siyah ekranda kalır sonra itunesu açıp SHİFT tuşunu basılı tutarak restore yi tıklayıp yazılımı göster itunes yüklemeye başlar.. verilerini öncesinde yedeklemeyi unutma çünkü telefonundaki herşey silinecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

quote:

cihazının üzerindeki yazılıma uygun olan bir RedSnow Jailbreak aracı indir.. telefonunu pc ye tak ve bu araçtaki menüden pwned dfu modunu seç cihaz siyah ekranda kalır sonra itunesu açıp SHİFT tuşunu basılı tutarak restore yi tıklayıp yazılımı göster itunes yüklemeye başlar.. verilerini öncesinde yedeklemeyi unutma çünkü telefonundaki herşey silinecek..

Whited00r bir öncekini sorunsuz yükledim, demekki bu WHİTED00R 7 de aynı kurulummuş şunu anlayamadım yedeklemeyi itunes üzerinden yaparsam tekrar geri yükleyemem ki ? örneğin rehber neden yükleyemem çünkü sürüm uyumsuz gibi hata alacağımı düşünüyorum yedekleri geri yüklerken.. outlook.com gmail falan olmaz mı acaba bilemedim ki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

quote:

Whited00r bir öncekini sorunsuz yükledim, demekki bu WHİTED00R 7 de aynı kurulummuş şunu anlayamadım yedeklemeyi itunes üzerinden yaparsam tekrar geri yükleyemem ki ? örneğin rehber neden yükleyemem çünkü sürüm uyumsuz gibi hata alacağımı düşünüyorum yedekleri geri yüklerken.. outlook.com gmail falan olmaz mı acaba bilemedim ki..

evet bu versiyonda yine ios 3.1.3 altyapısını kullanıyor ve yine evet aynen öyle itunes ile yedeklemeyi geri yüklemeye çalışırsan versiyon farklılıkları nedeniyle uyumsuzluk hatası vermesi muhtemeldir..
    Ben sadece bilgin olsun diye yedekle dedim,yükleme esnasında proble oluşur veya beğenmeyip şu an kullandığın ios ye dönmek istersin diye..
    Ayrıca yedeklemeyi itunes ile değil İTOOLS ile resimlerini ,videolarını,rehberini vs ayrı ayrı yedeklersen dilediğin versiyona uyum sorunu olmadan geri yükleyebilirsin..

• İsteyene kurulumunu ve telefonumdaki Whited00r 7'nin resimlerini atabilirim...
  • iOS 4 den daha iyi mı sizce yani uygulama bakımından daha mı iyi ?

• 3Gs için gelicek mi ?

• Ben kullanıyorum harika olmuş ayrıca whited00r 6 dan çok daha güzel o sürüm teli yavaşlatıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sesto Elemento

3Gs için gelicek mi ?

şu an çyle bi düşünce yok ilerde olacakmış
  • ios 6,5 veya 4 ün arayüzlerinden güzel olmuş.yazılar küçülüyorsa ne güzel olur...
    Ancak bana sorarsanız,temiz,iOS 3 yüklü bir iPhone 3G yi hiçbir şeye değişmem.
  • Sesto Elemento kullanıcısına yanıt
    3GS için hiç bir zaman çıkmadı ve tahminimce uzun bir zaman whited00r sürümü çıkmaz çünkü 3GS için apple desteği devam ediyor hatta 6.1.3 yazılım güncellemesi bile almış bir ürün..
    whited00r daha çok güncelliğini yitiren ,appstore'dan yüklenecek program bulmakta zorluk çeken düşük konfigürasyonlu cihazları ayakta tutabilmek için oluşturuluyor..
  • Hocam çalışan uygulamaların listesini yazar mısınız ?
  • 2 ay önce denemiştim nasıl olduysa 6 yı yüklemeyi başarmıştım ama tam çalışmamıştı .
    bende orj geri dönmiştim sonra tekrar 7 çıkınça yükleyim dedim bir türlü dfu moda grmiyor telefon ne yapmam lazım sizce .

pek anlamam bu işlerden turkcelden alınma 3G var sorunsuz çalışıyor ama wifi ve whasapp gibi programlar çalışmıyor .

Whited00r7-iPhone3G-Unlocker.zip 2013-12-28 325.2 MB
    Whited00r7-iPhone3G-Normal.zip 2013-12-28 324.8 MB

hangisini indirmem lazım
    dfu ya girmiyor nasıl alırım
    baseband 05,15,04

teşekkürler

@T.HAWK @Razor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.