Şimdi Ara

WhenU.SaveNoW virüsünü nasıl silebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda Hd film izlemek için bs playerin free sürümünü yükledim.whenu.sawenow diye bir program yükledi.ad-aware ile pc yi taradığımda o programı virüs olarak görüyor.programı kaldırdım halen virüs olarak görüyor.Sistemimde nod32 smart security var.Bir çare lütfen?

• WhenU.SaveNoW virus değil ama zararlı adaware
    indirdiğin dosyayı ve programı kurduğun klasöru sil
    olmaz ise buraya bir bak:

Tıkla
  • baktım.acaba hangi programla temizleyebilirim?
  • spybot - search & destroy programı temizliyordu yanlış hatırlamıyorsam..
  • BsPlayer artık paralı olmadığı için whenusave ile beraber geliyor.
    Virüs falan değil yani.Yapman gereken whenusave'in internete erişimini güvenlik duvarı vasıtasıyla engellemek.
  • tavsiyem BS Player kullanmamanız.artık reklamlı geliyor çünkü.(aynı reklam Daemon Tools ta da geliyor)
    Önerim KMPLAYER.codecleri kendi içinde extra codec ihtiyacı yok açamadığı hiçbir video formatı da bulunmamakta ve hafif bir yazılım.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=kmplayer&lid=3195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Kasım 2007; 0:19:11 >
  • ben bs player ile Hd rip filmler izliyorum.ve sistemi kasmadığı için izliyorum.Ama km playerde videolar da donmalar oluyor.bs playeri kaldırdım.yerine nvdia nın playerini yükledim .o sorunsuz çalıştırıyor.Ayrıca spbot u da denedim silmedi.hatta bulmadı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 12 Kasım 2007; 14:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.