Şimdi Ara

whatsappta insanlar sizi takmayinca ne dusunuyosuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • whatsappta veya başka bir yerde insanlar sizi takmayinca ne dusunuyosunuz şahsen ben bana biri mesaj atınca üzülmesin diye cevap veriyorum başkaları beni takmayinca o kişiden soguyorum

Edit bazı arkadaşlar konunun saçma olduğunu düşünüyor bence konu gayet mantıklı açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albinohastasizenci -- 30 Temmuz 2014; 2:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne biçim konu la.

• He sırf üzülmesin diye cevap atıyorsun ok :))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SardanapaL

Bu ne biçim konu la.

• Eğer bir insan seni takıp sana bir mesaj atmış ise sen de onu takarsın. Takmazsan, arkası kalkmış öküzün tekisindir. Şayet ben herkesi iplerim. Ancak birisi beni takmaz ise arkasından bir güzel giydiririm, ciddi söylüyorum. Ne var lan bir üstünlüğün mü var selam veriyorsun naber diyorsun sen, karşındaki takmıyor, medeniyetten uzaklıktır bu hayvanlıktır öküzlüktür yani başka açıklaması mı var

Edit : Anlam karmaşası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 30 Temmuz 2014; 1:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Eğer bir insan seni takıp sana bir mesaj atmış ise sen de onu takarsın. Takmazsan, arkası kalkmış öküzün tekisindir. Şayet ben herkesi iplerim. Ancak birisi beni takmaz ise arkasından bir güzel giydiririm, ciddi söylüyorum. Ne var lan bir üstünlüğün mü var selam veriyorsun naber diyorsun takmıyorsun, medeniyetten uzaklıktır bu hayvanlıktır öküzlüktür yani başka açıklaması mı var

+1 kesinlikle

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    helal hocam. bende yazicaktim baktım yazan olmuş. +ladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herkes mutlu kimse bos yapmasin
    11 ay önce açıldı
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takmadan kastın hiç cevap vermemesiyse hiç yaşamadım onu Ama gördüğü halde geç cevap verenler oldu , soğurum direk ve içimden baya küfür ederim.
  • Mesaj atan yok ki ipleyim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: SardanapaL

Bu ne biçim konu la.

Konu dışı bölümünde yenisin galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana mesaj atanı çoğu zaman iplerim iplemezsem de bi sebebi vardır.
    ben mesaj atıp da mesaj attığım kişi beni sallamazsa hesabını daha sonra sorarım
  • Genellikle bana yazan biri olursa gördüğümde cevap veririm, işim gücüm olsa bile cevap veririm üstüne yaptığım işi söylerim hani müsait değilim anlamında. Bazen işim başımdan aşkınsa yada moralim bozuksa yada bir mevzu varsa ona göre cevap atmayabilirim ama muhakkak geri dönerim. Zaten samimi olmadığım yada tanımadığım birisi yok whatsapp da. Durum böyle olunca hani zaten tanıdığın bildiğin insanlar kimse kötü bir şey düşünmüyor birbiri hakkında. Bunun dışında son zamanlarda sevgilim tarafından biraz maruz kalıyorum bu olaya, bir şey yazıyorum whatsapp a giriyor çıkıyor falan ama cevap yok. Hani çocuk gibi böyle şeylerden kavga falanda çıkartmıyorum. Geçen gün şakayla karışık biraz söylemiştim ama bakalım düzeldi gibi. İnsan üzülüyor dediğin gibi.
  • Genelde ben takmadığım için onların ne düşündüğünü bilemiyeceğim
  • Direk "G*t cevap versene bişey dedik" derim.
  • Konu dışınında bir raconu var. Çöp.

• Hiç uğraşamam direk..

whatsappta insanlar sizi takmayinca ne dusunuyosuz
  • SardanapaL kullanıcısına yanıt
    Konu dışının raconu varmış.
    Çöpmüş.
    Yav he hee.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.

• Muhabbeti sıkıcı olanların direk yüzüne söylüyor ve bir daha takmıyorum.Karşıdaki de muhabettimden sıkılıyorsa aynısını yapmasını beklerim.2 yüzlülüğe gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.