Şimdi Ara

Whatsapp web JB siz ipad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim gibi hem iphone hem ipadi olan, ama telefon şarjdayken falan whatsapp a bakmak isteyen birçok kişi vardır eminim. Önceden forumlarda araştırdığımda JB siz whatsapp web çalışmıyo, JB ile de zaten direk whatsapp iniyo diyordular. Yabancı bir sitede karşılaştım çözüm gayet basit.

Whatsapp web yaz arat, çıkan sayfaya gir, refresh işaretine basılı tutup masaüstü siteyi iste de. Kalanını zaten kendisi yönlendiriyor. İşte o sayfahttp://www.macworld.co.uk/how-to/ipad/how-install-whatsapp-on-ipad-whatsapp-web-3508959/

Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter15 -- 5 Ocak 2016; 20:31:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dexter15 kullanıcısına yanıt
    Hocam relog işaret hangisi oluyor?

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Refresh kardeşim yanlış yazmışım kafam neredeyse, en üstte sağ tarafta 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter15 -- 5 Ocak 2016; 19:58:56 >
  • yaklaşık 2 hafta önce en üst sıralardaydı merak edip indirdim. Güzel bir app olmuş ama reklamları sanırım biraz göz alıyor. Sürekli kullanan için sanırım reklam kaldırmak çok pahalı olmasa gerek.
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası zamanında uygulama paralı iken 1 kere 1.79 verip reklamsız ömür boyu üyelik veriliyodu. Şuanki durumu pek bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter15

Refresh kardeşim yanlış yazmışım kafam neredeyse, en üstte sağ tarafta 😅

Refresh ,adres satırının en sağındaki/sonundaki yenile işaret değil mi yaw,bi türlü olmadı bende

http://www.macworld.co.uk/how-to/ipad/how-install-whatsapp-on-ipad-whatsapp-web-3508959/ Bu sayfadaki videoyu izleyin, bende işe yarıyor, umarım sizde de olur 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben de olmuyor işte benim sürüm ios 8..sanırım ondan olmuyor

O halde masaüstü siteye girmenin bi yolunu bulmanız gerek ne yazıkki 😔 Umarım bulursunuz

• Sohbetler arası geçiş bazen olmuyor bazen de çok ağır nedense

• Sanırım o internetinizin hızıyla alakalı değişiyor, çünkü bu bir uygulama değil, sürekli internetten yenileme ihtiyacı duyuyor. Veri yavaş gelince de yavaş kalıyo. İleride bi whatsapp web app i çıkarsa falan o durum düzeltilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter15 -- 11 Ocak 2016; 10:13:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İpad Air IOS 7.1.2 de jailbreak olmadan nasıl whatsapp wep açarım."
    ?

• Puffin web browser ile yapabilirsiniz. Settingse gelin ve request desktop site'i etkinleştirin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.