Şimdi Ara

Whatsapp tuhaf bildirim sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Hemen konuya gireyim ;
    Gün içerisinde zaman zaman whatsapp 'bağlantınız kontrol ediliyor' uyarısı veriyor ve üst kısımda uyarı baloncuğu çıkıp sonra kayboluyor. Mesaj geldi sanıyorum baloncuğu görünce ancak herhangi bir mesaj felanda olmuyor. Gün içinde zaman zaman denk geliyorum. Bu internet bağlantısı zayıf olduğu durumlarda ortaya çıkan bir sorun mudur ? normal midir ? daha önce karşılaşan arkadaşım var mı ? Virüs felan mıdır diye şüphelendim hatta, whatsapp ı kaldırdım ve telefona hard reset attım sonra tekrar kurdum. Ancak daha sonrada devam etti. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Son zamanlarda whatsapp'ın veri sistemi çökmeye başladı bu gibi hatalar 1 aydır oluyor. Geçen haftada bir kaç saat wp'ye erişim olmadı. O zamanda bana "yeni mesajınız olabilir" şeklinde bildirim geliyordu. Size gelen bildirimlerde bu gibi sebeplerden + internetinizin bağlantı sorunundan kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuteKavun

    Son zamanlarda whatsapp'ın veri sistemi çökmeye başladı bu gibi hatalar 1 aydır oluyor. Geçen haftada bir kaç saat wp'ye erişim olmadı. O zamanda bana "yeni mesajınız olabilir" şeklinde bildirim geliyordu. Size gelen bildirimlerde bu gibi sebeplerden + internetinizin bağlantı sorunundan kaynaklanıyor olabilir.

    Üstad öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi son 1 ay civarında başladı. Yeni mesajınız olabilir uyarısını bende alıyordum ve başkalarında da olduğunu okumuştum ancak, bağlantı uyarısının ve baloncuğun çıkıp kaybolması durumu daha evvel hiç başıma gelmediği için kimsede de görmediğimden garipsemiştim. Tekrar teşekkürler.
  • Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Telefondan sanıyordum, içim rahatladı. 4G nedeniyle olabilir mi bilmiyorum. "Bağlantınız kontrol ediliyor" diyor ama gelen mesajı göstermiyor. Girdiğimde mesajın geldiğini görüyorum. Bunu da zaman zaman yapıyor. Kaldırıp tekrar kurdum hatta telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm aynen devam. Birkaç gündür karşılaşmadım. Bakalım ne zaman çıkacak tekrar.
  • Benim de öyle oluyordu, kardeşim başkasının kötü olması nedeniyle yaşadığım kötü bir olay sonrası takip ediyormuş meğer ki, hiçbir gizliliğim kalmadı, diğer kardeşlerim ve ablamlarla da gizliliğimi paylaşmış, geçmişteki 5-10 yılı düşünün, benim yerime de hareket etmiş, whatsap nasıl güvenilir hale gelir şaşırdım, belki 4 defa fabrika ayarlarına döndüm geçmiyor. Dinimize göre kişinin gizliliğini deşifre etmek veya ihlal etmek çok büyük günah, çareyi dinimize göre linkler atmakta buldum yalnız güvenim çevremdekilere karşı sarsıldı. Sanırım tek çare telefon numaramı değiştirmek, başka önerisi olan birisi varsa lütfen paylaşsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.