Şimdi Ara

whatsapp'tan iyi anlayanlar bakabilir mi? gönül işleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi ben iş gereği daha çok bilgisayar ile içli dışlıyım. telefonu sadece konuşmak için elime alıyorum, öyle oturup hiç saatlerimi veren biri değilim. o yüzden telefondaki uygulamalarda uzman arkadaşlardan (şaka tabi) yardım istiyorum. ben kıtım o konuda :)

şimdi whatsapp da anladığım kadar şöyle bişey var. misal biriyle geçmişte yazıştınız ve o mesajı silmediniz diyelim.
    misal karşıdaki önceden mesajlaştığınız kişi eğer onlineyse eski mesajlaşma sayfasına girdiğinizde o kişiden için online yazıyo. görebliyorsunuz onun o an whatsapp ta olduğunu.

şimdi olay şu. 4 yıldır birlikte olduğumuz kız arkadaşımla ayrıldık 2 ay önce. ben de eski mesajlaşma sayfamıza ara ara griyodum bakıyodum online mi diye. ve çoğu zaman online görüyordum. ama artık son 2 haftadır hiç online görünmüyor. bir kez bile online yazarken karşılaşmadım.
    Bu bana garip geldi. ama 1 hafta önce profil resmi değişti, bunu görebildim. sadece online olup olmadığını eskisi gibi göremiyorum.
    zaten "son görülme" olayını öteden beri kullanmıyodu.

şimdi whatsppdan anlayan arkadaşlar. bu kız beni telefon rehberinden silmiş mi? rehberden silmeyip sadece whatsapp tan engellese profil resmini değiştirdiğinde göremezdim yeni profil resmini diye düşünüyorum.
    ama rehberinden sildiği için onun telefonunda bir guest gibi yabancı olduğumdan onun online olup olmadığını göremiyorum.
    saçmaladım mı yoksa doğru mu bu tezim?
    lütfen yardım edin. yaşım 30 küsür ve 4 yıllıktı ilişkimiz.
    eğer rehberden silmişse yazıklar olsun diyip kapatıcam o teli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_bostanci -- 26 Haziran 2016; 12:57:19 >

• kız silmiş seni rehberden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelleseysi hiç bir şey göremezdin. Rehberden silmiş olması muhtemel. Ama wp girmiyor da olabilir şimdi günahını almayalım kızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D00A3EA7 -- 26 Haziran 2016; 11:41:55 >
  • aynen hocam günahını almak istemiyorum şimdi emin olmadan. o yüzden nokta atışı br bilgi elde etmek istiyorum ki onu kırmak isteyeceğim son şey bile değil.
  • anliyorum uzun sureli bir iliskiniz bitmis, ama ayrilmissiniz hocam, birakin bu isin pesini bence. yoksa kendinizi uzmekten baska elde edeceginiz bir sey olmayacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Ah kardeşim, ne çok haklısın bir bilsen. silip atıcaksın ve hayatına bakıcaksın aslında ama şu kalp denen şey o kadar lanet bir maddeden yapılmış ki... Virüs gibi, tüm kontrolü ele geçiriyor ve diskalifiye oluyosun.
    zamanla geçer belki bu saplantı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_bostanci -- 26 Haziran 2016; 11:54:13 >
  • Engellememiş
    Rehberden silip silmediğini anlayamazsın sanırım şu durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Offff. eskiden olduğu gibi msn filan olsa biton yöntemi vardı silip silmediğini bulmanın.
    nasıl öğrenirim acaba, yok mudur bunun hiçbir yolu...
  • Okumadım ama haklısın

• whatsapp olum o
  • bence gercekten çevrimiciyken yakalayamadın hiç. çevrimici olup olmadıgını kapatmanın yolu yok diye biliyorum.
  • İş gereği bilgisayarla içli dışlı olup cep telefonu uygulamalarından bihaber olmak...
  • Bittiyse bitmiştir, stalk lamanın anlamı yok. Ha kırk yılın başı bir bakarsın eski güzel günlerdi diye o kadat ilerisi yok.

• bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Hocam troll arıyorsan başka mesajlara bakmalısın. ben burada ciddi bir mesele için yardım istedim. Bir şey yazarken enli boylu düşünüp yazmalı insan.
    Mesleğim 3 boyutlu mimari görselleştirme. şimdi içinde olmadığın için bunu anlamıyorsun belki ancak cep telefonundaki uygulamalarla benim işmin alakası yok ve işim ağır olduğu için telefonu sadece proje konuşmaları için elime alıyorum.

Demek ki insanlar PC ile içli dışlı olabilip (iş gereği demiştim ilk mesajımda zaten) telefon uygulamarından bihaber olabiliyormuş.
    Lütfen yardımcı olmak istiyorsanız bir şeyler yazın. başka mesajlarda şakalaşırız yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bittiyse bitmiştir, stalk lamanın anlamı yok. Ha kırk yılın başı bir bakarsın eski güzel günlerdi diye o kadat ilerisi yok.

sen de haklısın hocam ne diyim...
  • Hocam bittiyse, bu saatten sonra da oluru yoksa yapilacak en iyi sey hayirlisi buymus diyip onune bakmak olacaktir. Ayrica sevmek unutmak icin degildir karsimizdaki kisiyle yasadigimiz tecrubelerin bir guzellik oldugunu ve iyisiyle kotusuyle de hatirlanmasi gerektigini dusunuyorum. Hayatin karsina neler cikaracagini daha onceden kestiremiyorsun. Bir anda hayatimiz altust olabiliyor ya da bir anda hayatimiz cok buyuk bir anlam kazanabiliyor. Umarim ikincisi sizin icin gercek olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KisstheCook

Hocam bittiyse, bu saatten sonra da oluru yoksa yapilacak en iyi sey hayirlisi buymus diyip onune bakmak olacaktir. Ayrica sevmek unutmak icin degildir karsimizdaki kisiyle yasadigimiz tecrubelerin bir guzellik oldugunu ve iyisiyle kotusuyle de hatirlanmasi gerektigini dusunuyorum. Hayatin karsina neler cikaracagini daha onceden kestiremiyorsun. Bir anda hayatimiz altust olabiliyor ya da bir anda hayatimiz cok buyuk bir anlam kazanabiliyor. Umarim ikincisi sizin icin gercek olur.

Haklısın hocam, söylediğin her şey gerçek.
    ama bu öyle bir şey ki.
    " hani düğmeni dikerken dalarsın da iğneyi parmağına geçirirsin carp diye, canın ansızın şiddetlice yanar ya"
    onu her online gördüğümde böyle oluyordum...
    çok özledim be...!
    belki o yüzden dert ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

bence gercekten çevrimiciyken yakalayamadın hiç. çevrimici olup olmadıgını kapatmanın yolu yok diye biliyorum.

Hocam yok ya bazen girdiğimde Çevrimiçi yazıyodu. biraz bekliyodum. o yazı gidiyodu. sonra 3 dk sonra yeniden çevrimiçi yazısı geliyodu.
    yani kendisi kolluk kuvvetleri mensubu olduğu için whatsappta grupları var. onlar mesaj yazdığında buna da bildirim gidiyo ya. girip onu okuyup geri çıkıyodu. 4 yıldır böyleydi.
    o yüzden bunu iyi biliyorum yani. ama artık o çevrimiçi yazısını hiç görmüyorum. belki rehberinden sildi. sildiyse beni tamamen gözden mi çıkardı diyorum.
    derdim bunu anlamak. ama belki unutmak da en hayırlısı.
    bir ilişkide en nefret ettiğim durumdur bu. yani deli gibi severken mecburi ayrılık sonrası hissedilen tuhaf acı ve bu acının insana saçmalığın sınırlarını zorlattırması.

• Whatsapp plus kullaniyodur

• hocam bi arkadaşınız yokmu, sizi rehberden silsin bi deneyin online yazıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 26 Haziran 2016; 14:15:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.