Şimdi Ara

Whatsapp'tan engelledi mi acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ara sıra whatsapp'tan konuştuğum bir kız vardı. Kızın 1 hafta önce durum mesajı kayboldu. Son 4 gündür ise Whatsapp resmi yok. Ama hala ara sıra online görüyorum. Sadece durum mesajı ve fotoğrafı ve son görüldü bilgisi yok. Ama dediğim gibi bazen çevrimiçi olduğu yazısını görüyorum Sizce engelledi mi ? Yoksa neden böyle birşey yaptı ?

• hocam whatsapp grubuna al zaten kurarken engellemısse almaz engellememıs ısede hemen olusturup sılersın
    Kolay gelsın
  • Çevrimiçi görüyorsan sorun yok.
  • Çevrimiçi yazıyorsa engellememiştir. Ya durumla resmi gizledi,yada sizi rehberden sildi.

-Whatsapp yetkilisi bir abi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

Çevrimiçi yazıyorsa engellememiştir. Ya durumla resmi gizledi,yada sizi rehberden sildi.

+1

-Mark Zuckerberg nefretçisi bir abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

Çevrimiçi yazıyorsa engellememiştir. Ya durumla resmi gizledi,yada sizi rehberden sildi.

Bana da öyle geliyor. Teşekkürler
  • whatsapp GRUBUNDA bir kişiyi nasıl engellerim ?

DİĞER - ENgelLE den yapınca normal olarak engelleyebiliyoruz ama grup içinde hala mesajları geliyor. Grup içindeki kullanıcıyı nasıl engellerim ?

şirkette tüm çalışanlar bu grubta bulunmak zorunda bilgiler buradan bizlere aktarılıyor. Bu yüzden çıkamıyorum. Biri var gruba komik olmayan, banal esprilerle dolu mesaj atıp duruyor. Bu kişiyi nasıl engelleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kız arkadaşıma şerefsizliğine yapıyordum bunu. İnterneti de kapatıyordum, mesajları iletilmiyordu da.
  • Telefon numarasini verirsen bakayım bende de öyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.