Bildirim
Whatsapp programı hakkında bı soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Buyrun ana konuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=39339835&p=12#51047644
Teşekkürler ama orda kimse yardımcı olmadıgı için yeni konu actım biraz acil lazımda_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: canoo
Arkadaşlar şimdi bende iphone var konustugum kiside nokia kullaniyor gece o yattıktan sonra baktım last seen... İbaresi sürekli degisiyodu arada 1-2 sn online oluyordu bile nokilarda olan biseymi bu?programı açmasa bile
Yardımcı olursanız sevinirim
Mesela 23.40ta çıktı diyelim, whatsapp kendisini yaklaşık 30-35dakika daha online gösteriyor. Sonrasında Last seen online 00.10 yada 00.15diyor. Bu süreden sonra eğer biri yazarsa diyelim ki 00.30da yazdı kişi online gözüküyor ve 30-35dakika daha online konumunda kalıyor. Yani offline olsanız bile eğer internete bağlıysanız size başkasından gelen mesaj, sizin online gözükmenizi sağlıyor. Umarım anlatabilmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: canoo
Arkadaşlar şimdi bende iphone var konustugum kiside nokia kullaniyor gece o yattıktan sonra baktım last seen... İbaresi sürekli degisiyodu arada 1-2 sn online oluyordu bile nokilarda olan biseymi bu?programı açmasa bile
Yardımcı olursanız sevinirim
Mesela 23.40ta çıktı diyelim, whatsapp kendisini yaklaşık 30-35dakika daha online gösteriyor. Sonrasında Last seen online 00.10 yada 00.15diyor. Bu süreden sonra eğer biri yazarsa diyelim ki 00.30da yazdı kişi online gözüküyor ve 30-35dakika daha online konumunda kalıyor. Yani offline olsanız bile eğer internete bağlıysanız size başkasından gelen mesaj, sizin online gözükmenizi sağlıyor. Umarım anlatabilmişimdir
Anladım cevabın için çok teşekkürler aynen dediğin gibi oluyor ama 30-35 dk diiilde gece 1-2 sn online oluyor ama gene senin dediğin mantık yani biri yazdığı için sanırım. bu sadece nokialarda olan birsey blackberry ve iphonelar tam dakik diyebilirim bunu duzeltseler iyi olur valla_____________________________
-
merhaba yeni konu açmak istemedim acaba whatsapp ipod touch larda çalışyor mu _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: prooge
merhaba yeni konu açmak istemedim acaba whatsapp ipod touch larda çalışyor mu
evet çalışıyor
quote:
evet çalışıyor
:D:D
hocam eminsin dimi bak ona göre kıza hediye ipd alıcam boşuna okadr masrafa girmeyelim :)_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
evet çalışıyor
:D:D
hocam eminsin dimi bak ona göre kıza hediye ipd alıcam boşuna okadr masrafa girmeyelim :)
ipodda çalıştığına eminim. ben kullanıyorum ipodda, ancak siz ipd alıcam demişsiniz p ile d arasındaki harf a mı o mu. yani ipodmu alıcaksınız ipadmi. ipadde sıkıntı ifile dan falan uğraşman gerekiyor ama ipodda direk indiriyorsun kullanıyorsun hocam
quote:
ipod hocam ipod :D
ama 3g özelliği olmadığı için sadece wifiden abğlanmak zorunda dimöi :(
evet mecburen wifiden bağlanıcak çevresinde wifi olucaksa çoğu zaman iyi ama olmayacaksa sıkıntı whatsappdan yazışmak_____________________________
-
anladım hocam tesekkur ettım _____________________________ -
quote:
anladım hocam tesekkur ettım
rica ederim erdal abi,iyi forumlar
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt