İlk defa konu açıyorum yanlışım olabilir kusura bakmayın. Bugün PayPal’da kullanmak için Lycamobile’ın kullan at Hollanda numarasını aldım. Whatsapp için de doğrulama gerçekleştirdim ve daha önce yedekleme olmadığı halde 2 tanesi 2019, 3 tanesi 2020’de olmak üzere toplam 5 tane Arapça isimli gruba alındığımı gördüm. Bunun üzerine satıcıyla konuştum ve bazı adminlerin rastgele numaraları grubuna aldığını, ayarlardan sadece kişilerimin beni gruplara eklemesini sağlayan ayarı etkinleştirebileceğimi söyledi. Ben de kendim deneyeyim dedim ancak rastgele kaydettiğim numaraları admini olsam dahi herhangi bir gruba ekleyemediğimi gördüm. Bunun daha sonra başıma bir iş açmasından korkuyorum. Bu normal midir? Daha önceden böyle bir ayar vardı da sonra mı engellendi? (Satıcı hatların telefona takıldığında etkinleştiğini yani daha önce kullanılmış olmasının mümkün olmadığını söyledi, aktivasyon mesajını da bizzat gördüm.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme