Şimdi Ara

WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
13
Favori
9.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 🔥KATILIM KOŞULLARI 🔥
    HEDEFİ TIP , DİŞ VEYA İLK 25K

    ❎❎ PM ATARKEN

    1) HEDEF
    2) SINIF,
    3) EĞER MEZUN İSEN ÖNCEKİ SIRALAMAN

    Arkadaşlar bunları belirtirseniz alımlar daha da kolaylaşır.






    İyi günler arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım : Ben üniversite mezunuyum. Her sene bu sınavlara girmeye çalışırım. Keyfimden yani. Soru çözmeyi seviyorum. Ha buraya kadar söylediklerim bir amacım yok izlenimi yaratabilir. Ama böyle bir şey yok. Tıp, diş ve matematik öğretmenliği gibi 3 tane hedefim var. Olursa bu üçünden birisi için tercih yapacağım .
    O yüzden bir WhatsApp grubu kurmayı düşünüyorum. Daha önceki senelerde birçok grupta bulundum. O gruplar dağıldı vs. Amaç bu sene de bir grupta olayım benimle soru çözebilecek arkadaşlar bulmak. Kendim geçen sene ygs de 25k yaptım. Bu sene daha birikimli hissediyorum yukarı çekerim herhalde. İlk 40k daki arkadaşlar gelirse sevinirim. Her seviyeden arkadaşı almayı düşünüyorum ama biraz daha yüksek seviyedeki arkadaşlar yeterince bulunmazsa boşa kürek çekmiş oluruz.

    Herkesin alanı farklıdır şimdi, bölümünde iyi olan her arkadaş gelsin buyursun.

    Şimdi arkadaşlar size böyle bir grubun + larından bahsedeyim. En azından çözemediğiniz ve yakınınızda çözdürecek kişi bulamadığınızda bu gruba soru atarsınız gruptan bir kişi soruya bakar. Bu iyi bir şey. Diğer çözülmüş sorulara bakarak bilmediğiniz bir şeyler öğrenebilirsiniz.

    Ayrıca daha önceki tecrübelerime dayanarak söyleyeyim WhatsApp de soru çözüp göndermek gözünüze çok angarya görünmesin. Gayet pratik oluyor.


    Amaç sadece bu sınav maratonunu beraber geçirmek değil uzun vadede de soru çözmek isteyen, soru çözmeyi seven arkadaşlar için de bir potansiyel yakalamak.
    Herkesi gruba bekliyorum arkadaşlar.


    ✔️EDIT1:Gruba alım yapabilmek için önce yeterli bir sayıya ulaşmalıyız. Acelesi yok. Yeterli kişi olunca grubu açalım. Şu an az kişiyiz. Katılmak isteyen arkadaşlar bana PM atabilirsiniz. Yeterli kişi sayısına ulaşınca grubu açarız.



    ✔️EDIT2: Arkadaşlar bugünlük yine ilgilenen arkadaşlardan mesajlar geldi. Yavaş yavaş artıyoruz.Altta yorumların az olduğuna bakmayın. Arkadaşlardan katılma istekleri PM olarak geliyor.
    PM atan arkadaşlar yorum da atarsanız güzel olur. En azından kararsız kalan arkadaşlarımız için itici güç olur


    ✔️EDIT3: Arkadaşlar gece boyunca da arkadaşlarımızdan talep gelmeye devam etti. Bir günde beklediğimden fazla kişi geldi diyebilirim. Umarım güzel bir ekip olacağız. Haydi arkadaşlar PM lere devam! Kendimize güzel bir soru çözme ortamı yaratalım.

    ✔️EDİT4: PM atan arkadaşlara sesleniyorum. Sevgili arkadaşlar sabırsız mısınız bilmiyorum ama bunu biraz zamana yayarak yapıyorum. Sabırsız olan arkadaşlar hemen niye açmıyoruz diye düşünüyor olabilirler. Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu işi biraz sindirerek yapmakta fayda var. Hepinize mesaj olarak dönüp ilgilenmeye çalışıyorum. Yani durum böyle.
    Forumdaki konudan ayrı başka platformlarda da konu açıp bu ekibe kişi bulmaya çalışacağım. Ayrıca kendim daha önce bulunduğum gruplardan tanıdığım arkadaşları da getirmeye çalışacağım.
    Yani daha senenin başındayız arkadaşlar.:) Kurmuşken sıkı bir ekip kuralım. İnanın hepimize çok faydalı olacak.

    ### DUYURU###♨️
    Arkadaşlar şu bir gerçek ki grup kesinlikle açılacak. Çünkü sadece forumdan ekip için yerince çalışma arkadaşı topladık. Dediğim gibi farklı platformlardan da arkadaşlar katmaya çalışıyorum ve bunların bazılarına gerçekten birebir ulaşıp getirmeye çalışıyorum. Hal böyle olunca zaman alıyor. Merak etmeyin arkadaşlar hepsi sıkı bir ekip olup sağlam bir ortam oluşturmak için. Böylece bu grup bizim için anlık hevesten çok ihtiyacımız olan bir yer olacak.

    ✔️EDIT5 : Arkadaşlar kısa zamanda ekip için bayağı kişi topladık. Gerçekten bu çok mutlu edici. Benim kendim tanıdığım 7 sıkı arkadaşı da ekibe dahil ettim. Bu arkadaşlar hedef babında yüksekleri arzu eden arkadaşlar. Ki daha haber beklediğim ve haber vereceğim önemli arkadaşlar da var.


    🔴Ve diğer kararsız olan, bu işi zaman kaybı olarak bir düşüncesi olan hedefi yüksek arkadaşlara sesleniyorum. Değerli arkadaşlar öncelikle benim ve kendim bizzat gruba davet ederek eklediğim tanıdığım arkadaşların da hedefi kesinlikle yüksek. Bir Whatsapp grubu yüzünden zamanımızı kötü değerlendirmeyi biz de kesinlikle istemiyoruz. Amacımız tamamen soruları&konuları çözüp, tartışıp başarımızı arttırmak. Bu WhatsApp grubu içinde -emin olabilirsiniz - ciddiyetsizlik barınamayacaktır. Eğer ki siz beğenmezseniz gruptan ayrılırsınız. O yüzden başarısına saygı duyacağım başka arkadaşları da aramıza bekliyoruz. 🙋

    🔥🔥🔥 Çok az zaman kaldı arkadaşlar sadece diğer arkadaşlarla senkronizasyonu ayarlamaya çalışıyorum. Sabredin.

    EDİT6: Evet arkadaşlar yavaştan sular ısındı. 😁
    PM atan arkadaşlara mesaj olarak dönmeye başladım. Arkadaşlara hedefini soruyoruz. 2 gün içinde açmayı düşünüyoruz arkadaşlar grubu. Arkadaşlar bana PM olarak dönülmedi diye düşünmeyin. Hepinize yetişmek kolay değil. Ama gelecek olan arkadaşlar lütfen gerçekten ders çalışacak arkadaşlar olsun değerli forumdaşlarım. Çünkü konu çalışmadan konuyu bilmeden sadece soru çözdürmeye gelen arkadaşlar için pek bir toleransımız olmayacaktır. Yani bunu gerçekten çalışan kimse istemez. Ancak bu şekilde sıkı bir ekip olabiliriz.

    EDIT7: Arkadaşlar grup sonunda kuruldu. 36 kişiyiz. Grubun hedefi yüksek. O yüzden gelecek olan arkadaşlar lütfen durmadan soru atıp çözdürme düşüncesiyle gelmeyin. Çünkü bundan grubun genelinin rahatsız olacağına eminim. Bekliyoruz arkadaşlar.

    EDIT8: Arkadaşlar grubu soru ve sohbet ( kaynak önerisi, fikir alışverişi, duyuru vs.) olarak 2 ye ayırdık. Güzel bir grup oldu.






    ⭕️⭕️⭕️GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR.⭕️⭕️⭕️


    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔
    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔
    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔
    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔
    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔
    WhatsApp Grubu 2019-...(Yüksek Hedef - Tıp, Diş, Mühendislikler )✔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clintfastfood -- 9 Eylül 2018; 15:22:51 >







  • Up
  • Bizim grubu tavsiye ederim size. İyi seviyede birçok öğrenci var, sizinle muhtemelen yaşıt hatta büyük olup sınava hazırlanan insanlar bile mevcut.

    https://forum.donanimhaber.com/discord-sanal-sinif-anti-dershane-100-kisi--128388642



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 14 Eylül 2017; 18:32:41 >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güzel düşünmüşsünüz gerçekten. Ama ben WhatsApp den son derece memnunum. Daha pratik çözümü yaz gönder. Ses kaydı yaparak anlat. Bunlar bana daha pratik geliyor. Teşekkür ederim.
  • Sory for UP
  • Rezz
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    fikir bence güzel benide alır mısnız
    fen derslerinde baya iyiyimdir 3.senemdeyim
    lys fizi 25 kim 30 net yaptım
    mat da 40 net 50 soruda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı35423542 -- 14 Eylül 2017; 22:44:6 >
  • kurulduğu zaman pm mesaj atanlara whatsapp link gönder hepsini kaydetmek zorunda kalmassın
    beni de alın whatsapp grubuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clintfastfood

    Kardeşim güzel düşünmüşsünüz gerçekten. Ama ben WhatsApp den son derece memnunum. Daha pratik çözümü yaz gönder. Ses kaydı yaparak anlat. Bunlar bana daha pratik geliyor. Teşekkür ederim.

    Siz bilirsiniz hocam. Discordda mobil uygulama ve sizin dediğiniz özellikler var. Hepimize başarılar

    @konyalı3542
    Hocam konuyu okuyup oradaki davet linkinden girebilirsiniz.
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim sana da başarılar.
  • clintfastfood kullanıcısına yanıt
    attım pm
  • Lys de de ygs yi böyle uplatıcaz.

    Up up up
  • Yararlı konu up
  • -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Yolla linki geliyorum baba.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin kardeşim

    PM at bana
  • Uplayıver
  • Çok iyi bir grup olacağını düşünüyorum herkesin katılmasını tavsiye ederim.
  • sinavsever.com da yapıyor aynı işi :) Ama WP grupları ayrı bir ekol tabii
  • --KayseriSporlu-- kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz siteyi bilmiyorum. Ama WhatsApp den soru atıp çözmenin hızı ve pratikliği açısından acayip memnunum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.