Şimdi Ara

whatsapp geçici olarak engellendiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesaj yazıyordum tam bu ekran çıktı birden wp plus kullanıyordum yok mu bunun bi çözümü beyler beklicek miyim ya

whatsapp geçici olarak engellendiniz ?

• whatsapp plus kullananlarda olmuş bu sorun ayrıca söyle bir şey de var

Geçici engellemeye neden olabilecek bazı aktiviteler:

Adres defterinde numaranız kayıtlı olmayan kişilere çok fazla mesaj göndermek. Tüm WhatsApp kişilerinizden mevcut telefon numaranızı adres defterlerine eklemelerini rica edin.
    Kısa bir süre içerisinde birçok kişi tarafından engellenmek. Sadece sizden mesaj almak isteyen kişilerle iletişim kurduğunuzdan emin olun.
    Adres defterinde numaranız kayıtlı olmayan kişilerle çok fazla grup oluşturmak. Tüm WhatsApp kişilerinizden mevcut telefon numaranızı adres defterlerine eklemelerini rica edin.
    Aynı mesajı çok fazla kişiye göndermek. Aynı mesajı birçok kişiye göndermek için Toplu Mesaj Listeleri'ni kullanın.
    Hizmet Şartlarımızı ihlal etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm yok, cezayı çekeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza kesilmiş bekleyeceksiniz.
  • yeni sürümlerinde anti ban eklenmiş diyor ama yemedi bende de...ekleyin o özellikeri whatsapp a bizde kullanmıyalım o zaman.

24 saat ban yedik bakalım açılcak mı yarın
  • Bence 24 saat engelledikleri için mutlu olman lazım. Bir daha aynı nedenden dolayı engellenirsen süre artar diye biliyorum

• 24 saat dolunca açılıp açılmadığını yazalım beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21:10 gibi açılacak bakalım..sonucu yazarım.72 saat bile engellenenler olmuş.

Eklesinler o özellikleri bizde kullanmayalım whatsapp plus'ı yada ücretli bi sürüm yapsınlar onda o özellikler olsun
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum ben biraz da renk ayarı için kullanmıştım bari gece modu olsa. Ne oldu açıldı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eslicennil -- 30 Ocak 2015; 21:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eslicennil

24 saat dolunca açılıp açılmadığını yazalım beyler

Ban açıldı..ayrıca modcular bu ban olayınada el atmış.Program whatsapp plus reborn ismi ile yeniden piyasada

önceki sürüm 6.76 da patlayınca artık yeniden başlamışlar sürüm numarasına ondan 1.0 şu an..ve yorumları okudum çalışıyor

Merak eden yada denemek isteyen OsmDroid adlı kişiyi face ve twitterdan takip etsin

https://kickass.so/whatsapp-plus-reborn-1-00-no-anti-how-to-remove-ban-antiban-material-design-rahil-android-apk-t10119783.html

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hahahahhaha bi süre o riske girmem

• Bize niye olmuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.