Bildirim
Whatsapp çoklu kişiyi nasıl yönetebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Telegram olsa olmuyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef whatsapp üzerinden olması lazım herkese Telegram yükletemeyiz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Telegram olsa olmuyor mu -
Whatsapp kanalı kurun, sadece yöneticiler mesaj atabilsin, ama Telegram daha sağlam olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mesaj atan olarak bir kişi olacak.Duyurular haberler vs. vs. gibi şeyler yazıp gönderecek. Ama bu kişi mesaj attıgında direk 10 bin kişiye gitmesi gerekiyor whatsapp üzerinden.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F
Whatsapp kanalı kurun, sadece yöneticiler mesaj atabilsin, ama Telegram daha sağlam olur.
Whatsapp kanalı nedir? -
Onu yapsanız bile whatsapp en fazla 256 kişiyi destekliyor (arttı mi bilmiyorum)quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
Mesaj atan olarak bir kişi olacak.Duyurular haberler vs. vs. gibi şeyler yazıp gönderecek. Ama bu kişi mesaj attıgında direk 10 bin kişiye gitmesi gerekiyor whatsapp üzerinden.
Whatsapp kanalı nedir?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birden fazla kanal açabilirler.
Tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ben de böyle bir grubun içindeyim. 10 bin kişi desteklemezse birden fazla kanal açabilirsiniz ama en mantıklısı telegram.
Peki ücretli bildiğiniz bir uygulama var mıdır? Fiyatı önemli değil, tek şirket numarasından bu 10bin kişiye toplu mesaj göndermek için -
Normal mesaj olarak atın. Bir operatör firması ile anlaşın.Belli bir ücreti var sanırım ama pahalı değil. Site yönetimleri bile yapıyor artık. Numara kayıtlı olmasada isim ile geliyor mesaj.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X