Şimdi Ara

WhatsApp bilgisayarda calışırmı? ya sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

temple run2talkıng tom2 android play da ne varsa calışıyor desek?

http://www.bluestacks.com

dunyanın ne kadar derin oldugunu görmek istıyorsanız linux yanı bu programı yukleyin:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 20 Nisan 2013; 14:19:01 >

Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum

• Virüs felan yok dimi hocam bak sakata gelmiyelim whatsapp için hat takılı olması gerek onu nasıl çözüyor ?
    bu kadar sonra ıstedıgıne mesaj cek sınırsız:))
    internetın olucak tabii
    Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum
  • Bende çalışmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.