Şimdi Ara

WhatsApp Beyaz Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Discovery kullanıcısıyım.Android 4.2.1 yüklü.Bugün öğle saatlerinde Whatsapp a gelen mesaja cevap verirken bi anda kendi kendine kapandı. Sonrasında açmaya çalıştığımda açılıyor gibi oluyor,beyaz ekran geliyor.ondan sonra kapatıyor kendini ve ana menüye geri dönüyor.
    Uygulamayı öğlenden beri 4-5 defa kaldırdım ve tekrar kurdum. Sorun yine aynı.
    Fabrika ayarlarına döndür dediler ama çok fazla foto var ve bir şey olacak diye format atmak istemiyorum.
    Bu sorunla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Beyaz Ekran Sorunu

WhatsApp kullanıcıları, ara sıra cihazlarında beyaz ekran sorunu yaşayabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve kullanıcıların uygulamayı kullanmasını engelleyebilir.

Nedenleri:

• Bozuk önbellek verileri: WhatsApp önbellek verileri zamanla bozulabilir ve beyaz ekran sorununa neden olabilir.
    • Eski uygulama sürümü: Güncel olmayan WhatsApp sürümleri, beyaz ekran sorununa yol açabilir.
    • Yetersiz sistem kaynakları: Cihazınızda yeterli RAM veya depolama alanı yoksa, WhatsApp beyaz ekran sorunu yaşayabilir.
    • Çakışan uygulamalar: Diğer uygulamalarla WhatsApp arasında bir çakışma, beyaz ekran sorununa neden olabilir.
    • Geçici sunucu sorunları: WhatsApp sunucularında yaşanan geçici sorunlar da beyaz ekran sorununa yol açabilir.

Çözümleri:

• Önbelleği temizleme: WhatsApp önbellek verilerini temizleyerek beyaz ekran sorununu çözebilirsiniz.
    • Uygulamayı güncelleme: WhatsApp'ın en son sürümünü App Store veya Google Play Store'dan indirin.
    • Cihazınızı yeniden başlatma: Cihazınızı yeniden başlatmak, sistem kaynaklarını serbest bırakabilir ve beyaz ekran sorununu çözebilir.
    • Çakışan uygulamaları kaldırma: WhatsApp ile çakışabilecek uygulamaları tanımlayın ve kaldırın.
    • WhatsApp desteğiyle iletişime geçme: Diğer çözümler işe yaramazsa, WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçin.

Beyaz ekran sorunu, WhatsApp kullanımı için önemli bir engel olabilir. Yukarıda belirtilen çözümleri uygulayarak sorunu hızla çözebilir ve uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Apple bölümü burası hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatsizligime geldi pardon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gri Ekran sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Televizyon Beyaz Ekran Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.