Şimdi Ara

WhatsApp artık tamamen ücretsiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banka, emniyet, sağlık bakanlığı vs. gibi kurumlarda işin içine girerse çok kötü olur. Zaten SMS ile yeteri kadar rahatsız ediyorlardı. Whatsapp'ada bulaşırlarsa uygulamanın tadı tuzu kalmaz.

• Whatsapp a para ödeyen var mıydı?
  • Ayda 50-100 alsaydı. Hak geçmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonrada premium çıkarırlar para veren reklam görmeyecek derler. Bunlar hep tuzak

• Bir arkadaÅŸ sormuÅŸ biz para ödemiÅŸtik bu konuda ne yapacaksınız diye alttaki cevabı göndermiÅŸler.

Merhaba,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

WhatsApp, halihazırda ödenmiş olan üyelik ücretlerinin iadesini yapmamaktadır. Yıllardır WhatsApp'la olan kullanıcılarımıza ve ürünümüzü bugünkü haline getirmemize olanak sağlayanlara minnettarız. Artık daha da ileri giderek sizden üyelik ücreti talep etmeyecek bir servis sunabildiğimiz için mutluyuz. Geri bildiriminiz ve bize olan desteğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada dün ömür boyu ücretsiz diye bildiri geldi halen ömür boyu ücretsiz yazıyor geri çekme gibi bisey olmadı (android,huawei P7)

• WhatsApp'a para verecek göz var mı bende lol.

Hayatta vermem. Binlerce yıldır kullanıyorum, bir kuruş vermedim.

• Bence ileride operatörlerin en büyük rakibidir whatsapp

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Kötü oldu reklamlar olacak ve internet paketi daha çabuk bitecek

Ücretsiz olmasıyla reklam göstermeye başlamayacağı belirtilen servis.. bu kısmı okumadınızmı
  • Reklam olmasında
  • Şu para verme olayı açıklanmış arkadaşlar sorup durmayın , iphone 4 zamanında iphone kullananlar olarak belli bir ücret karşılığı programı satın almıştık çünkü başka şansımız yoktu , yani ücretsiz indirme gibi bir opsiyon sunmuyordu o zamanlar iOS için... Ben hala daha o şekilde kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır kullanıyorum hiç para vermedim hattım zaten mobil ödemeye kapalı isterse kessin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.