Şimdi Ara

Whatch Dogs Kasma Problemi Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Öncelikle sistem özelliklerimi paylaşmak istiyorum.
    Amd FX 8350 8 çekirdekli 4 ghz işlemci
    Gskill 8gb 1866 Mhz ram
    Kingston Hyperx 120 gb ssd
    R9 290 4gb 512 bit ekran kartı

Oyunu 2 gün önce skidrow versiyonunu torrentden indirdim.(Korsan oyun indirme olayım oyunu indirip hoşuma gittiği taktirde orjinalini satın almak bu sayede hoşuma gitmeyen oyunu oynamayıp korsan olayına girmeden test etmek.Kimisi yanlış görebilir yadırgayabilir benim sistemim bu içimde rahat) Ultra değerlerde önemli anlarda çatışmalarda veya araba sürerken 25 fps lere kadar düşüyor.High da yine aynı şekilde medium a aldığımda da yine aynı şekilde.Virüs taraması yaptım bitcoin virüsünün torrentden indiren kullanıcalara %80 oranında bulaştığı ortaya çıkmış herhangi bi virüs yok bende kontrolünü yaptım bunu da belirteyim.Oyun çok hoşuma gitti ve orjinal alıcam.Fakat kafamdaki soru işareti acaba oyunda optimizasyon sorunumu mevcut...Çünkü bu sistemde ultra high da 60 fps oynamam gerektiğini düşünüyorum.Hadi çok abartı oldu diyelim high ıda geçiyorum medium da fps en fazla 35 lere düşmeli diye düşünüyorum.Bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Teşekkürler...

• Oyun Nvidia antlaşmalı. Patch falan geldiyse onu bilemem..
    Biraz bakın ana konu üzerinden cevap bulabilirsiniz belki.. AMD tarafı sürücü de çıkarıyor olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 27 Mayıs 2014; 12:21:32 >
  • Bu firmaların kartlarla anlaşma yapmasını da bi türlü anlamam.Gidip bide Nvdia alıp her oyunda farklı kart mı kullanmamızı istiyorlar buda ayrı bi saçmalık :) Herneyse dostum araştırmaya devam edicem bakalım...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.