< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Ocak 2024; 20:2:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Ocak 2024; 20:2:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Aralık 2023; 8:18:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu durum çok can sıkıcı bir hal aldı. Ayın 3ü hala yayınlamayan bir 2.sezon var. Yaptıkları iş iş değil. TR tarafında açıklamada gelmedi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Ocak 2024; 17:13:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disney plus gerçekten deneyimlediğim en kötü dijital platform. Kendisine ait olan dizilerin bile bi başı bir sonu tam olarak olmuyor. 1994 spider-man bile kaç ay oldu hala 1.seonu var sadece. Bakıyorum latterdboxdye disneyde var görünüyor bir film/dizi fakat TR'de yok. Yazık kafalarına gerçekten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Ocak 2024; 4:6:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaçak izledim malesef. Ve çok güzeldi. Yazık gerçekten.. Para verip keyif alamıyoruz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Disney plus TR yönetimi tam bir vasat. Ya bunlardan kaynaklı ya da politikalardan kaynaklı artık bilemiyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Ocak 2024; 15:56:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |