Bir dönem çok popüler olan Whaff adlı uygulama kendisini yenilemiş. Bakiyenizi bitcoin ve ethereum'a çevirebiliyorsunuz. Her davet ettiğiniz arkadaşınız başına $0.30 dolar yani bizim paramızla 1.15TL veriyor.
3) Karşımıza gelen açılır pencerede güvenlik kodunu girip;
Davet kodu kısmına IY31279 yazıp onaylıyoruz. (Bu şekil ben de 0.30$ alıyorum; siz de 0.30$ alıyorsunuz.) (Ref kodu zorunlu arkadaşlar uygulama istiyor)
4) Siz de arkadaşlarınızı davet ederek kazanmaya başlıyorsunuz. Veya Telefona uygulamaları indirerek ve o uygulamalara hergün girerek düzenli ufak paralar kazanabilir ve bunları bitcoins ve alt coins e çevirebiliyorsunuz isterseniz dolar olarak da para çekebilirsiniz.
Davet kodu : IY31279
Site eski ve guvenilirdir ödeme konusunda kefil olabilirim eskiden kullandığım bur uygulama idi tekrardan karşılaşınca paylaşmak istedim suan 7$ oldu en kisa surede ödeme kantini da koycam ancak şunu soyle bu uygulamayla zengin falan olamazsınız tabi günlük indirdiğiniz uygulamalara 30 sn girerek vs günde 1$ yapabilirsiniz eğer cevreniz varsa Ref ilde her davete 0.30$ kazanırsınız.
Not App store içindir ios ve windows phone desteklemiyor. * VPN yasaktır banlanirsiniz. * Multi Yasaktır.
(ALINTI)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme