Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
80
Favori
113.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi kalite kokuyor ortam,oyunculuklar,müzikler kusursuz
  • Süper dizi.
  • Eksantrik bir giriş yaptılar. Oyuncu kadrosu ve senaristler fevkalede. Güzel sözlerin geçtiği dizileri daha çok seviyorum. Aynı çizgide giderlerse ilerde başucu dizimiz olabilir.
  • giriş bölümü müzikler ortam inanılmaz kalite kokuyor... bu tür konusu agır işleyen ve futuristik dizileri sevenler kaçırmasın ..filmi gibi bilim kurgu tarihinine geçen bir dizi olabilir..nolan ve jj abraham iyi iş çıkarmış gözüküyor..
  • ikinci bölümde çok iyi duruyor..
  • İlk bölümden bir şey söylemek için erken. Akıcılığı yakalarlarsa izlenir.
  • Efsane başladı. Eğer bu çizgisini korursa GOT gibi dünyaca ünlü bir dizi haline gelebilir. Olmaması için de bir sebep yok şu an.

Dolores'in babasının konuşması çok iyiydi. Ekran başında ben bile tırstım.
    Ed'in oynadığı karakterin altından bakalım neler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 3 Ekim 2016; 21:37:52 >
  • Açılış sahnesi bile kalitesini anlamamız için yeterli benceDüşünmeden izleyin bence gerçekten kaliteli bir yapım olmuş
  • İlk bölümü tam anlayamayan bi ben miyim yahu yani olayları tam kavrayamadım gibi, bi daha mı izlesem yoksa diğer bölümleri izledikçe oturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 3 Ekim 2016; 21:49:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi GoT ile kıyaslamak çok saçma ikiside farklı türden diziler ilk bölüm gayet güzeldi ama yinede beklentiyi çok yukarda tutmamak lazım bu çizgide gittikleri sürece gayet başarılı olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

İlk bölümü tam anlayamayan bi ben miyim yahu yani olayları tam kavrayamadım gibi, bi daha mı izlesem yoksa diğer bölümleri izledikçe oturur mu?

Anlamadığın yerleri yaz yardımcı olayım biraz
  • quote:

İlk bölümü tam anlayamayan bi ben miyim yahu yani olayları tam kavrayamadım gibi, bi daha mı izlesem yoksa diğer bölümleri izledikçe oturur mu?

Ortada bi ekşın dönüyor hocam ama bazı şeylere bende anlam veremedim. İzlemeye devam ama.
  • Valla indirmeyenler hala gitsin 1080 indirsin 720p indirdim de youtubedaki trailer videolarına göre kalitesiz duruyor hafif puslu yani (1.31 gblık 720p versiyonu)

Edit:Daha izlemedim bu arada izleyince yorumumu da yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 3 Ekim 2016; 22:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Anlamadığın yerleri yaz yardımcı olayım biraz

Aslında neyi anlamadığımıda anlamadım ama bir kaç sorum var.

-İnsanlar ölümsüz mü? Yoksa sadece mermiye mi dayanıklı?

-Soygun yapılırken bi tane insan gelip ikisinide vuruyo fotoğraf çekiliyo falan tam o sırada bunları izleyen elemanlar varya, genç olan ( Yaşlı kadınla konuşmuştu falan) orda hayal kırıklığına uğruyor, senaryosu yanlış gitti diye falan mı?

• Merak ettim başlıyorum yarın.

• 2016 yılının en iyi bilimkurgu dizilerinden biri olmaya aday. ( dizi 1973 yapımın remake'i )

Dizinin konusu sığ kalmaktan çok uzak, bu yüzden çok çok iyi hikaye izletebilirler bizlere her sezon. Umarım çok kısa sürede senaryoya bir çıkmaza sokmazlar.

ayrıca o kadar fazla diziden ve filmden parçalar buldum ki saymakla bitmez herhalde. Aklımda kalanlar;

Wayward pines,

Ghost in the Shell,

Matrix,

Transcendence,

I, Robot,

The Extant vs vs

ilk bölümdeki kavramları anlamayanlar için açıklamalar,

Dizide ki host dedikleri yani sunucu dedikleri şey, kendi yarattıkları yapay zeka ve onların bedenleri. yeni gelenler dedikleri ise para verip bu ortak hikayeye bağlanan gerçek insanlar. yapay zeka gerçek insanlara zarar veremiyor.

gerçek insanların bedenleri yapay olarak yapılmış durumda ama yapay zeka yerine kendi zihinleri başka bir tesisten yönetiliyorlar. Bir nevi sanal gerçeklik diyelim. Dizide ki klon yaratımı 3d yazıcılarla gerçekleştiriliyor ve durum günümüz teknolojisi ile her ne kadar pahalı olacak olsa da mümkün. Aynı zamanda yapay zeka bu kadar kompleks olmasa da belirli senaryoya bağlı kalabilecek kadar uygulanabilir. yakın zamanda çıkmış sanal gerçeklik gözlükleri ile kısmen ya da tamamiyle böyle bir dünya içine girerek etkileşim bir 50 yıl sonra mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 3 Ekim 2016; 23:13:54 >
  • İlk bölümü izledim. Kesinlikle olmuş bence bu dizi. Çok akıcı bir kurgusu var.
  • yalnız bir şeyden rahatsız oldum

ed haris amcamız daha ilk bölümden başroldeki hatunla uygunsuz ilişkiye girdi. bir dizinin başrolünün hiç böyle ilk bölümden tarumar edildiğini hatırlamıyorum. şimdi 5 sezon boyunca dizide hep o melek gibi kızı görünce o sahne aklıma gelecek tüh.
  • İlk bölümü izleyenler nasıl buldu? Bir diziye daha başlasam mı ikilemindeyim de kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

yalnız bir şeyden rahatsız oldum

ed haris amcamız daha ilk bölümden başroldeki hatunla uygunsuz ilişkiye girdi. bir dizinin başrolünün hiç böyle ilk bölümden tarumar edildiğini hatırlamıyorum. şimdi 5 sezon boyunca dizide hep o melek gibi kızı görünce o sahne aklıma gelecek tüh.

psikopat bir karakter bence herhangi bir amacı yok. amaçsızca suç işliyor. parayı da vermiş. zaten kendisi de diyor parayı verdim öyle hemen kabul etme biraz diren diye . yapay zekaya eklenen hayaller isimili alt program nedeniyle yapay zeka bütün bu olumsuzlukları yapay zekanın çekirdek kısmına kaydedip güncelliyor kendini. daha sonra da ortalığı kırıp geçirecekler sanırım. birbirinden bağımsız iki neden yüzünden olacak. ilk yapay zekanın gelişmesini isteyen programcı, diğeri ise siyahlı arkadaşın zevk alarak yaptığı vahşet.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.