Şimdi Ara

Westteki ceza sistemi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam iyi geceler.

    Merhabalar.Westte lol oynayan(oynamaya calisan!) bi kardesinizim.Aylar evvel 35 mac ranked ban tarzi bir ban almistim.Bu cezami tamamlayip olayin ciddiyetini kavradim o olaydan sonra ve daha az sinirlenmeye daha az konusmaya calistim maclar icinde.Fakat en ufak olumsuzlukda westteki insanlarin report etmesi ve bunun basima surekli is acmasi cidden beni sikmaya basladi.Ornek vermek gerekirse 2 gun once mid laneye blue vermedigimden "troll" adi altinda 2 pre arkadasi ile beraber beni reportladilar.Ayni hafta icinde flame yapan adami reportlayacagim dedigim icin ayni adam ve arkadasi tarafindan reportlanarak vb buna benzer reportlar ile yine ayni cezayi almis bulunmaktayim.3 defa ticket attim hepsine oto mesaj yolladilar.Mesajlarimin iceriginde sizler mac icinde neler oldugunu bilmiyorsunuz sadece report sistemine bakarak cezalar veriyorsunuz tarzinda seyler yazdim.Bana verdikleri cevap ise bizim muattabimiz mac sonunda dile getirilin reportlar seklinde bi aciklamalari oldu.Ornegin herseyi kuralina gore yapan bi adami canlari istedikleri icin reportlayan bi grup olsa yine ayni sey mi gecerli diye sordum ve yine ayni cevabi aldim.Simdi sizlere diyecegim su ben bu durumdan cok sıkıldım ve trye gecmek istiyorum tekrar.Fakat cezami tamamlamadan gecersem ne olacak?Ceza ise soyle 35 sirali secim maci kazanmam gerekiyor ranked girebilmek icin.Trye gecsem bu ceza kalkar mi?Cunku trde sirali secim oynayan adam yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montooo -- 23 Aralık 2014; 2:56:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Riot 2014 yılında çok bozdu.Hani hiç satışa gelmeyecek denilen skinler satışa sunuldu tribünal'e bi haller oldu falan bilemiyorum sonu yakın mıdır acaba ?
  • kalkmaz.tr de sıralı seçim oynayanlar var.sunucu değiştirmeyi düşünme.
  • west kadar gereksiz bi server yok.
    casual dolu zaten öbür serverlardan kaliteli de değil.
    Herhangi bir oyuna girdiğinizde kendi arasında hırvatça konuşanlar gelmezse tüm oyun chati 3 satır.
    Gj gg'yi atıyosun chat yok. Bu kadar korkak oynanan bir server yok. Tüm oyunlar bot oyunu gibi.
  • Bundan dolayı habire en ufak olayda ceza. Tf başlattım sattınız tarzı bir cümle bile yazsan hiç konuşmadan reportluyorlar. Duo girip kendi aranda konuşsan keza öyle. Bikaç oyunum iyi geçiyor anında uçuyor gelen kurdele 2 günde.

    Report manyağı oldum westte. Hep öyle mıymıntı bir serverdı zaten.
  • Chat ban ve draft win cezası server değiştirme halinde kalkar.
  • Düzgün oynayin olum iste, ne gerek var lisan değişip bir de orda sövmeye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 900 civarı oyunum var westte normal ranked karışık ben niye ceza yemiyorum demek ki hakkedicek bişeyler yapıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribünal e bakıyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır westte oynuyorum daha reportlayan olmadı. oyunlarda da konuşarak oynuyoruz, hatta takım kurucuda bir birbirimizi skype'tan eklediğimiz oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.