Şimdi Ara

Westte Takım Kurucunun Durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Instalock yapan ve her normal sıralı lobbysinde "bu dereceli mi" "şunu banla" diyip küfreden çocuklardan bıktım o yüzden sadece takım kurucu giriyorum.

TR'de özellikle gece takım kurucu bulmuyor çok az giren var. Westte durum nası acaba TR ye kıyasla kolay bulunuyor mu team builderde?

• support ve jungle hariç diğer laneleri hemen buluyor ama support ve jungle için 12-13 dakika beklediğimizi biliyorum biraz şans işi anlayacağın
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları anlamıyorum yaa. Takım kurucu girip istedikleri lanelerde anında oynamak varken normal giriyorlar.Biraz akıllanıp takım kurucu girseler bekleme derdi sıfıra düşer.
  • 200 maç oynadığım support herosuyla bile 10 dkdır bekliyorum 1 kere oda bile bulmadı ya Kapalı yada sıralı girip de çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum.
  • MoYk kullanıcısına yanıt
    maalesef iki server içinde insanlar hiç beklemeden hemen girmek istiyor bu yüzden team builder hala tam popüler olmadı/olamadı dediklerinle uğraşmak zorunda kalınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

İnsanları anlamıyorum yaa. Takım kurucu girip istedikleri lanelerde anında oynamak varken normal giriyorlar.Biraz akıllanıp takım kurucu girseler bekleme derdi sıfıra düşer.

Herkes takım kurucuya girse yine herkes support haricindeki laneleri seçicek.Yine saatlerce support bekliyceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saat 9-11 civarında team builder'da 5 dakika beklediğimi hatırlamıyorum, güzel oluyor o saatlerde
  • Westte takım kurucu bayağı aktif.
    Bütün maçlarımı takım kurucu ile atardım. Max 2-3 dakikada oynanacak takım buluyordu. 5 dakikaya kadar da takımı toplaması sürüyordu.
  • westte sadece sabahları çok zor kuruluyor.
  • Support oynayanlarda dahil herkes girse öyle olmaz ama mesela bende support oynarken baya takım kurucu girmiştim.
  • Tek sıkıntı Support, onun dışında adc ve midde adamın nickini beğenmeyip atabilirsin bile odadan 10sn sonra başkası geliyor direk. Baya aktif ve güzel çalışıyor, westte kalma nedenlerimden birisi. Diğer neden de dereceli de blitz Leona yerine gnar, lissandra banlamalari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogac-gs

Support oynayanlarda dahil herkes girse öyle olmaz ama mesela bende support oynarken baya takım kurucu girmiştim.

TR de her 20 ADC'e 1 support düşüyor.Farkında mısın bilmiyorum.
  • ben giriyorum ara sıra arkadaşlarla, support ve jungle zor buluyor bazen
  • Her lanede her saatte bulunuyo dun sabaha karsı 5.30 da garenle top icin takım buldu
  • benim gibi mainin supsa 15sn de bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.