Şimdi Ara

Westte oynuyorum artık,kafam rahat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 10 levelim.Yemin ediyorum bizim serverın platinlerinden daha iyi oynuyorlar.Smurf olanların çoğu gold - silver arası smurf.Ama bizim serverdan o kadar farklıki.Görüs olmayan yere gitmiyolar,küfür etmiyorlar(etselerde bizimkiler gibi Allah'a kadar değil.) , en ufak bir hakarette trübinalden uyarı sonrasında ceza alıyorsunuz.1 yıllık emeğimden vazgeçip westte oynayacağım artık.Harika bence bu server.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HLL

• hll qnq.
  • aynen hariqa.
  • ora da low dolu, west gold, plat trden farklı değil, kendinizi kandırmayın

• Kendini kandirma 1 yildir westteyim ve su an cok kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Daha 10 levelim.Yemin ediyorum bizim serverın platinlerinden daha iyi oynuyorlar.Smurf olanların çoğu gold - silver arası smurf.Ama bizim serverdan o kadar farklıki.Görüs olmayan yere gitmiyolar,küfür etmiyorlar(etselerde bizimkiler gibi Allah'a kadar değil.) , en ufak bir hakarette trübinalden uyarı sonrasında ceza alıyorsunuz.1 yıllık emeğimden vazgeçip westte oynayacağım artık.Harika bence bu server.

Sallama sunucu çok iğrenç.
    Irkçılık diz boyu en kötüsü Ruslar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çöp, 20 level acc var hep türkler geliyo 30 olsam farklı milliyetten de gelirler de eriniyorum
  • Trden daha iyi kabulde, dediğin gibi şeyler mevcut değil oyunculuk seviyesi olarak tr ile hemen hemen aynı.
  • TR kadar kötü olamaz,iyi ki geçmişsin.İlla ki troll,feeder gelir ama TR kadar yok.En önemlisi en ufak hatada tonlarca küfür yemiyorsun.TR'de oynayan arkadaşlar da kendini avutmasın West de bozuldu diye,her türlü TR leş bir server LEŞ LEŞ LEŞ.TR'de oyun wolfteam muamelesi görüyor-ki haklılar.Kısacası West her yönden iyi.Oyunculuk farkı da cabası.West'de oynayıp TR'ye geçip 1-2 maç atınca maçlar o kadar easy geliyor ki 5 maç atarsam 3'ünde sur veriyorlar.Ha low elo her yerde low elo da en azından küfür yok.Ayrıca oyunculuk farkı yok diyen arkadaşları dinlememeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 4 Temmuz 2015; 20:01:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • weste geçtim ve 190 boyunda kaslı sarışın ve mavi gözlü oldum lysde mat +45 1k derecesindeyim 3 tane de kız arkadaşım var

• Bu mantıkla gide gide orayı da Türkler doldurdu

• Ben de 1 sene sonra yeniden basladim euw'da, ancak oyun cok degismis,alismaya calisiyorum. Ama west abarttigin kadar yok bence.

• Hayırlı olsun

• O kadar iyi değil ama Tr le kıyaslayınca cennet gibi geliyor insana..Bir hata yaptığında küfür yağmuruna tutulmuyorsunuz en azından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.