Şimdi Ara

Westte oynayanlar yardım 2 :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

Abi çok merak ediyorum şu east çok kötü diyenleri, nası bi nooblar ki normal game de 100-200 müdür nedir win-lose ları nooblar var diyor paso. Ben eastteyim gayet kaliteli oyunlar yaşıyorum. Maalesef oynayamazsan yanına da oynayamayanlar gelir ve oyun sana kötü olur.

Hocam kalite kişiden kişiye değişebilecek bir değer. Çok kötü oynuyor ve yinede sizin seviyenizde kaliteli olarak nitelendire bileceğiniz oyunlar oynuyor olabilirsiniz. Ayrıca oynayamayanın yanına oynayamayan adam gelecek diye bir şey de yok. Eğer W/L Ratio düşük ise sadece yanınıza değil, karşı takımada aynı seviyede adam gelmesi hedeflenir. Gel gelelim W/L ratio ile bile eşleştirme yapılırken Uber Noob gelme olayı bir olasılıktır, eğer bu olay sürekli yaşanıyorsa bu heriflerin sayısının server'da çok olduğunu veya kişinin şansız bir kişi olduğunu söyleyebiliriz. Ben açıkcası Eu East & West konusunda pek yorum yapmak istemiyorum ama sizin yorumunuzun ve düşünce tarzınızın çok saçma olduğunu belirtmekten kendimi alı koyamadım.

Yinede East & West hakkında konuşmam gerekirse, şöyle düşünelim. Forumda 1 - 2 Lose Streak yaşayan kişi East kötü konusu açar ve üstüne gidilirse east'in adı kötüye çıkacaktır. Bunun nasıl olacağına dair örnek vermek gerekirse;

Forumdaki kişiler %50 (Sadece EU) ihtimal ile East serverında oynamaktadır. Yeni başlayan birinin server seçme kutucuğuna dikkat etmediğini düşünürsek bu oran biraz daha fazla olabilir. Her neyse oyuna yeni ve east'de başlayan bir kişi 30 level olduğu zaman 100-150 win ile East'de maç yapar ve takım oyunundan yoksun bir şekilde, takım arkadaşlarına yardım etmeden maçın kaybedilmesine feedlenmesine sahne olur. Bu kişinin foruma konu açtığını düşünelim. 1-2 kişinin açtığı konuyu gören kişiler serverı sorar, east cevabı takibinde east'in şöhreti kötüye gitmeye devam eder.

Kulaktan kulağa bir süre sonra forumdaki herkes East'i kötü görmeye başlar. Tabi bu benim düşüncem sadece. Forumda olayın böyle geliştiğini düşünmekteyim. Şahsen East'de oynayanlar kötü oynamadığını düşünmekle beraber, sorunun ingilizce bilme oranı üzerine iletişim problemi olduğunu düşünmekteyim. Sonuçta West'de de Uber Nooblar var, East'de de, yaşadığınız bir Lose Streak'den veya olsalıkların kötü gitmesi üzerine eşleştiğiniz kötü kişiler yüzünden koskoca bir SERVERI suçlamayın lütfen.

3. satırdan itibaren tamamen benim dediğimi yazmana rağmen başta karşı çıkman hoş bir giriş olmamış. Bi daha okursan ben de win-lose oranları kötü olan oyuncuların westte de olsa na'da da kötü kişilerle kötü rakiplerle eşleneceğini belirttim. Ben 4-5 aydır eastte oynuyorum bilinçli feedlicem diyen 3ten fazla görmedim. Kötü bir w/l varsa bu ya şansınız ya da suçunuzdur. Serverı kötülemeyin, west'teki de insan east'teki de.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:48 >

• burası kendini kanıtlamak isteyen ergenlerle dolmuş hakikaten yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.

Türklerın geneli eastte bence yol yakınken geç easte orda başla :)

artık west

+1 tr odası westte 60-70 iken eastte 20-30 civarında
  • westte çok fazla türk var. east ranked gerçekten noob dolu fakat tek tük kaliteli oyuncular var eastte. bu aralar tanıştığım yabancılarla kurulu bir takımla oynuyorum (1'i polonyalı) çok da sağlam maçlar yapıyoruz baya zevkli geçiyor. eastte oynayacaksan böyle premade oynaman lazım solo girersen kafayı yersin.
  • east normal game'de genelde sağlam kişilerle oynuyorum ama rankedda gerçekten gerizekalı olabiliyor. Bu yüzden genelde Duo giriyorum fazla sorun olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.