Şimdi Ara

??? WESTERN DIGITAL VS SEAGATE ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ! 500 GB bir harrici hdd almayı düşünüyorum ve aklımda iki ürün var bunmlardan bir tanesi WD 500 GB ESSENTİAL EDITION diğeride SEAGATE'IN FREE AGENT 500 GB . WD'in 16mb ön belleği var ve fiyatı 184 ytl SEAGETE'in 8mb ön belleği var ve fiyatıda 148 ytl ve son olarakta elimizde şöyle bir test mevcut ki buda ön bellek farklılıklarının hızlarda çok da büyük fark yaratmadığını gösteriyor.http://www.thgtr.com/storage/20070328/sabit_disk_basarimini_anlamak-05.html Tüm bunların sonucunda ve ayrıca forumda sıkça karşılaştığımız WD HDD sorunlarını göze aldık mı SEAGATE almak bana mantıklı gibi geliyor. Bu konu hakkında yorumları olan arkdaşların yorumlarını almak isterim ...

• Sen HDD'i zaten USB'den bağlıyacağın için alacağın performans USB performansı olacaktır, yani iki cihaz arasında performans farkı olmaz, 5400rpm disk kullansalar bile farkı anlamazsın.

Ben WD kullanmamaya yemin ettim. Kesinlikle WD almam, Seagate kullanıyorum memnunum.
  • ben vatandan alacağım seagate ile arasında 10 ytl fark var ama ellerinde seagate yok

western digital düşünüyorum da

neden bu kadar western digital e karşısınız ne tür bir sorunu var

maxtor basics düşündüm o da acayip ısınıp yavaşlıyormuş
  • zaten diğer konulara bakınca anlarsız,
    yazdım..

USB dönüştürücüleri çoğunlukla arızalanıyor,
    Servis destek diye bir olgu gelişmemiş

Yani şanşa alırsın arızalanmaz ise mutlu mesut yaşarsın
    ama bir sorun yaptığı an muhattaplarının pi pis sırıtan eski kafalı tüccarlar olduğunu görüyorsun
    bana 1 YTL ye WD verseler almam, yemin ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

ben vatandan alacağım seagate ile arasında 10 ytl fark var ama ellerinde seagate yok

western digital düşünüyorum da

neden bu kadar western digital e karşısınız ne tür bir sorunu var

maxtor basics düşündüm o da acayip ısınıp yavaşlıyormuş

Açıkcası ben WD'ye karşı değilim, hatta ilk bende WD almayı düşünmüştüm ama dediğim gibi forumda bissürü WD sorunları varken ve şu ön bellek mevzusunun o kadar da önemli birşey olmadıgını anlamışken gidip 30 lira farkla WD alınmaz diye düşünüyorum. Konuyu açarken de açıkçası Seagate kullanan arkadaşların fikirlerini almaktı niyetim. Forumda seagate sorunlarının olmaması yada az olması hiç olmadığı anlamına gelmiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sine_man -- 4 Ekim 2008; 11:32:16 >

• Kişisel deneyimlerimizi yazıyoruz,
    Ben iş yerinde benim gül gibi baktığım, düşün cep telefonu sol cebimde işe WD nin olduğu çantayı sağ elimde taşıyordum,
    Bu derece hassas kullandığım ürün bozulunca,

Ama karşı masamda oturan iş arkadaşım, USB hdd inin üzerine cep telefonunu koyup yıllardır kullanıyor, gözümün önünde yerlere düşürüyor, güvenle çıkar demeden tak diye çıkarıyor ve ürün sorun çıkarmıyorsa,

bu bir bilgidir,
    bende o yüzdne seegate e geçtim, 1 sene oldu,
    şuan bende dam dun kullanıyorum ve sorun oluşmadı
  • Arkadaşım eğer iki hdd yi karşılaştırıyorsan kazanan bence seagate olacaktır. Ben ikisini de kullandım açıkçası wd de çok sorun yaşadım bazı usb portlarını göremeyebiliyor. Fakat seagate de böyle bir sorun yok ve eğer pro versiyonunu alırsan e-sata desteği mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben wd500 essential aldım. gayet memnunum açıkçası. servis olayında falan pek bilgim yok birşey diyemicem.
    metal kasa soğutma görevini gayet güzel yapıyor. çok uzun saatler kullanım ve yazma yaptım ama hiçbir sorunu yok. hızdan yanada testini diğer bir başlıkta vermiştim. memnunum kısaca.
  • teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. buarada seagate free agent 500 gb artık mavibilgisayarın websitesinde yok. galiba satışını durdurmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sine_man -- 9 Ekim 2008; 20:50:40 >
  • bende 80 -120gb.araliginda bir tasinabilir disk dusunuyorum.seagate'in iyi oldugunu bende okuduklarimdan biliyorum.Kullanmisligim yok.
    Bana tavsiye edebileceginiz marka veya model var midir?
    (bunun icin ayri baslik acmanin sacma olacagini dusundum.o yuzden buraqya yazdim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.