Western Digital External Harddiskler ile ilgili yazılanları okuyorumda hak vermemek elde değil.
Wb 3 hafta önce WD My Book World Edition II 1TB'lık aldım.
İlk ürün sorunlu sandım. Vatan bilgisayara geri götürdüm. Sıfır kutusunda 2. sini verdiler. Oda aynı.
Ürüne internetden bağlanmak imkansız gibi birşeyyyyyy... 3 haftadır şirkette resmen üst kurdum bunun için özel adsl hattı, özel hub, izole network, ne gerekiyorsa yaptım ama hala bağlanamıyorum.
Bu konuyu kesin çözeceğim...
@serhan1985 siz birşey almadan önce araştırmaz mısınız, araştırmadan mı alırsınız, aldıktan sonra mı WD kötü oldu ? Siz öncelikle aldığınız ürünü kötülüyorsunuz,anlamak mümkün değil. Şimdi de seagate den bahsediyorsunuz.? Seagate'i araştırdınız mı yoksa, WD alır gibi mi aldınız ya da alacaksınız
araştırmaya gerek yok benim param bol 50 çeşit ürün alır dener hoşuma gitmeyince şutlarım.ayrıca ben hackerim canım kasma kendini
eyvah ayağımızı denk alalım hekher gelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
sahi hacer anayı tanıyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: frequen z
quote:
Orjinalden alıntı: odrin34
sahi hacer anayı tanıyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: serhan1985
1 hafta önce wester digital 320 gb esentia modelini aldım.neyse kutuyu açıp hddyi çıkardım.işçilik çok kötü resmen plastikneyse daha 5 dkka olmadan externel harddisk fırın gibi ısındı.eyer 4 saat filan çalıştırsan yanıcak yani.biraz ugraşşam o sıcaklıkta yumurta pişirim üstünde.üstün bakınca içindeki hdd görünüyo.hd tach ile test yapıyorum 40 mb veri transfer hız<ı vart iyi ama hddnin çıkardığı ses çılgın gibi sanki insaat makinası çalışıyo.hiç bir özelliği yok.çıt kırıldım bişey sakın almayım pişman olursunuz.şimdi seagate 320 gb freeagen pro var.deli cihaz tavsiye ederim.
3 yıl önce seagate 80 GB 7200.9 HDD aldım , o günden bu güne bilgisayar günün en az 18 saati açık ama hiç bir sorunu çıkmadı ısısı sabit , ses çıkarmıyor! seagate'den vaz geçmem
seagate başkasını tanıma blackhead tm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme