Şimdi Ara

Western Digital Green 1 TB 85 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'den sorunsuz, sağlam, temiz, Western Digital Green 1 TB/ 8 mb cache DAHİLİ harddisk satılıktır.

PAZARLIKSIZ: 85 TL

Pazarlık teklif edeni engelliyorum.

Takas da yok.

Garanti belgesi ve faturası kayıp.

Tamamını hiç doldurmadım ve hiçbir sorunu da yoktur. Lütfen sağlam mı, temiz mi, bad sektor var mı vs. diye gereksiz mesajlar da atmayın. Aşağıda test sonuçlarının ekran görüntüsü var.

İzmir içi Alsancak ve Halkapınar'da teslim edilebilir. Zarar görmesi ihtimali yüzünden kargoyla harddisk göndermeyi sevmiyorum. PTT ile ise gönderim yapmıyorum.

İyi forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Ekim 2011; 18:03:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip..
  • QuickScan'de yapılan bad sector taraması tam sonuç vermiyor, dolayısıyla normal scan edilmiş halini koyarsanız daha duyarlı ve sorunsuz bir satış olur.
    İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

QuickScan'de yapılan bad sector taraması tam sonuç vermiyor, dolayısıyla normal scan edilmiş halini koyarsanız daha duyarlı ve sorunsuz bir satış olur.
    İyi satışlar.

böyle de gayet duyarlı ve gayet sorunsuz bir satış olur hiç merak etmeyin...

üründe bad sektor yoktur
    , satışa devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Ekim 2011; 11:04:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

QuickScan'de yapılan bad sector taraması tam sonuç vermiyor, dolayısıyla normal scan edilmiş halini koyarsanız daha duyarlı ve sorunsuz bir satış olur.
    İyi satışlar.

Bence de normal scan edilmiş halini görelim..Çünkü daha önce başıma geldi.Tujue nickli satıcı arkadaştan bu siteden 1 TB disk almıştım . Normal scande 3-4 tane bad sector çıktı.Geri iade ettim.

canım istemiyor, full scan falan yok. işinize gelirse...

forumdan başka harddisk alın. hatta bu yorum yapanlar benden hiçbir şey almasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Ekim 2011; 23:34:47 >

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.