Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Xanu

Benim cihaz geldi 1-2 test yaptım :)
    altyazıları UTF-8 yapınca bazı türkçe karakterleri görmüyor cihaz onun haricinde süper bence , ben direk optik çıkıştan av receiver a sürdüm sesi gayet başarılı. 1 saat lik izlemede kesinti falan da olmadı demekki cihaz sağlam :) (nazar değmesin).

dostum hayırlı olsun
    http://www.hlst.sabanciuniv.edu/TL/ascii.html

bu siteden 10 sn de altyazı sorununu cozebilirsin guzel gunlerde kullanman dilegiyle

• Tüplü tvlerde izlicek olanlar boşuna almasın demişsiniz...?
    Peki elinde wd nin bir harici diski olupta içindekileri direk tvde izlemek isteyenler içinde bir fırsat değilmi bu ürün..?
    benim elimde wd 500 gb home edition var e/sata friver 400 usb 2.0 özellikli modeli.
    filmleri dvdye cekip tvde izlemek için ayrı bir kulfiyet.. onları yazdırması saatleri almasıda çabası..
    elbetteki alıcam tuplu 37 ekran tv de izlemek için..!!!!
  • simdiden hayırlı ugurlu olsun hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: galip29

Tüplü tvlerde izlicek olanlar boşuna almasın demişsiniz...?
    Peki elinde wd nin bir harici diski olupta içindekileri direk tvde izlemek isteyenler içinde bir fırsat değilmi bu ürün..?
    benim elimde wd 500 gb home edition var e/sata friver 400 usb 2.0 özellikli modeli.
    filmleri dvdye cekip tvde izlemek için ayrı bir kulfiyet.. onları yazdırması saatleri almasıda çabası..
    elbetteki alıcam tuplu 37 ekran tv de izlemek için..!!!!

Türkiye'de muhtemelen 250YTL'nin altında satılmayacak olan bu ürün bahsettiğiniz işlemi gerçekleştirmek için pahalı sayılır.
    Hometech 567 gibi 70-80YTL'lik, optik sürücüsü de olan bir cihaz alırsınız 100YTL'nin altında fiyata, HDD, SD/MMC gibi bellek kartlarını da bağlayabilirsiniz, Türkçe altyazıları da konvert etmeden izlersiniz.
    Aslına bakarsanız USB flash'e, hatta yazılıp silinebilir DVD-RW'ye yazdırıp oynatmak, sizin harici 500GB'lik diski söküp de taşımaktan daha pratik olabilir (harici diskiniz TV'nin yanındaysa bilemem).

Sonuç olarak bu cihazın en mantıklı kullanım alanı, HDTV'de HD medya oynatmaktır. Ama isteyen 70-80YTL'lik USB destekli player almayıp bu cihazı alarak, Türkçe altyazıları da konvert etmeyle uğraşıp tüplü TV'de de izleyebilir.

• quote:

altyazıları UTF-8 yapınca bazı türkçe karakterleri görmüyor cihaz onun haricinde süper bence , ben direk optik çıkıştan av receiver a sürdüm sesi gayet başarılı. 1 saat lik izlemede kesinti falan da olmadı demekki cihaz sağlam :) (nazar değmesin).

hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.

ben birşey merak ediyorum cihaz doğrudan iso formatlı dosyalrı oynatabiliyormu acaba.

yani nettn gelen dosyalar bazen iso oluyor bunları illaki açmamız mı gerekiyor.

teşekkürler............
  • Tesekkurler,

ISO denemedim ama sanmiyorum izlenebilecegini su an icin, ama WD henuz guncelemme yapmadi urunun piyasada oldugu sure dusunulurse 1 aya kadar ilk guncellme cikar ve bazi sorunlar altyazi gibi cozulur , sonrasinda farkli formatlarda izlenebilir duruma gelir diye dusunuyorum yani cihaz su an emekleme asamasinda , onemli olan yazilim ile guncellenebilir bir cihaz olmasi bence, ayrica altyazi cevirmekle ugrasmaktan bahsetmis arkadaslar cihaz İ ş ğ lerde problemli yani ö,ç,ü de sorunu yok , ı larda ise karakterin onune 1 adet bosluk koyarak gostermekte, bir altyaziyi SRT degilse SRT yapmak 1 saniye surmuyor zaaten , eger SRT ama UTF-8 degilse onu cevirmek de 1-2 saniye, sonrasinda 3 karakter icin find-replace yapip kaydetmek 10 saniye , kaldiki bir klasordeki tum altyazilari tek hamlede editlemek de mumkun yani altyazi cevirmekle ugrasmak dediginiz abartilacak bisi degil su hali ile bile cihazin altyazi problemi cok abartilacak durumda degil yapmak nasil yapilacagini anlatmaktan daha kisa yani , ancak en azindan DTS yi 2 kanala indirgeyip HDMI yada Composite userinden sesi verebilirse anfi receiver kullanmayan arkadaslar acisindan cok iyi olabilir di , ama bana sorarsaniz filmin yarisi goruntu ise yarisi da ses yani 2 kanal izlemek HD filmi VCD kalitesinde izlemek gibi bisi olur ses acisindan.

quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.

ben birşey merak ediyorum cihaz doğrudan iso formatlı dosyalrı oynatabiliyormu acaba.

yani nettn gelen dosyalar bazen iso oluyor bunları illaki açmamız mı gerekiyor.

teşekkürler............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 15 Aralık 2008; 8:42:44 >

• Iso formatlı dosyaları oynatıyor arkadaşlar.
  • quote:

dostum hayırlı olsun..bende yakın zamanda sahibi olacağım inşallah bu cihazın.. bu takılma sorunu ile ilgili biraz demene yaparmısın. mesela harddiski nasıl bağladın. ayrıca güç kablosu ile besledinmi. bazı harddiskler tek usb'den yeteri kadar güç alamıyor diye biliyorum .hatta bazı 2,5" taşınabilir harddiskleri iki usb'ye bağlamak için çift başlı usb kablo kullanıldığını gördüm. acaba bu takılma sorunu yaşayanlar hardiski besleme için güç konusundamı bilmeden sıkıntı yaşıyorlar acaba. aklıma geldi sadece..yani ta yurtdışından gelecek cihaz umarım sorun yaşamayız bizde..alt yazıyı zaten sorun olarak görmüyorum. bide sadece merak ..ses konusunda na kadar başarılı cihaz. iyi bi av'de cok başarılı sonuçlar verebilirmi. ..dts sesi hakkıyla verebiliyor mu.?..

• quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın, darısı başımıza...
    1080p mkv deneyimlerinizi (takılma, frame atlama, senkron bozukluğu) paylaşır mısınız?
  • Arkadaslar urunu yaklasık 3 haftadır kullanıyorum aksamları neredeyse 3-4 saat kullanılıyor ne goruntulerde ne seste herhangi bir problem yok aktarım mukemmel her evde bulunması gereken bir cihaz diyebilirim.Ayrıca bu cihazın TR de olması ile Blueray piyasasının cok buyuk sekteye ugrayacagını dusunuyorum.Bugun -yarın DTS li bir anfi almayı dusunuyorum muhtemelen SHERWOOD 8701 alacagım ondan sonrada dts yorumlarımı yazarım.

cihazda buldugum tek eksik kumanda haricinde yonetim tuslarının olmaması.Kumandaya birsey olursa patladınız demektir.Ayrıca cihaz bazen kumandadan acılmıyor elektrik jakının cıkartıp takarak sorunu cozuyoruz.
  • MERHABALAR
    arkadaslar almanyada söyle bir cihaz var ve fiat durumuda 189€ ,bu aletin eksileri ve artilariyla degerlendirme yapacak arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum....simdiden tesekkürler

Ellion HD Media Recorder & NDAS-Player HMR-350N HDMI
    Profi TV-Recorder und Player, HDTV, HDMI, Scart, 1080i

Allgemein

Festplattengröße SATA bis 1000 GB (nicht im Lieferumfang)

Optional erhältlich: 500GB und 1000GB

Dateiformat Aufnahme-Partition: UDF
    Datei-Partition: FAT32/NTFS
    Windows Ordnerstruktur wird übernommen

Stromversorgung Eingang: AC 100V-240V, 50/60Hz
    Ausgang: DC 12V, 3.5A

Stromverbrauch 3 W (Standby), Max. 45 W (Aufnahme)

Betriebssysteme Windows 98, ME, 2000, XP

Abmessungen ca. 203 x 63 x 164 mm (B x H x T)

Gewicht ca. 900 g (ohne Festplatte)

Bildformat 4:3 oder 16:9

Aufnahme

Aufnahme-Modi HQ, SP, LP, EP, SLP

Video-Format MPEG II

Audio-Format MPEG II

Wiedergabe

Video MPEG2 HD (ts, tp), Xvid HD (avi), DivX 3/4/5, Xvid (avi), MPEG1/2/4 (dat.mpg.vob.ifo), DVD (VOB, ISO), DV25 (Digital Camcorder).

ASF, TP, TS, .mkv, h.264 (ts,tp) und WMVHD über PC Streaming Client abspielbar.

Audio Dolby Digital, MP3, WMA, AC3, CDDA, LPCM, AAC, OGG (MP3 Bitraten: 32 bis 320 Kbps und variable Bitrate getestet)

Foto JPEG, BMP, PNG

Funktionen

Untertitel ami, art, smi, srt, sub, ssa

HD-Wiedergabe Bis zu 1920 x 1080i

Normale & Zeit-
    versetzte Aufnahme Von TV, Camcorder, Digital Set Top, VCR,
    Canal Decoder

Netzwerk Abspielen und kopieren von PC-Dateien über LAN

Externe Festplatte Über USB 2.0

Dateien kopieren Von USB, Netzwerk auf die HMR-350N
    Zu USB, von HMR-350N, NET

Anschlüsse

USB(Host) Unterstützt USB 2.0
    USB(Target) Unterstützt USB 2.0, für PC
    LAN 10/100 Mbps
    SCART In/Out 21pin Anschluss (mit RGB) für TV
    SCART In/Out 21pin Anschluss (mit RGB) für externe AV-Geräte
    Video Out Composite Video (RCA)
    Video In Composite Video (RCA)
    Audio Out 2 Kanal (RCA)
    Audio In Links/Rechts (RCA)
    Component Out Y/Pb/Pr (Y/Cb/Cr)
    HDMI Out Type A / 1080i
    Digital Audio Out 1x Optisch, 1x Koaxial
    Ext. IR In Optional
    Mechanisch S/W Ja
    DC In DC 12V

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoromancer -- 15 Aralık 2008; 15:17:03 >

• yanlı anlamıs olabilirim MKV yi PC uzerindenmi oynatıyor diyor?
  • ewet pc streaming üzerinden oynatabilir diyor..
  • o zaman buna gerek yok.eger pc uzerinden oynatacaksan dvi veya hdmi cıkıslı bir ekran kartı yeterli.
    WD nin ozelligi HDD ki mkv leri oynatması
  • Arkadaşlar Dist. Firmaya posta gönderdim işte cevabı:

Mustafa bey gunaydın,

Urunun Ocak ayı gıbı Turkıye de olmasını beklıyoruz , su an ıcın maalesef bır satıs fıyatı belırlenmedı ,
    Turkce alt yazı destegı ıle ılgılı bızde arastırmalarımızı yapıyoruz Subtitle -SRT (UTF-8) Formatında olduğu sürece sorun olmadıgını bılıyoruz
    detayları arastırıyoruz

İyi Çalışmalar / Best Regards

Çiğdem YAĞIZ
    INDEX Bilg. Sist. A.Ş
  • avsforum daki WD başlığından, ScottWD nickli WD yetkilisinin postundan alıntı;

The new firmware update is just about ready for primetime. We've made significant improvements based on community feedback. I will stop by and let you know when it's ready. We expect to have something to you before the end of the year!

-ScottWD

Yani bu hafta veya önümüzdeki hafta firmware geliyor, cihazı almış arkadaşlara ve bizim gibi alacak olanlara faydalı olur umarım
  • Arkadaşımdan öğrendiğime göre; dün TV NET kanalında WD Türkiye yetkilisi, ürünün tanıtımını yapmış. Aralık ayı sonuna kadar piyasa sürecekleri cihazın fiyatı hakkında bir yorum yapmamış.
  • Yurtdışı fiyatı ile aynı olur büyük ihtimalle. Sonuçta WD'nin HDD'leri burada düğer ülkelere göre çok farklı fiyatlara satılmıyor, onlara yapılan fiyatlandırma politikası neyse, WDTV için de aynısını yapacaklardır. Benim tahminim; WD'nin resmi mağazasındaki liste fiyatı olan 130$'a KDV ekleyip satacaklardır. Güncel kurla 240-250 YTL gibi bir fiyata yani. Yurtdışından getirmek te, yolu falan katınca hemen hemen aynı fiyata geliyor zaten. Üstüne bizim sitelerden 10-12 ay taksitle alma imkanı var, 2 yıl garantili olarak.
  • Kullandığım HD gene WD nin passport serisi 320 GB lik modeli, dışardan güç gereksinimi olmayan bir model.

Cihazınıza bağladığınız diski sökmeden önce cihazın menüsünden EJECT işlemi yaparsanız PC deki donanımı güvenli bir şekilde kaldırma işlemi gibi HD nin bağlantısnı cihaz kendisi kapatıyor sökerken HD nin yada Cihazın bir hasar görmesi riski sıfırlanıyor bilginize.

Arkadaşlar ses olayını optik kalblo ile Sony STR-DB790QS anfi ile denedim anfi 5-6 senelik olduğudan HDMI giriş yok ancak optik kablo ile DTS sorunsuz aktarılabiliyor zaaten benzer bir olayı pc de ses aktarma işleminde de kullanıyordum yani anfi gelen sinyali (çözülmemiş) çözerek sesi oluşturuyor herhangi bir problem yok gayet başarılı yani kullanacağınız anfinin aman aman bir anfi olması gerekmez zaaten AV receiver ların en ama en kötüsü bile bu işi yapabilir yeterki en azından optik/coax bir ses girişi olsun.

Yeni anfi alacak arkadaşlar ise HDMI 1.3a desteği arasınlar alacakları anfilerde bu bağlantı ile ses+görüntü (1080P ye kadar görüntü ve DTS yada daha yeni ses formatları) tek hamlede aktarılabilir.

Bazı yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile VOB ve ISO oynatabiliyormuş ama henüz ben denemedim.

ikinci bir not ise DVI dan HDMI a bir kablo ile 8800 GTS grafik kartı ve çift çekrdek işlemci ile TV ye aktardığım mvk ler ile kıyasladığımda bu cihazın görüntü kalitesi bana daha iyi geldi ama biraz daha incelemem gerek ama bana bunu düşündürmesi bile elimdeki bunca pahalı donanıma kafa tutacak kadar yeterli bir cihaz olduğunu göstermekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 15 Aralık 2008; 20:17:50 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.