Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: musyun

Çok süper bir cihaz fakat benim tvnin USB girişinden ben MKV oynatabiliyorum. Benim tv her işi hallediyor o yüzden ihtiyacım yok...

Senin tv'nin markası modeli nedir ? Usb girişi derken usb 'nin bir ucu pc'ye diğer ucu tv'ye takılı di mi ? Biraz detay verirmisin ? Bu aralar lcd tv alıcam. Mkv'leri bu şekilde sorunsuz oynatıyorsa tv , bu cihazı almaya gerek kalmaz o zaman benim için.
  • Selam arkadaslar

Amerikadan gelen bi arkadasa getirttim cihazi. Ama cok ciddi bi sorun var. Zeus`da daha once bahsetmis kilitlenmelerden. Kilitlenmeden 15 dakka film seyredemedim. Hatta son bi kac denememde daha ana menudeyken kilitlendi. Basina bole bi olay gelen var mi? Western Digital`e mail attim ama pazartesiden once cevap alamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

Çok süper bir cihaz fakat benim tvnin USB girişinden ben MKV oynatabiliyorum. Benim tv her işi hallediyor o yüzden ihtiyacım yok...

Senin tv'nin markası modeli nedir ? Usb girişi derken usb 'nin bir ucu pc'ye diğer ucu tv'ye takılı di mi ? Biraz detay verirmisin ? Bu aralar lcd tv alıcam. Mkv'leri bu şekilde sorunsuz oynatıyorsa tv , bu cihazı almaya gerek kalmaz o zaman benim için.

evet bende merak ettim şimdi bu tvyi
  • quote:

Amerikadan gelen bi arkadasa getirttim cihazi. Ama cok ciddi bi sorun var. Zeus`da daha once bahsetmis kilitlenmelerden. Kilitlenmeden 15 dakka film seyredemedim. Hatta son bi kac denememde daha ana menudeyken kilitlendi. Basina bole bi olay gelen var mi? Western Digital`e mail attim ama pazartesiden once cevap alamam.
    evet ya bende duydum daha önce de birilerinin başına gelmişti kilitlenme olayları..bu acaba kronik bi sorun mu ..her makinanın başına gelme olasılığı nedir..cihaz geldimi benim basıma da gelir mi acaba..merak ettim şimdi..yada acaba takılan harddisk'in bi sonucumu ..olabilirmi..?yada ısınma sonucumu kitleniyor bu cihaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: therar

Selam arkadaslar

Televizyonun marka ve modelini belirtir misiniz. Bir de kilitlenme derken tam olarak neden bahsediyorsunuz.Mavi ekran mi geliyor, yoksa uzaktan kumanda komutlara mi yanit vermiyor?
  • cihaz fiyat olarak rakipleri arasında öne çıkmış.ama okuduğum kadarıyla eksikleri var. dts,türkçe altyazı,torrent özelliği,takılma ve donma. ben popcorn A-110 kullanıyorum bu sorunların hiç biri yok. anladığım kadarıyla fiyatı kadar performans ı başarılı değil. bu cihazı fiyatının cazip oluşundan bir arkadaşıma almayı düşünüyorduk sanırım birazdaha beklemek lazım.
  • quote:

Selam arkadaslar

bnim cihazda basta yaptı buolayı reset atıp geciyordum simdi sorun kkalmadı dostum belki icindeki devrelerin belli bir burn suresi falan vardır ne biliyim atıyorum iste :)
  • Amerika'dan cihaz getirtme imkanı olan arkadaşların neden bu cihazı getirttiklerini anlayamıyorum. Mesele fiyatının ucuz olması ise birşey demiyorum ama bir sürü Türkçe altyazı destekleyen daha üstün cihazlar varken verin 100$ daha onlardan alın. Bir dolu eksiği var bu cihazın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

philipsin son çıkan birkaç modelinde bildiğim kadarı ile usb girişi var, ama mkv oynatıyor olacağına pek ihtimal veremiyorum
  • Türkiye'de mkv oynatabilen bir player resmi olarak satılmıyor. Sen divx player'lardan bahsediyorsun galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: Seko92

Amerika'dan cihaz getirtme imkanı olan arkadaşların neden bu cihazı getirttiklerini anlayamıyorum. Mesele fiyatının ucuz olması ise birşey demiyorum ama bir sürü Türkçe altyazı destekleyen daha üstün cihazlar varken verin 100$ daha onlardan alın. Bir dolu eksiği var bu cihazın.
  • Hayır, demek istediğim madem Amerika'dan bir cihaz getirtilecek neden daha iyileri varken bu getirtiliyor ? Bu cihaz zaten yakında Türkiye'de satılacak.
  • turkce altyazi dediginiz neidrki ı ları i olarak goremiyorsunuz diye film seyredilmeyecekse zaten film degil altyazi seyrediyorsunuz demektir.o zaman neder kaldi 1080p nin guzelligi

programla ı ları i yaparsiniz olur biter (bakin burdada ı leri i olarak kullandım bir fark yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 6 Aralık 2008; 11:02:51 >
  • Popcorn kullandim, su anda da WD TV sahibiyim. Iki alet de iyi, ikisi de mukemmel degil. Zaten ayni cipi kullaniyorlar. Popcorn'un sorunu yok diyenler Popcorn forumlarina hic bakmamis demektir. Sizde sorun olmamasi aletin sorunsuz oldugu anlamina gelmez. Benim de WD TV ile nerdeyse hic sorunum yok ama bu aletin her sistemde, her formatta, her cozunurlukte, her dosyada sorunsuz oldugu anlamina gelmez. Bunu soyleyemem.

Popcorn'un en buyuk avantaji Network ozelligi. Bu ozelligi kullanmayacaksaniz WD TV'ye bakabilirsiniz. Evet Turkce karakter destegi su an yok, ancak benim gibi Turkce yerine Ingilizce altyazi kullananlar olabilir. Ya da Turkce karakterleri degistirmek zor degil, bir klasor icindeki tum altyazi dosyalarinda tek tikla ayni degistirme islemini yapabilen text programlari mevcut, daha onceki sayfalarda onerilerde bulunan arkadaslar oldu. Ayrica Turkiye'de satisa cikacagi soylendigine gore firmware mutlaka cikacaktir.

DTS olayina gelince. DTS cozen amfisi olanlar icin zaten sorun yok. Olmayanlar icin daha once soyledim, asagidaki programla DTS'yi AC3'e tek tikla cevirebilirsiniz. DTS cozemeyen herkes bunu kullanarak izledigini soyluiyor. Benim ihtiyacim yok ama sirf dogru mu diye denemek icin bir test yaptim ve sorunsuz calisiyor. 10gb'lik bir dosya bende yaklasik 7 dakikada bitti. yani oyle saatler suren bir islem degil. (bu program video'ya dokunmuyor, o yuzden kalite kaybi sozkonusu degil)

Download linki ve tuturial
    http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/

Kisacasi neden bunu aliyor demek cok dogru degil. Aralarindaki fiyat farkina ve ozelliklerine bakinca iki alet cok rahat kiyaslanabilir. Herkesin gereksinimi farkli. Benim kullanim alanim icin yeterli, ayni cip kullanan baska bir alete, kullanmayacagim ozellikler icin 2-3 kat fazla para vermeme gerek yok. Baskasinin gereksinimleri icin Popcorn veya bir baskasi daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefb -- 6 Aralık 2008; 11:21:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: esrefb

quote:

Selam arkadaslar

Televizyonun marka ve modelini belirtir misiniz. Bir de kilitlenme derken tam olarak neden bahsediyorsunuz.Mavi ekran mi geliyor, yoksa uzaktan kumanda komutlara mi yanit vermiyor?

Philips Plazma HD Ready TV ama model nosunu bilmiyorum 2 sene oldu alali. Ses icinde Yamaha RX-V359 amfi kullaniyorum.

Kilitlenmeden kastim ustundeki power isigi yanip sonmeye basliyo. Ekran siyah oluyo. Bagli olan HDD hala calisiyo ama. Cihazin fisini cekip 5-10 dakka bekletip tekrar takiyorum.

Artik duzelecek zamani gecti heralde ana menude dururken hatta standby modundayken bile kilitlenmeye basladi. Hastayi kaybettik heralde

• Sanirim sendeki ext HDD ile WD TV uyumsuz. Asagida dediklerimi bir dener misin ?

1.Cihazdan elektrik ve ext hdd kablosunu sok
    2.15 dak bekle..
    3.Sadece elektrik kablosunu tak va cihazı uzaktan kumanda ile aç
    4.Eger goruntu gelmez ise acık olarak bir muddet daha bekle
    5.Cihaz acıldıgında System Settings de Media Library Compliation u off durumuna getir. (Bunu daha sonra acıkliyacagım...)
    6.Artık cihaza usb den ext hdd yi takabilirsin.
    *** Bu arada ext hdd yi sokecegin zaman kumandadaki eject tusunu kullan mutlaka, bilgisayardaki guvenli kaldır gibi bir işlem.

Bir dene bakalım, kolay gelsin...
  • quote:

quote:

quote:

Selam arkadaslar

Philips Plazma HD Ready TV ama model nosunu bilmiyorum 2 sene oldu alali. Ses icinde Yamaha RX-V359 amfi kullaniyorum.

Kilitlenmeden kastim ustundeki power isigi yanip sonmeye basliyo. Ekran siyah oluyo. Bagli olan HDD hala calisiyo ama. Cihazin fisini cekip 5-10 dakka bekletip tekrar takiyorum.

Artik duzelecek zamani gecti heralde ana menude dururken hatta standby modundayken bile kilitlenmeye basladi. Hastayi kaybettik heralde

TV'nizin Philips olmasi iyi. Kucuk bir umut isigi var. Gerci sizde kumanda sorunu var mi bilmiyorum ama Philips ve Samsung LCD'lerin *bazi* modellerinde infrared cakismasi gibi bir sorun yasanabiliyor. Kumandanin komutlari almamasi sorununuz da varsa sizde de benzer sorun olabilir. Ben aleti once 47 inch 9 serisinde denedim onda sorunsuz calisti. Bir sure sonra bu kez yine 47 inch ama baska bir model olan 47PFL5603'de denedim. Bunda sizin bahsettiginiz sorunlara ek olarak kumandada gariplikler basladi.

Internette arastirdigimda bir Fransiz forumunda ayni model Philips ile ayni kumanda sorunlari yasayan birini buldum. Aleti LCD"den olabigildigince uzaga ve yuzunu ters cevirerek koydugunu ve kumanda sorunlarinin bittigini soyluyordu. BEn de denedim ve kumanda sorunlarim aninda bitti. Daha sonra cesitli yabanci forumlarda Samsung'un ve Visio'nun da bazi modellerinde ayni sorunun oldugunu gordum.

Eger kumandada gariplik hissediyorsaniz bunu bir deneyin. Ama siz oncelikle kitlenmeden sikayetcisiniz saniyorum. Bahsettiginiz kitlenme olayi ilk baslarda yine bu ikinci Philips TV'de iki kez oldu, her ikisinde de aleti Factory default settings'e getirdim. Bir daha da sorun yasamadim. Eger denemediyseniz birkac kez factory settings'e alarak denemenizi tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefb -- 6 Aralık 2008; 13:01:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cembasmaci

Sanirim sendeki ext HDD ile WD TV uyumsuz. Asagida dediklerimi bir dener misin ?

1.Cihazdan elektrik ve ext hdd kablosunu sok
    2.15 dak bekle..
    3.Sadece elektrik kablosunu tak va cihazı uzaktan kumanda ile aç
    4.Eger goruntu gelmez ise acık olarak bir muddet daha bekle
    5.Cihaz acıldıgında System Settings de Media Library Compliation u off durumuna getir. (Bunu daha sonra acıkliyacagım...)
    6.Artık cihaza usb den ext hdd yi takabilirsin.
    *** Bu arada ext hdd yi sokecegin zaman kumandadaki eject tusunu kullan mutlaka, bilgisayardaki guvenli kaldır gibi bir işlem.

Bir dene bakalım, kolay gelsin...

Selam

Dediklerini harfiyen yaptim. Herhangi bi degisiklik olmadi yine 15 dakka sonra kilitleniyo. Power isigi yanip sonmeye basliyo. Elektrik kablosunu cekip takmadan bi islem yapilamiyo cihaza sonra.

Tesekkur ederim yardimin icin.

esrefb

Size de tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Uzaktan kumandayla bi sorunum yok. Hatta filmi baslattiktan sonra kumandaya elimi bile surmuyorum bi daha ama yine de sonuc ayni.

• Arkadaslar yurtdisinda yasayan varmi ben avusturyada oturuyorum.bu aletten almak istedim ama ne avusturyada ne almanyada kalmamis ditech diye bi sirkete önspisaris verdim 1 haftaya gelir dediler ama kesin bi tarih söylemiyorlar
  • Yabancı bir forumda WD TV'nin kilitlenme sorunlarından bahseden bazı kişiler var. Birisi WD ile temasa geçmiş, WD, "Bazı cihazların HDMI çıkışında arıza var" demiş. Bizim forumda da bunu yaşayan birkaç kişi olduğuna göre, en iyisi distribütörün getirmesini azıcık daha bekleyip, 2 yıl garanti ile satın almak.

quote:

Originally Posted by mat82284
    Send that unit back for a new one. I bought one and my hdmi signal would fade away after a few minutes of play and i would have to reset the unit for it to work, I know its the hdmi on the device because i run my ps3 to my tv or projector and it works perfectly. I always had to reset it every few mins for hdmi but composite worked perfect. I talked to WD and they said that there is a malfunction in some of the units hdmi ports. I could still here audio from the optical but the video cut out
    .

• quote:

Popcorn kullandim, su anda da WD TV sahibiyim. Iki alet de iyi, ikisi de mukemmel degil. Zaten ayni cipi kullaniyorlar. Popcorn'un sorunu yok diyenler Popcorn forumlarina hic bakmamis demektir. Sizde sorun olmamasi aletin sorunsuz oldugu anlamina gelmez. Benim de WD TV ile nerdeyse hic sorunum yok ama bu aletin her sistemde, her formatta, her cozunurlukte, her dosyada sorunsuz oldugu anlamina gelmez. Bunu soyleyemem.

Popcorn'un en buyuk avantaji Network ozelligi. Bu ozelligi kullanmayacaksaniz WD TV'ye bakabilirsiniz. Evet Turkce karakter destegi su an yok, ancak benim gibi Turkce yerine Ingilizce altyazi kullananlar olabilir. Ya da Turkce karakterleri degistirmek zor degil, bir klasor icindeki tum altyazi dosyalarinda tek tikla ayni degistirme islemini yapabilen text programlari mevcut, daha onceki sayfalarda onerilerde bulunan arkadaslar oldu. Ayrica Turkiye'de satisa cikacagi soylendigine gore firmware mutlaka cikacaktir.

DTS olayina gelince. DTS cozen amfisi olanlar icin zaten sorun yok. Olmayanlar icin daha once soyledim, asagidaki programla DTS'yi AC3'e tek tikla cevirebilirsiniz. DTS cozemeyen herkes bunu kullanarak izledigini soyluiyor. Benim ihtiyacim yok ama sirf dogru mu diye denemek icin bir test yaptim ve sorunsuz calisiyor. 10gb'lik bir dosya bende yaklasik 7 dakikada bitti. yani oyle saatler suren bir islem degil. (bu program video'ya dokunmuyor, o yuzden kalite kaybi sozkonusu degil)

Download linki ve tuturial
    http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/

Kisacasi neden bunu aliyor demek cok dogru degil. Aralarindaki fiyat farkina ve ozelliklerine bakinca iki alet cok rahat kiyaslanabilir. Herkesin gereksinimi farkli. Benim kullanim alanim icin yeterli, ayni cip kullanan baska bir alete, kullanmayacagim ozellikler icin 2-3 kat fazla para vermeme gerek yok. Baskasinin gereksinimleri icin Popcorn veya bir baskasi daha iyi olabilir.

Verdiğin linkteki dosyayı çektiğimde Bitdefender programı trojan var diyor,videohelp sitesi üzerinden çekiyim dedim yine trojan var diyor program iyi olabilir ama trojanlı :(

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.