Şimdi Ara

Wester Digital Her testte Farklı [Bad Sector]...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün itibariyle durduk yere bir sorunla karşılaştım. Aslında Sistemi 1 ay kadar önce yeniledim. İşlemci ve Ekran Kartını değiştirdim.
    > Değişimden hemen sonra Aynı sorunla tekrar karşılaşmıştım. Sonra SATA kablosunu değiştirdiğimde düzelmişti. Şimdi Aynı sorun tekrar geldi ve bu sefer düzelmiyor.

> Bilgisayarım ilk açıldığında HDD sürücüsüne tıkladığımda biçimlendirmek istiyor musunuz ? uyarısı veriyor.
    > Bir süre geçtikden sonra bu sefer içindeki dosyaları görüyorum fakat başka Hdd'ye kopyalamak istediğimde disk dolu veya hatalı uyarısı veriyor ve kopyalamıyor.
    > HD Tune Pro 3.10 ile Error Scan yaptığımda her defasında farklı yerlerde Bad Sector gösteriyor.
    > Veya Serial Kabloyu değiştirip farklı kablo taktığımda Önceki Error Scande Bad Sector olan yeri bu sefer sağlam gösteriyor. Öncekinin Sağlam gösterdiği yeri bad sectorlu gösteriyor.
    > Bende anlamadım. Bu testleri yaparken sistemde Overclock vs. bütün uygulamaları kaldırdım. BIOS setup'ı fabrika ayarlarına geri döndürdüm.
    > Aynı SATA kablo ve elektrik kablolarıyla 500 GB Samsung da bir sorun yok.

Sorunlu HDD : WD4000AAKS -WD Caviar SE16 (400 GB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 3 Temmuz 2009; 23:33:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD ve Bad Sector
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.