Şimdi Ara

Weste geçince olacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben weste geçmeyi düsünüyorum forumda daha önceki konularda görmüstüm çerçeve sorunu oluyormus o sorunu sanırım ticketla düzeliyormus o ticketi tr ofisine atsakda olur mu?Ayrıca diger bir konu gecen sene ben weste gecip tekrar tr ye döndüm weste gecince nickimi degistirmistim lolkingde hala westeki hesabim ayri olarak gözüküyor ben simdi weste gecersem westeki mmr mi gecerli olur suan ki mmr mi gecerli olur tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TR'deki güncel mmrın geçerli olur. Artık weste geçtiğin için de west bölgesine atman lazım çerçeve için. Hatta bonus olarak söyleyeyim, aynı addan weste de bir hesap aç, weste geçtiğinde bedava isim değiştirme hakkı kazanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

TR'deki güncel mmrın geçerli olur. Artık weste geçtiğin için de west bölgesine atman lazım çerçeve için. Hatta bonus olarak söyleyeyim, aynı addan weste de bir hesap aç, weste geçtiğinde bedava isim değiştirme hakkı kazanıyorsun.

hocam o dediğin westten trye geçip tekrar trden weste geçtiğin zaman yapılamıyor.
  • eğer bir önceki geçişindede nick değişikliği yaptıysan yapabiliyorsun sanırım
  • riot tr ye ticket atsan onlarda ilgilenirler merak etme 24 rp için şiir isteselerde o konuda yardım etçeklerini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

eğer bir önceki geçişindede nick değişikliği yaptıysan yapabiliyorsun sanırım

haklı olabilirsin o durum hakkında bi bilgim yok. teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

eğer bir önceki geçişindede nick değişikliği yaptıysan yapabiliyorsun sanırım

haklı olabilirsin o durum hakkında bi bilgim yok. teşekkür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise sonda açığa geçsem mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şey benim başıma geldi Westte bıraktıgın mmr neyse ondan baslatıyor. sakin TR de plattım weste gectıgımde plat atar dıye dusunme. Ek olarak nick değiştirme hakkın bi kere var geriye dondum mu eski nick geri veriyor sana değiştirme yapmıyorlar. Ben destekle konustum. RP alımı ile yaptıgın isim değirtirmede yardımcı oluyoruz dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazix

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

TR'deki güncel mmrın geçerli olur. Artık weste geçtiğin için de west bölgesine atman lazım çerçeve için. Hatta bonus olarak söyleyeyim, aynı addan weste de bir hesap aç, weste geçtiğinde bedava isim değiştirme hakkı kazanıyorsun.

hocam o dediğin westten trye geçip tekrar trden weste geçtiğin zaman yapılamıyor.

Daha once westte oynadiysan sonra tekrardan tr den weste gecmek istiosan daha once westte bir ligin varsa o ligden baslarsin mesela westte silver din trden plat sin westte silverdan devam edersin yada westte unrunkedsan ordan devam edersin bide weste gevince cerceve sorunu falan olmuor olursada weste ticket atcan tr ye degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ben gecersem 10 mac atıcam orda trde win/lose oranım +32 bu hesaba katılmıcak mı?Ayrıca baktım westeki hesabım unranked da bırakmısım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.