Bildirim
Weste geçicem ancak aynı sihirdar adından westtede var sorun çıkar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıkarır sen geçme.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
önce nick değiştirir geçerim 2 levelki oyunlar bile daha kaliteli tamam ben iyiyim demiyorum ama 3 kere falan oynadım westte tr oynadığım 20 levellerden daha kaliteliydi
-
hesap silme varmış onu yaparım westtekine
-
quote:
Orijinalden alıntı: trapen
hesap silme varmışonu yaparım westtekine
hesap silme derken açıklayabilirmisin ? -
sorun çıkar, otomatikman nick değiştirmeni isteyecek ve bedavaya değiştireceksin. nick change alma sakın -
quote:
Orijinalden alıntı: cevik42
quote:
Orijinalden alıntı: trapen
hesap silme varmışonu yaparım westtekine
hesap silme derken açıklayabilirmisin ?
araştırırken gördüm ticket attığımızda hesabımızı silebiliyorlar sanırım -
hesap silme de yapılmıyor kesinlikle, uğraşma.
anca merhametli bi mod bulursan falan yaparlar, aksi takdirde kesinlikle yapmadıkları bişey -
Geçmek istediğin zaman ücretsiz olarak ismini değiştirebileceksin. Boşuna ismini değiştirme. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Zack
Geçmek istediğin zaman ücretsiz olarak ismini değiştirebileceksin. Boşuna ismini değiştirme.
teşekkür ederim -
Hesabını aktarırken söylüyor sana zaten, böyle böyle aynı isim orda da var. Sana bi hak tanıyorlar, ismini değiştirip öyle geçiyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticShot
Hesabını aktarırken söylüyor sana zaten, böyle böyle aynı isim orda da var. Sana bi hak tanıyorlar, ismini değiştirip öyle geçiyorsun.
tamam saolun 144 rp eksik bi 300 rp daha alıp geçicem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X