Şimdi Ara

Weste geçeceğim bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar zaten westten gelmiştim ağustosun sonunda turnuva için, şimdi geri dönmeyi istiyorum. Geri dönersem bu tr de ki mmr a göre mi unranked olacağım yoksa westteyken ne isem ondan mı devam edeceğim?

Bir de ek olarak merak edenlere niye dönüş yaptığımı söyleyeyim. Tr'deki oyun kalitesi ortalama olarak o kadar kötü değil aslında. Diamond 1-2 seviyesinde arasıra çok güzel maçlar oynadım, gerçekten çok öğretici ve ünlü streamcilerin maçlarını aratmayan cinsten maçlardı. Fakat o maçlarda da azınlıkta bulunan kaliteli oyuncular denk gelmiş meğersem. Birsüredir şaşkınlığım derece derece artıyordu ama bugün rastgeldiğim oyuncular artık bardağı taşıran son damla oldu. D1 90 küsür puan olan bir adamın bu kadar kalitesiz bir oyuncu oluşu bana bu seviyelere çıkmanın hiçbir anlam ifade etmediğini görmeme 897412356 kez vesile oldu. Tamamı diamond olan bir takımın oyun bilgisinden bu kadar mahsun olması insanı çileden çıkarıyor. Eloboost kelimesinden başka birşey gelmiyor aklıma. Artık her 2 oyundan birinde aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktım. Artık gerçekten seviyeli maçlar oynamak istiyorum, her oyun takıma solo toptan komutan gibi saniye saniye emir vermek zorunda kalmak istemiyorum. Eloboostçular temizlenmden, wintrade ciler temizlenmeden, bu serverdan cacık olmaz. Gerçekten yetenekli oyuncular var, oyun bilgisi tam oturmadığı halde oyuna yatkınlığı olan, kendini çok iyi yerlere getirebilecek oyuncular var ama ortam o kadar bozuk ki, bu bozuk ortamda yükselmek de herşeyi anlamsızlaştıryor ve bu oyuncular westte 1 ayda geleceği noktaya tr de 1 yılda gelecek. Ben bizim serverımız diyordum, tr serverı türkleri yani bizleri temsil ediyor niye oynamayalım diyordum ama kuru başağrısından başka birşey değil. Turnuva desen zaten turnuvadakilerin %90'ı bronz-silver-gold.

Bir de starcraft'tan civilization'a, skyrim'den fm'ye kadar onlarca dertsiz tasasız rahat rahat keyif alarak oynayabileceğin oyunlar varken burada onun bunun dilini, noobluğunu çekmenin de bir manası yok. Hatta hesabı niye satmıyorum diye düşünmüyor değilim. Sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 14 Kasım 2013; 16:02:44 >

• Öncelikle bildiğim kadarı ile açıklayayım.Örn:westte iken 1500 eloydun ve Tr serverına geçtin işte başladın gold diamond oldun.Tekrar döndüğünde 1500-gün sayısı şeklinde hesaplanacak mmr.Çünkü oyun senin westteki accountunu saklıyor ve 28 günü geçtiğindede mevcut mmr düşmeye başlıyor.Peki yüksek elo geçipte yüksek elo başlayanlar oluyor dediğinizi duyuyor gibiyim.Bu olayda daha önce westte hiç ranked atmamış biri Tr ye geçer ise o anki mevcut mmr ı alınıyor veya Tr den biri westte hiç ranked atmadıysa gene anlattığım olay yaşanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Öncelikle bildiğim kadarı ile açıklayayım.Örn:westte iken 1500 eloydun ve Tr serverına geçtin işte başladın gold diamond oldun.Tekrar döndüğünde 1500-gün sayısı şeklinde hesaplanacak mmr.Çünkü oyun senin westteki accountunu saklıyor ve 28 günü geçtiğindede mevcut mmr düşmeye başlıyor.Peki yüksek elo geçipte yüksek elo başlayanlar oluyor dediğinizi duyuyor gibiyim.Bu olayda daha önce westte hiç ranked atmamış biri Tr ye geçer ise o anki mevcut mmr ı alınıyor veya Tr den biri westte hiç ranked atmadıysa gene anlattığım olay yaşanıyor.

Anladım, neyse np taşırız oyunu yapacak birşey yok Ama hesabı da satabilirim. Teşekkürler bilgiler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Öncelikle bildiğim kadarı ile açıklayayım.Örn:westte iken 1500 eloydun ve Tr serverına geçtin işte başladın gold diamond oldun.Tekrar döndüğünde 1500-gün sayısı şeklinde hesaplanacak mmr.Çünkü oyun senin westteki accountunu saklıyor ve 28 günü geçtiğindede mevcut mmr düşmeye başlıyor.Peki yüksek elo geçipte yüksek elo başlayanlar oluyor dediğinizi duyuyor gibiyim.Bu olayda daha önce westte hiç ranked atmamış biri Tr ye geçer ise o anki mevcut mmr ı alınıyor veya Tr den biri westte hiç ranked atmadıysa gene anlattığım olay yaşanıyor.

Anladım, neyse np taşırız oyunu yapacak birşey yok Ama hesabı da satabilirim. Teşekkürler bilgiler için.

Ödüllerini aldın nasıl olsa önünde koca 1 yıl olucak.Rahatlıkla hak ettiğin lige gelirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.