Şimdi Ara

West vs TR ve Hakedilen Lig Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iki konuya açıklık getiriyorum, aynı konular bidaha açılmasın diye, ibret alın

1.westin tr den çok daha iyi algılanmasının en büyük sebebi ordaki flamelerin zorunuza gitmemesi vb. yani dil ile ilgili... edit:liglerin farklı olduğu aşikar,kafa rahatlığı ve oynanabilirlik açısından 'iyi' tanımı yapıyorum ben

2.herkes hakettiği lige çıkabilir isterse. bunun için fazla maç atmak gerekiyor sadece...hakettiği ligde olmayanlarda vardır.onlar yeterince maç atmamıştır..tabi hakettiği yerde olup farkında olmayanlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 7 Temmuz 2014; 5:01:30 >

• EUW'de Plat 3 liginde zar zor oyun kazanmam ama TR Plat 2 hesapta 19-0 oyun bitirmem de mi flame ile alakalı
  • alakası yok trnin diamondu westin golduna felan denk geliyor. durumu gördüm çoğu kişinin teknik bilgisi çok az trde. oyun nasıl bitirilir bilmiyorlar, saçma salak kill kovalıyolar felan. trde diamond olmak bişey ifade etmiyor yani
  • iyi derken hani west e geçin rahat edin gibisinden muhabetler açısından söyledim...ligler daha farklı bencede
  • Tr de insanlar oyunu oynamak için oynuyor , öğrenip kendini geliştirmek stream izlemek filan tr nin diamond üstlerinde başlayan şeyler.

O yüzden tr diamond = west gold una eşit lafı bana mantıklı ve gerçek geliyor.

Lan şurda 3-5 detay veriyoruz jungle hakkında , millet pm atıyor oddone muamelesi yapıyolar bana, durum o kadar vahim.

İşte westte golddakiler plattakiler de benim kafada , öğrenmeyi , detaylara inmeyi en az oynamak kadar seven tipler.Öyle olduğu için tr diamondu tokatlayacak seviyedelerdir.En azından west plat alt sıralar = tr dia 1-2-3 diyorum , gold hafif abartı olabilir belki ,ama o da değil gibi geliyor ya.

---

Bi de flame konusunda orda anlamadığımız için zorumuza gitmiyor demişsin ona katılmıyorum.Ben lol oynayana kadar sürekli online oyun değiştiren , türlü türlü communityler , farklı milletlerin yoğunlukta oynadığı farklı 10larca online oyun oynamış , çorap gibi online oyun değiştiren bir tip idim.

Ama lole kadar bir oyun için birbirinin Allah'ına peygamberine ağza alınmayacak küfürler eden.Gerçek hayatta kanlısının kanlısına demeyeceği lafları oyun kaybettirdi hata yaptı diye tanımadığı birine söylemek filan hiç görmemiştim.Bu oyunun tr serverında seviye korkunç derecede aşağıda , iğrenç ve pislik halde.Benim gibi sakin adamı bile flamera dönüştürdüler , burda oynayan herkes böylece farklı seviyelerde de olsa flamer , küfreden tipler oluyor.Hiç küfretmeden efendi gibi oynayanlar hariç , onlar da arada patlıyorlar napsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 7 Temmuz 2014; 5:08:08 >

• TR de dia 1 olup challengırı kovalayan arkadaşım westte goldlara karşı oyun taşıyamıyor zaman zaman eziliyor. westin goldu TR de dia doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 7 Temmuz 2014; 5:06:00 >
  • Trde gümüş ler oyun bitirmeyi bilmiyor.
    Platım ve 13. Dkda oyun bitirdigim oldu oyunu şuursuzca oynayan bir kesim var fakat onlar gold ve altı liglerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • weste başladım bakalım ne olcak
  • TR de min oyuncu yasi 8 ama West de 15den kucuge henuz rast gelmedim, belki vardir ama ben daha gormedim. Birde batida cocouklara kufur ogretmiyorlar pek lakin bizim burda adettendir diye once kufur ogretilip es,dst akrabaya karsi eglenmek icin kullaniyorlar. Dolayisi ile isteristemez bir kalite farki doguyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

TR de min oyuncu yasi 8 ama West de 15den kucuge henuz rast gelmedim, belki vardir ama ben daha gormedim. Birde batida cocouklara kufur ogretmiyorlar pek lakin bizim burda adettendir diye once kufur ogretilip es,dst akrabaya karsi eglenmek icin kullaniyorlar. Dolayisi ile isteristemez bir kalite farki doguyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c&t=2m19s

• Trde zorladım Gold 3 e anca çıktım.Tr ye geçtim 1-2 hafta sonra Diamond olurum diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'de oynuyup, kafayı yemiyen var mı
  • Tr dia west dia ikiside aynı hatta trde platken westde dia olmuştum smurfla seri yapıp
  • quote:

TR de min oyuncu yasi 8 ama West de 15den kucuge henuz rast gelmedim, belki vardir ama ben daha gormedim. Birde batida cocouklara kufur ogretmiyorlar pek lakin bizim burda adettendir diye once kufur ogretilip es,dst akrabaya karsi eglenmek icin kullaniyorlar. Dolayisi ile isteristemez bir kalite farki doguyor :D

Hadi amcaya **** de oğlum hadi oğlum diye yetiştiryolar. Çocuk diyince de aferin oğlum . Farklı kültürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c&t=2m19s

Aklıma bu geldi üstte alıntıladım . Bunu görmemiştim tekrar gibi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.