Benim west ve eastte hesaplarım var, ikisinin de kullanıcı adı da şifresi de aynı, nasıl ikisini de TR serverına geçirecekler? Sadece mailleri farklı
cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle
quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum Kız Arkadaşınla Oynarken : Aşkım Pardon Feedledim Önemli Değil Aşkım Oyun bu Canım Benim Olsun Tanımadığın Biri : Mother ***er noob Go play tetris your holly sh*t mother of noob Postumu Kastım Gidiyorum
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum oynatmayayım mı? Bunu da mı kıskanıyorsunuz la :D
quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum oynatmayayım mı? Bunu da mı kıskanıyorsunuz la :D he ya çok kıskandım kenks xdd
quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum oynatmayayım mı? Bunu da mı kıskanıyorsunuz la :D he ya çok kıskandım kenks xdd olan var olmayan var qnq normal yani cidden bi açıklama yapmadılar mı bu konu hakkında?
quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal quote:Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK quote:Orijinalden alıntı: Refusal cidden la biri cevaplasın çok merak ettim nasıl yapacaklar :D Aynı şekilde kız arkadaşımın da hesapları öyle bu aralarda bu moda kız arkadaşı ile lol oynamak çok görüyorum oynatmayayım mı? Bunu da mı kıskanıyorsunuz la :D he ya çok kıskandım kenks xdd olan var olmayan var qnq normal yani cidden bi açıklama yapmadılar mı bu konu hakkında? Olum benim kız arkadaşım var 2 tane, 2'si de mağarada yaşıyo Lol ne bilmiyo daha. Cidden bug bulmuşsun, bekle belki geçirmezler.
Geçiş sürecinde aşağıdakiler aktarılamayacaktır; Arkadaş listesi Sihirdar Adı – Sihirdar adı’nın başka bir oyuncu tarafından alınmış olması durumunda yeni bir Sihirdar adı seçmen gerekebilir.
quote:Orijinalden alıntı: mrtmtl Geçiş sürecinde aşağıdakiler aktarılamayacaktır; Arkadaş listesi Sihirdar Adı – Sihirdar adı’nın başka bir oyuncu tarafından alınmış olması durumunda yeni bir Sihirdar adı seçmen gerekebilir. -.- mail hesaplarını kontrol edeceğiz bol bol o zaman