Şimdi Ara

West sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tr'deki veletlerden, sövenlerden vs. bıktığım için arkadaşımla weste geçtim. Arkadaş bu sefer de oyun alamıyoruz ya. Tr de en azıdnan win streak yapardıkç Klasik olucak ama gerçekten her oyun 1 mal geliyor takımımıza. 8 lose streak yaptık. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapmalıyız? Geçen sezon gold'duk. Şimdi silverda oyun alamıyoruz ya.

• Çare mont

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışma sürecini atlatın win almaya başlarsınız
  • Oyun spamla alışırsın ayrıca kafayı yemenede gerek yok eglenmek icin oyna oyun bu oyun oyun oldugunu anlayamıyorsanız oynamayın zararlı size
  • quote:

Orijinalden alıntı: 420 Blaze It

Oyun spamla alışırsın ayrıca kafayı yemenede gerek yok eglenmek icin oyna oyun bu oyun oyun oldugunu anlayamıyorsanız oynamayın zararlı size

Hocam takım iyi oynarken 2 kişi oyunu throwlayınca kafauı yiyorum.

• Biraz acı olacak ama TR'deki gold seviyesi west'teki silver seviyesine eşit bile değil.
    Hani her maç taşıyamayabilirsin fakat sorunu birazda kendinizde aramanız lazım, hele ki duo olarak giriyosanız.
  • Belki karşıya feedlenincE oyun taşıyan adamlar geliyordur

• duom yok silver 2yim Raxion ekle oynayalım
  • Banada aynısı oldu geçtiğimde ilk maçta fena feedledim ama sonradan ortama alıştım tr'ye göre daha az taşıyorum.Hatta 2 lig bile atladım ilk girdiğim seriyi kazanınca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reportlamaktan başka yapılabilecek birşey yok sanırsam hocam.
  • Alışmanız lazım tr ile west cok cok farklı

Tr goldken westte gold olmayıda kısa surede beklemeyın derim
  • Diyoruz tr'de gold 1 üstü gelsin diye sonra ağlıyorsunuz.
  • dün akşam tr de 4 kişi iyi oynamamıza rağmen sadece middeki zed aşırı kötüydü 4 kişi bi adamı taşırken zorlandık. geliyo öyle arada merak etme zamanla düzelir biraz alışman lazım sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.