Şimdi Ara

West serverında Adc smurf kasan arkadaşları davet ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar West de kendimi daha fazla geliştirmek amacıyla smurf hesap açtım. Şu an 11 levelim geceye kadar threshin başlık parasını biriktirmiş olacağım yine west de smurf kasıp adc oynayan kaliteli arkadaşlar varsa birlikte girebiliriz. TR serverında toplam 2000 e yakın support 900 e yakını ranked olmakla birlikte 1500 maçta thresh tecrübem var . Tr hesabında donanımhaberden beni ekleyen çok olmuştu ne yazık ki vakit darlığından ilgilenemedim . Şu anda arkadaş listem boş ve sadece donanım haberden arkadaşları ekleyeceğim. Skype ya da benzeri iletişim programları kullanabilirim bir adc nin ne yapması gerektiğini uzun süre adc oynayan arkadaşlardan daha hakimim çünkü fazlasıyla tecrübem mevcut. İşin kısası kendini geliştirmek yanlışlarını öğrenmek , aşağı koridoru domine etmek isteyenler varsa ekleyebilir. Donanımhaberde nick değişimi yaptım belki bu konuyla hatırlarsınız.http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm

West Nick : Deâth Sentence ( Nick i kopyala yapıştır olarak ekleyin şapkalı a sıkıntı yapabilir )

Tr Nick : Deâth Sentence ( Bir süre tr hesabımı kullanmayacağım ama yinede ekleyebilirsiz )

Dip Not : Tr de oynayan arkadaşlar varsa kendilerini geliştirmek gibi akıllarında bir fikir mevcutsa west de smurf açmak inanın faydalı olacaktır. Tr gold = West bronze diye bir kıyaslama bulunuyor bunu gözlemlemek adına smurf kasmak istedim şu kadarını söylemeliyim altını bronze u geçtim buradaki 7-8 level adamların %60 kadarı tr deki platinlerden daha kaliteli oyun oynuyor. Belkide çok fazla smurf oynayanlardan kaynaklı bilmiyorum ama yeteneğinizin gelişimine fazlasıyla katkıda bulunacaktır. Katkılarınızı bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romanovich Raskolnikov -- 14 Ocak 2014; 18:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Romanovich Raskolnikov

Dip Not : Tr de oynayan arkadaşlar varsa kendilerini geliştirmek gibi akıllarında bir fikir mevcutsa west de smurf açmak inanın faydalı olacaktır. Tr gold = West bronze diye bir kıyaslama bulunuyor bunu gözlemlemek adına smurf kasmak istedim şu kadarını söylemeliyim altını bronze u geçtim buradaki 7-8 level adamların %60 kadarı tr deki platinlerden daha kaliteli oyun oynuyor. Belkide çok fazla smurf oynayanlardan kaynaklı bilmiyorum ama yeteneğinizin gelişimine fazlasıyla katkıda bulunacaktır. Katkılarınızı bekliyorum .

iyi yapmışsın weste geçerek ancak orda kendini geliştirebilirsin sonra tr ye donunce rahatca plat diamond olursun. adamlarda İQ var oyunun takım oyunu oldugunu biliyor ona göre oyuyorlar bronzeside boyle silverıda ama tr de olay tamamen kill ve ego tatmini üzerine. bide sana tavsiyem tr hiç görmediğin bişi yüzünden bolca ölebilirsin oda bait... tr hiç yapılmıyor plat 1 oldum daha bait atan birini gormedim oyunda ama weste bolca görürsün... aa salaga bak dur oldureyim dersin veya oldurelim sonra bir bakarsınki sanki premade team e karşı oynuyor gibi etrafınızı sarmışlar skilleri supa hacadıgnız için sizi çat diye keserler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Romanovich Raskolnikov

iyi yapmışsın weste geçerek ancak orda kendini geliştirebilirsin sonra tr ye donunce rahatca plat diamond olursun. adamlarda İQ var oyunun takım oyunu oldugunu biliyor ona göre oyuyorlar bronzeside boyle silverıda ama tr de olay tamamen kill ve ego tatmini üzerine. bide sana tavsiyem tr hiç görmediğin bişi yüzünden bolca ölebilirsin oda bait... tr hiç yapılmıyor plat 1 oldum daha bait atan birini gormedim oyunda ama weste bolca görürsün... aa salaga bak dur oldureyim dersin veya oldurelim sonra bir bakarsınki sanki premade team e karşı oynuyor gibi etrafınızı sarmışlar skilleri supa hacadıgnız için sizi çat diye keserler :)

westteyim smurf hesap açtım full adc oynuyorum istersen bi deneyelim

• Ekledim ben 22 level smurfüm var westte onu kasıyorum şuan ancak fazla giremeyebilirim şu aralar finallerim falan var, mainim trde diamond 5 gerçi pek adc oynamadım ama bakarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.