Şimdi Ara

West'e geçiş yolu gözüktü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar artık TR'de olmuyor bunu oynayanlarda biliyordur her ranked girişimde afk ve feederlar can sıkmaya başladı. topta adam nasusu teemoyla ezemiyor, nasus 30.dk 500 küsür stack. yasuo midde kata farm bile yapamıyor diyor adam tfde 5te5 atıyor. botta kill vermiyoruz eziyoruz karşıdaki draven oyun 1.si oluyor. teemo, lee, yasuo nasus, amumu ve thresh dalıyor. her gün bu manzaradan bıktım ve weste geçiş yapıyorum yeni karakter açıcam oyun için birde para veremicem. sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...

• fkartal0010 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bronz yada silver'dasın. Onu geçtimde challenger değilsen westte aynı TR'de aynı bi fark yok.
  • Gorusumu belirteyimmi? belkide bircok kiside ayni goruste ancak yazmiyor.

Hadi gitte bir lowdan daha kurtulalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligden midir bilinmez ama bu aralar sadece sahur vakti ve iftar vakti afk kalan görüyorum.O saatlerde girmiyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puss in Boots -- 6 Temmuz 2014; 2:57:35 >
  • ya şu west dediğiniz yer low eloda trden daha kötü. adamlar saygılı tamam ama oyunla ilgisi 0 abi. zaten doğru düzgün ingilizce konuşan adamlar bile gelmiyor. arkadaşların buradaysa hiç uğraşma.
  • Oyuncunun kötü oynaması fılan sıkıntı degıl teemo ıle nasusu ezemeyebılır , lee sini çok ıyı oynayamaz. Bazen bende çok kötu oynuyabılıyorum . Ama bır oyuncunun afk kalmasına sabredemıyorum işte. Adam bakıyor bi kaç skor gerideyiz afk kalıyor dırek. Böyle karaktersızler sınır bozuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 6 Temmuz 2014; 2:59:22 >
  • bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    vallaha senin gibi lowlardan kurtuldum ya ona şükür kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Oyuncunun kötü oynaması fılan sıkıntı degıl teemo ıle nasusu ezemeyebılır , lee sini çok ıyı oynayamaz. Bazen bende çok kötu oynuyabılıyorum . Ama bır oyuncunun afk kalmasına sabredemıyorum işte. Adam bakıyor bi kaç skor gerideyiz afk kalıyor dırek. Böyle karaktersızler sınır bozuyor işte

kardeşim sorun o zaten focusu hadi adama öğretirsin tamamda niye olmayınca direk afk veya sur verme çabaları hiç mi azim yok adamlarda.

quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

ya şu west dediğiniz yer low eloda trden daha kötü. adamlar saygılı tamam ama oyunla ilgisi 0 abi. zaten doğru düzgün ingilizce konuşan adamlar bile gelmiyor. arkadaşların buradaysa hiç uğraşma.

abi saygılı olan insan anlayışta gösterir çabalar azmeder. arkadaşlarım westte abilerim ablalarım hepsi orda burda 1 tane var oda artık giremiyor tek tük işe gidiyor. bende kuzenin yanına geçmeye karar verdim

quote:

Orijinalden alıntı: Puss in Boots

Ligden midir bilinmez ama bu aralar sadece sahur vakti ve iftar vakti afk kalan görüyorum.O saatlerde girmiyorum ben de.

ligi felan bilmem ama bana hep denk geliyor normal oyunda sıkıntı yok zaten millet kafasına göre hallediyor feeder bile yok orda bana ranked lazım be abi çok yoruyo bunlar beni işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkartal0010 -- 6 Temmuz 2014; 3:08:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkartal0010

vallaha senin gibi lowlardan kurtuldum ya ona şükür kardeşim

Teşekkür ederim hadi iyi yolculuklar

• bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    eyvallah birader sağol
  • west e geçerek en doğrusunu yaparsın ciddiyim

• 53kenan53 5 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim inşallah hayırlısı olur
  • Ben bir hırsla westte geçtim. ilk maçı attıktan sonra "dedikleri gibi varmış" dedim. Sonraki 1 Hafta içerisinde 5 Win Streak 6 Lose Streak ile oyundan 6 ay uzak kaldım.

O yüzden tek başına geçecek isen önermem pişman olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Ben bir hırsla westte geçtim. ilk maçı attıktan sonra "dedikleri gibi varmış" dedim. Sonraki 1 Hafta içerisinde 5 Win Streak 6 Lose Streak ile oyundan 6 ay uzak kaldım.

kuzen ve abilerim var
  • fkartal0010 kullanıcısına yanıt
    o zaman birşey diyemem. Ben solo olduğumdan çok sıkılmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkartal0010

quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Ben bir hırsla westte geçtim. ilk maçı attıktan sonra "dedikleri gibi varmış" dedim. Sonraki 1 Hafta içerisinde 5 Win Streak 6 Lose Streak ile oyundan 6 ay uzak kaldım.

kuzen ve abilerim var

Görüşürüz bb by bb , bu açılan 1 milyonuncusu idi .

• Öneri ; weste geçersen bulunduğun yerde yükselemezsin weste geçsin plat 4te takıldım trye geri geldim plat 3ten diamond 3üm şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Oyuncunun kötü oynaması fılan sıkıntı degıl teemo ıle nasusu ezemeyebılır , lee sini çok ıyı oynayamaz. Bazen bende çok kötu oynuyabılıyorum . Ama bır oyuncunun afk kalmasına sabredemıyorum işte. Adam bakıyor bi kaç skor gerideyiz afk kalıyor dırek. Böyle karaktersızler sınır bozuyor işte

+1 bugün bizim adc afk kaldı ama oyundan çıkmıyor maçı izliyor.
  • Hiçbir farkı yok Tr den bana göre
  • nasusu teemoyla kim ezmiş ? bilen nasusu tabi
  • low eloda isen farketmez ayni adamlardan westtede var ama trdeki gibi deil
    tr de smurf kasayim dedim herkes birbirine ana baci duz gidiuor her oyun karsilikli afk dayanilcak gibi deil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.