Şimdi Ara

West beraber ranked girecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başkası yüzünden kaybetmekten bıktım.2 Gündür seriye giriyorum ya afk sı buluyor beni ya da feederı başarısız oluyorum.Ligim gümüş 4. Sırasıyla sup-mid-jung-top koridor tercihim.Düşünen arkadaşlar eklesin : Azor Ahai IV

Edit: Takımda anlaşabildiğiniz 1 kişi bile olması gerçekten çok önemli.Burada ki nicklerini bilmediğm Skywair ve iSef arkadaşlara teşekkür ediyorm.Toplam 3 maç attım.Son oyunda yine takımda 3 feeder vardı ama olsun 2 win 1 loss 5 maç üst üste afk veya feeder geliyordu.İki kişinin taşıması yeterli oluyor bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wakashimazu -- 4 Ocak 2015; 0:09:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Arkadaşlar başkası yüzünden kaybetmekten bıktım.2 Gündür seriye giriyorum ya afk sı buluyor beni ya da feederı başarısız oluyorum.Ligim gümüş 4. Sırasıyla sup-mid-jung-top koridor tercihim.Düşünen arkadaşlar eklesin : Azor Ahai IV

Bende gümüş3 üm, 2 den düştüm sürünüyorum suanda 0 lp de ekle main support or jungle nick WarMurderer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    don't you love the taste of a beaver when it hesitates?
  • Up beyler support luk yapacağım adc aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wakashimazu -- 4 Ocak 2015; 0:04:54 >

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Arkadaşlar başkası yüzünden kaybetmekten bıktım.2 Gündür seriye giriyorum ya afk sı buluyor beni ya da feederı başarısız oluyorum.Ligim gümüş 4. Sırasıyla sup-mid-jung-top koridor tercihim.Düşünen arkadaşlar eklesin : Azor Ahai IV

Edit: Takımda anlaşabildiğiniz 1 kişi bile olması gerçekten çok önemli.Burada ki nicklerini bilmediğm Skywair ve iSef arkadaşlara teşekkür ediyorm.Toplam 3 maç attım.Son oyunda yine takımda 3 feeder vardı ama olsun 2 win 1 loss 5 maç üst üste afk veya feeder geliyordu.İki kişinin taşıması yeterli oluyor bazen

Suaralar olmaz ama illaki gireriz ekle dostum : RunnersofCamon

• Montooo ekle karsim.

Gun icinde aktif olunca oyundan yazarim ben sana.Adc-jung main

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.