Şimdi Ara

West

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRdeki hesabımı Weste geçirmeyi düşünüyorum arkadaşlar değer mi ? Bir yandanda yalnız kalırım diye korkuyorum tüm arkadaşlarım TR de sizce ne yapmalıyım ?

• west de bir tek ben kalsam özel oyun kurar minyon keserim gene de gidip TR de oynamam , ne keyif alıyorsunuz anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 1 Ağustos 2016; 1:23:32 >
  • Kesinlikle değer hocam.Gerek flame in ultra derecede azlığı olsun.Gerek diğer takım arkadaşlarına saygı olsun.Eğer ingilizce seviyeniz yeterli ise mutlaka geçin derim.
  • İngilizcem yeterli hocam ama tüm arkadaşlarım TR de birde kendimi geliştirirmiyim orada ? Ve ping durumu nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykse

İngilizcem yeterli hocam ama tüm arkadaşlarım TR de birde kendimi geliştirirmiyim orada ? Ve ping durumu nasıl ?

Ben sabit 50 ping alıyorum.
    Kendini geliştirmeye bakarsan kendi özelliklerine kalmış. Ama öğreneceğin ek bilgiler illa ki olucaktır. En kötü ingilizceni geliştirmiş olursun. Ben mesela West'te oynaya oynaya ingilizcemi geliştirdim ve LYS-5'ten sınava girdim derece yaptım. En güzel örnek.
  • Verdiğim para değer yani şahsen ne paralar verdim oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nykse -- 1 Ağustos 2016; 5:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West silver veya gold elodaysan flame falan oluyor. Pick ekraninda direk kitleyenler falan.var yani.platta cok nadir.daha yukarisini bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EU west hesap satılık
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • weste geçmek saçmalık
  • sunucular aynı yerde ping farkı yok
  • Geçmeye kesinlikle değer çok daha zevkli ve kaliteli oyunlar dönüyor westte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.