Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
922.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chris martin

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

sen şu daha maçı izlemeyipte sneijder'e balon, sneijder bu takıma gereksiz diyen üye değil misin ? Önce sneijder'ı isiyor musun istemiyor musun ona karar ver.

Adam hakkında olumuz haberler çıkınca yemişim sneijder'i olupta adam Galatasaray'a yaklaşınca oleeeeey geliyor diye sevinmekle olmuyor dimi ?

Sneijder'in kariyerine balon demedim. Trannsfere balon dedim ki, eğer 31 Ocak'ta gelirse hala aynısını söyleyeceğim. (İstersen konuyu okuyabilirsin tekrardan) Şu anda gelse bile durumu şüpheli, form durumu belirsiz

2, olarak geleceğini hala düşünmüyorum onu da söyleyeyim. Ama haberleri paylaşıyorum, eğer gelir de iyi oynarsa bir Gs taraftarı olarak sevinirim tabii ki. Ne yapayım, sırf inat etmek için gene mi eleştireyim. Ama şu anki görüntüsüyle gelse bile, dediğim gibi durumu son derece şüpheli. Gerçekleş,nce tek sevinme nedenim, böyle büyük bir ismin gelmiş olması olacak, başarılı olacağına inandığımdan değil.

zaten mesajımda maçı izlemeyipte gelmesine gereksiz dedin diye belirttim.

Sorun adamın ne zaman gelip gelmeyeceği değil, asıl sorun senin rüzgara göre yön değiştirmen. Adamın gelmesine hala gereksiz diyorsun ama burada azıcık gelme ihtimali belirse çılgınlar gibi sevinip, heyecanlanıyorsun. Adama burada anlık saydırıyorsun. Sonra tersine dönerse yemişim sneijder'i yada aslan sneijder..

Adım gibi biliyorum bu adam gelmezse sen bu adamı yerden vere vuracaksın, zaten gereksizdi diyeceksin ama gelirse hiçbirşey olmamış gibi deliler gibi sevineceksin. Adama bu kadar tezat olupta aynı zamanda bu konuya en fazla mesaj atan, takip eden üyesin.. Dediğim gibi, sen önce ne istediğine karar ver. Bu adam gelirse yada gelmezse önce kendi sabit fikrini oluştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

kaynaki gonderdim ben gencler

http://www.corrieredellosport.it/serie_a/inter/2013/01/20-296395/Sneijder+incontra+Moratti.+Ha+detto+s%C3%AC+al+Galatasaray
    https://twitter.com/SabatiniSky24/status/292975946359783425

yinede cok inanmayin. temkinli olun.

bu kadar olaydan sonra resmi sitede açıklansa bil temkinli davranırım valla siteyi filan hacklemişlerdir belki diye düşünürüm

• beyler geliyor sanırım (his)
  • Galatasaray'ımızın bir an önce toparlanması gerek. Sevdalısı olduğumuz bu takım Şampiyonlar Ligi 2.turda mücade eden bir takım. Oyuncularımızında pskolojik olarak artık 2.yarıya adapte olması gerek ki Fatih Terim bu konuda herşeyi yapacaktır eminim. Wesley Sneijder gerçekten tecrübeli bir oyuncu. Ama gerçekten bu iş artık kabak tadı vermeye başladı, ne yapmaya çalışıyor bu adam acaba ? Röporyajlarda ukala ukala cevaplar vermeler falan. Profesyonel bir oyuncu Wesley Sneijder, bunları yapmaması gerek. INTER'de ne kadar istenmeyen bir futbolcu olduğunu Moratti daha ne kadar belirtsin, illa defol git artık istemiyoruz mu demeleri gerek. Tamam hayatının önemli kararlarından birini vereceksin, o kadar alıştığın bir takımdan başka bir takıma geleceksin ama bu işler bu kadar uzatılmaz ki yahu.

Adam akıllı düşündüğünü biliyoruz artık bundan sonra artistliğe giriyor Sneijder'in. Arkadaşım Galatasaray'a gelmiyorum de bizde işimize bakalım, bu takımı niye meşgul ediyorsun. Fatih Terim ne güzelde dedi o gün, ''Hiçbir yönetici,oyuncu,teknik direktör Galatasaray'dan büyük değildir'' diye. Ünal Aysal'ın da Fatih Terim ''eleman'' yakıştırmasını yapması gerçekten talihsiz bir açıklamaydı, Fatih Terim'den bahsediyoruz, o İMPARATOR ünvanını çok kolay aldığını zannediyor galiba Ünal Başkan.

Sizlerde sıkıldınız biliyorum bu Wesley Sneijder'dan eminim beyler.

•  Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP)  (Ana Konu)

Benden
  • sneijder'in kabul edecegi aciklamasini moratti soylemis. adam zaten gondermeye calisiyor sneijder'i bu yeni bisey degil cok gaza gelmeyin. temkinli olun.

https://twitter.com/dylan_fahy/status/292989084379521027
  • Gelirse sevinirim ama geçen haftaya göre hevesim azaldı açıkçası.Beklemekten sıkıldım iyice.
  • quote:

quote:

quote:

sen şu daha maçı izlemeyipte sneijder'e balon, sneijder bu takıma gereksiz diyen üye değil misin ? Önce sneijder'ı isiyor musun istemiyor musun ona karar ver.

Adam hakkında olumuz haberler çıkınca yemişim sneijder'i olupta adam Galatasaray'a yaklaşınca oleeeeey geliyor diye sevinmekle olmuyor dimi ?

Sneijder'in kariyerine balon demedim. Trannsfere balon dedim ki, eğer 31 Ocak'ta gelirse hala aynısını söyleyeceğim. (İstersen konuyu okuyabilirsin tekrardan) Şu anda gelse bile durumu şüpheli, form durumu belirsiz

2, olarak geleceğini hala düşünmüyorum onu da söyleyeyim. Ama haberleri paylaşıyorum, eğer gelir de iyi oynarsa bir Gs taraftarı olarak sevinirim tabii ki. Ne yapayım, sırf inat etmek için gene mi eleştireyim. Ama şu anki görüntüsüyle gelse bile, dediğim gibi durumu son derece şüpheli. Gerçekleş,nce tek sevinme nedenim, böyle büyük bir ismin gelmiş olması olacak, başarılı olacağına inandığımdan değil.

Sorun adamın ne zaman gelip gelmeyeceği değil, asıl sorun senin rüzgara göre yön değiştirmen. Adamın gelmesine hala gereksiz diyorsun ama burada azıcık gelme ihtimali belirse çılgınlar gibi sevinip, heyecanlanıyorsun. Adama burada anlık saydırıyorsun. Sonra tersine dönerse yemişim sneijder'i yada aslan sneijder..

Adım gibi biliyorum bu adam gelmezse sen bu adamı yerden vere vuracaksın, zaten gereksizdi diyeceksin ama gelirse hiçbirşey olmamış gibi deliler gibi sevineceksin. Adama bu kadar tezat olupta aynı zamanda bu konuya en fazla mesaj atan, takip eden üyesin.. Dediğim gibi, sen önce ne istediğine karar ver. Bu adam gelirse yada gelmezse önce kendi sabit fikrini oluştur.

Biz buna ergenlik dönemi diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben dün demiştim yarın kesin birşeyler olacak diye. Geliyor beyler.
  • Dylan Fahy ‏@dylan_fahy
    Wesley Sneijder met #Inter President Massimo Moratti yesterday to confirm his move to Galatasaray, reports Corriere dello Sport.

Manuele Baiocchini ‏@ManuBaio
    Sneijder-Galatasaray, meeting Wes-Moratti: "I think he will accept". And Sneijder: "Agree with the president". Interviews at @SkySport

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan
    Olmadı Yolanthe'yi getiririz, Sneijder'e eliyle mutluluklar dileriz.
  • Bence L'pol a gidecek.Uefa mucadelesinde takilir artik kankalariyla.Onune de Carroll gibi mukemmel bir forvet alirlar yardirirlar birlikte :))

• fırtına öncesi sessizlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Bence L'pol a gidecek.Uefa mucadelesinde takilir artik kankalariyla.Onune de Carroll gibi mukemmel bir forvet alirlar yardirirlar birlikte :))

Sneijder UEFA'da oynayamıyor diye biliyorum.
  • Kendinizi biraz şey hissetmiyor musunuz? ımmm şeyy (bknz: Kıroyum ama para bende)

Ulan adam istemiyor işte,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

Kendinizi biraz şey hissetmiyor musunuz? ımmm şeyy (bknz: Kıroyum ama para bende)

Ne yani koskoca takım trip mi atacak adama çok beklettin sen bizi istemiyorsun tamam biz geri çekiliyoruz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

Bence L'pol a gidecek.Uefa mucadelesinde takilir artik kankalariyla.Onune de Carroll gibi mukemmel bir forvet alirlar yardirirlar birlikte :))

Sneijder UEFA'da oynayamıyor diye biliyorum.

Ligde UEFA mucadelesi verirler demek istedim :)

• İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre, Wesley Sneijder bugün sabah saatlerinde Inter başkanı Massimo Moratti’yle bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldız oyuncunun, Moratti’ye Galatasaray’a olan transferi konusunda onay verdiği ve önümüzdeki saatlerde takım arkadaşlarına veda edeceği belirtildi.

Böylece, Galatasaray’ın haftalardır süren Sneijder transferi en sonunda çözüme kavuşmuş oldu. Sarı kırmızılı ekip, Hollandalı oyuncunun bonservisi için Inter’le 7.5 milyon avroya anlaştığı belirtilirken, Sneijder’in yıllık yaklaşık 5.5 milyon avro alacağı iddia edilmişti.

Sneijder’in, en kısa sürede Galatasaray kadrosuna katılması bekleniyor.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-wesley-sneijder-galatasaray-a-evet-dedi_sto3583235/story.shtml

• quote:

Kendinizi biraz şey hissetmiyor musunuz? ımmm şeyy (bknz: Kıroyum ama para bende)

sanane lan parasıyla değilmi

• quote:

Bu seni niye bu kadar ilgilendiriyor ki anlamadık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulki

quote:

quote:

quote:

Biz buna ergenlik dönemi diyoruz

ergen mi değil mi bilmiyorum ama şu 205 sayfada mesajlarını takip ettiğim tek kişi. Sadece onun bu mesajlarını incelemek, okumak için giriyorum.

Zaten cevap verse bile artık geriye dönüp cevap vermiyeceğim.

Sadece kendisinin ne olduğunu ne olunduğunun bilinmesi için açtım bu konuyu..

Konu dışına yeterince çıkılmasın diye kestim artık.

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.