Şimdi Ara

WENTTO F8 - ÇİFT SİMKART + NAVİGASYON + Wİ-Fİ + TV kullananlar buraya !!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
100.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya burda telefonu kullanan biri varmı hep kavga edilmiş bende bu telefonu araştırmaya başladım özellikleri çok güzel
  • usta kullanana rastlamadım ama sana tavsiyem biraz daha beklemen gerek çünkü yeni çıktı piyasaya tek beğenmediğim özelliği batarya gücü bataryada sorun yaşamazsan öbürleri iyi gibi ama kullananlardan direkt bilgi almadan sipariş verme derim ben
  • kullanıcı bulabileceğim en iyi yer burasıdır dedim ama henüz yok biraz daha bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

wifili,3gli,dokunmatik telefonların 1000-1500-2000tl olduğu yalanınaı bu çin malı satıcılrı ortaya atıyorlar....
    BEYLER ŞU ANDA ŞU ÇİN MALLARINA VERDİĞİNİZ PARANIN EN FAZLA50-100TL FAZLASINA KRALLAR GİBİ TELEFONLAR..VAR..
    SİZE YOK BU TELEFONLAR ÇOK PAHALI O KADAR PARA VERECEĞİNİZE CİN MALI ALIN DİYORLAR....
    AMA ÖRNEK İSTERSENİZ...SAMSUNGUN EN AZ 4-4 MODELİ VAR...NOKİA NIN EN AZ İKİ MODELİ VAR.
    NOKİA 5800-5320 5800 fiyatı 475tl.
    SAMSUNG--STAR400-450tl çivarı
    LG VAR...GENERAL MOBİLE VAR..300-45tl civarı
    GİDİN BU TELEFONLARI İNCELEYİN...SAĞLAMLIĞINI VE DE KULLANIM KOLAYLIĞINA BAKIN ALDIĞINIZ HEYŞEYİ AYNI AMA ADLARI DEĞİŞİK TELEFONLAR DAN ALMADAN ÖNCE.....
    PARANIZI SOKAĞA ATMAYIN....
    BAKIN BU ALDIĞINIZ..trident.anycool.pigma.ayphone,cesim,simile,wenttovs. ADINDAKİTELEFONLAR TEK FABRİKANIN MALI BU TELEFONLARIN AYNILARI BAŞKA BAŞKA ADLARLA YURT DIŞINDA DA VAR.
    BU NEDENLE ELİNİZDEKİ TELEFONUN ADININ NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ALIYORSUNUZ...

Merhabalar, bende Wentto F8 araştırmak için girdim burdaki herkes gibi fakat yukardaki gibi yorumları görünce cevap vermeden geçmek istemedim. Öncelikle Çin mallarına ön yargıyla yaklaşmak bence çok büyük hata. Çin'de üretim yapan firmalar Türk telefon satıcılarına kaçıncı kalite telefon almak istediklerini sorar ve onlar da en ucuzu derse ortaya Çin mallarını eleştiren bir toplum çıkar. Burdaki herkesten daha çok Çin düşmanı biriyimdir ama yine de yiğidin hakkını yememek lazım. Biz burda kendi ülkemize zarar veren Türk telefon satıcılarını kınamamız gerekirken ikiye bölünmüş kendimizle çatışır hale gelmişiz..

Yukarda yine yorumundan alıntı yaptığım arkadaşımın da Wi-Fi, TV, Çift Hat ve Navigasyon olan bana 1000 lira altında 1 tane telefon yazmasını rica ediyorum.

Markaları incelediğinizde (özellikle Samsung ve Nokia) her telefonda mutlaka yukarda saydığım 5 özellikten birisi eksik. 3G olur ama önde kamera olmaz, wi-fi olur bluetooth olmaz, wi-fi olur GPS olmaz vs. vs.

Kaldı ki Çin mallarına laf atan arkadaşlara satın aldığı telefonların nerede üretildiğini de ayrıca sormak isterim? Türkiye de alacağınız herhangi bir ürünün fiyatında %40'lara varan vergilerin olduğunu, Türkiye'deki asgari maaşın bile Çin'de 3 adamın maaşı toplamından fazla olduğunu düşünürseniz üretimden itibaren büyük firmalar kazanmaya başlıyor, satışını yaptığı son noktaya kadar.. Burda kimseyi övmek, aranızda tartışmak yerine sadece ürün ile ilgili bilgiler verilirse çok memnun olacağım. Çünkü foruma girip ürün bilgisi almak isterken boşa vakit kaybetmemize neden oluyorsunuz ve aynı zamanda da forum kirliliğine..

Lütfen sadece konunun başlığında da olduğu gibi WENTTO F8 kullanan arkadaşlar rahatsızlıklarını ve bu rahatsızlıklarının nedenlerini mümkün olduğunca ayrıntılı yazarsa sevinirim.

Saygılar..

• ya hiç kullanan bulamadım gerçi artık gelmiyormuş ama yinede kullanan birinden görüş almak iyi olurdu
  • merhaba arkadaslar,
    ben f8 i 5 gun once aldım ve gayet memnunum hicbir sıkıntısı yok.gps özellıgı mukemmel. cok ta hafıf telefon.
    blackberry storm modelının aynısı hemen hemen.
    sadece kötu bı tarafını solemek gerekırse kulaklıktan ses(arama yaparken calma sesı) bıraz az gelıyor. fakat konusrken karsı tarafla sorun yok. eger dusunen varsa tavsıye ederım.
    eger alan baska arkadas varsa oyun yada uygulama nasıl ındırıyor yazar ve bırbırımıze yardımcı olursak cok sewınırım...
  • merhaba arkadaslar,
    ben f8 i 5 gun once aldım ve gayet memnunum hicbir sıkıntısı yok.gps özellıgı mukemmel. cok ta hafıf telefon.
    sadece kötu bı tarafını solemek gerekırse kulaklıktan ses(arama yaparken calma sesı) bıraz az gelıyor. fakat konusrken karsı tarafla sorun yok. eger dusunen varsa tavsıye ederım.
    eger alan baska arkadas varsa oyun yada uygulama nasıl ındırıyor yazar ve bırbırımıze yardımcı olursak cok sewınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganoz

merhaba arkadaslar,

arkadaşım öncelikle burda yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ediyoruz bi kaç sorum var cevaplarsan makbule geçer

*şarj durumu nasıl?
    *kamerası gerçekten 3.2 MP mi ön kamera performansı nasıl?
    *java programlar falan yükledinmi kasma falan oluyor mu?
    *gps tamamen ücretsiz dimi?
    *tv de mobil tv yazıyor 3gli ücretli olan mıdır yoksa normal karasal yayınları izlediğimiz tv midir kullandınsa performansı nasıl

• benim de merak ettiğim bir telefon,o özelliklerle bu ağırlık bence mükemmel..Beni en çok merak ettiren ise iphone ile karşılaştırıncaki dokunmatik hassasiyeti ve hızı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: doganoz

merhaba arkadaslar,

arkadaşım öncelikle burda yazma zahmetinde bulunduğun için teşekkür ediyoruz bi kaç sorum var cevaplarsan makbule geçer

*şarj durumu nasıl?
    *kamerası gerçekten 3.2 MP mi ön kamera performansı nasıl?
    *java programlar falan yükledinmi kasma falan oluyor mu?
    *gps tamamen ücretsiz dimi?
    *tv de mobil tv yazıyor 3gli ücretli olan mıdır yoksa normal karasal yayınları izlediğimiz tv midir kullandınsa performansı nasıl

Wentto F8 kullanıcısı olarak sorularını yanıtlayayım.

1- Şarjı 2 veya 3 gün gidiyor ama biraz kurcaladığınız zaman 2 gün ancak gidiyor üzerinde 900 mh pil var ancak filkamobile dan 1600 mn lık pil tedarik edebilirsiniz fiyatı 10 TL kullanım sürenizde baya bi artış olur.

2-kamera permormansı pek iyi değil ama fotoğraf editörü harika fotğraflarla yapabileceğiniz pek çok alternatif var...

3- java oyun program yüklemede sıkıntı yok bende yakşalık 30 kadar oyun program var hiç kasma yapmıyor

4-GPS tamamen ücretsiz güncellmeleride filkamobile ücretsiz yapıyor.. GPS de uydu bağlanma hızlı navigasyon programı kullanımı kolay rota planlama doğru çalışıyor...

5- üzerinde analog tv var 3G ile alakası yok... etrafta TV vericileri olduğu müddetçe TV seyredebilirsiniz hemde beleş...

bunlarda başka menüsü çok iyi tasarlanmış küp şeklinde menüler ve menü alt bölümleri bir küpün üzerindeymiş gibi tasarlanmış....

WI-FI çok iyi kopma olmuıyor hiç...
    üzerinde web browser yazılımları msn, facebook var çok da kullanuşlılar...

dokunmatik ekran oldukça hassas emin ol..
    kısacsı düşünen varsa ben tavisye ederim...

• vermiş olduğunuz bilgiler gerçekten kullanmak isteyen arkadaşlar için değerliydi teşekkürler
  • Kesinlikle alın arkadaşlar hatta iki tane alın bu yüzyılın aletini kaçırmayın ne yapacaksınınz 350-400 arasındaki dandik dokunmatik ekranlı,işletim sistemli ve de garantili telefonları ne yapacaksınız...baksanıza bu telefonuna Nokia-samsung-iphone-b.b. yaklaşamaz kesinlikle ama kesinlikle almalısınız çok dayanıklıdırlar..Elinize alır almaz kalitesini farkedersiniz...müthiş şekilde internete girer wifi kalitelidir..bunların hepsini 197 kb lik makinanın hafızası ile yapar...MUTLAKA AMA MUTLAKA BU YÜZYILIN MAKİNASININ KAÇIRMAYIN .......ATIN..O İŞLETİM SİSTEMLİ TELEFONLARI BU MÜKEMMEL MAKİNAYA UCUZA SAHİP OLUN AMA MUTLAKA EN AZ İKİ TANE ALINKİ YOKSA KAÇIRIRSINIZ...2011-2012 YILARINA BU MAKİNA İLE GİRİRN...HAYIRLI OLSUN ALAN KAZANIYOR HADİ BAKALIM

• bugün telefoncuda şöyle bi inceleme fırsatım oldu. Özelliklerini duyunca baya meraklandım. En çok da navigasyonunu merak ettim. Dükkanın kapısında 1-2dk gibi kısa sürede uyduları gördü (bende n95 8gb var bağlanması daha uzun sürüyor). Fakat navigasyonun seslendirmesi biraz komikti. Turistlerin türkçe konuşmasına benzettim :) telefoncunun yorumu daha komikti, telefon çin malı olduğu için öyle konuşuyomuş :D
  • arkadaşlar,
    ARIKAN güzel anlatmış kullandığı telini.
    WENTTO F8 BERBAT ÖTESİ Bİ TELEFON ...
    verdiğim paraya acıyorum gerçekten 200 tl daha verip başka bir telefon alabilirdim ama o anki saflığıma geldi.
    1 ay oldu alalı dokunmatik ekran denilen ekran dokunmamatik oldu parmağımı ekrana sokacağım nerdeyse.
    telefonun herşeyi berbat hangi birini yazayım.sarj 1 gün değil yarım gün belki gidiyor.
    navigasyon var konuşan hatun aynı yerde dolaştırıp duruyor adamı.mahalleden çıkamıyorum :)) hakkını vermek lazım bazen çıkıyorum :)
    fazla uzatmak istemiyorum benim fikrim almasanız daha iyi olur.
    İST olan arkadaş varsa kargoyla göndereyim 1 hafta kullansın da çıldırsın :)
    telin hakkında yazdım bu gün nevigasyonu çalışmıyor hatun hepten sustu :)
    umarım alcak arkadaşlar varsa engel olmuşuzdur arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozdogan -- 12 Haziran 2010; 14:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozdogan
    arkadaşlar,
    ARIKAN güzel anlatmış kullandığı telini.
    WENTTO F8 BERBAT ÖTESİ Bİ TELEFON ...
    verdiğim paraya acıyorum gerçekten 200 tl daha verip başka bir telefon alabilirdim ama o anki saflığıma geldi.
    1 ay oldu alalı dokunmatik ekran denilen ekran dokunmamatik oldu parmağımı ekrana sokacağım nerdeyse.
    telefonun herşeyi berbat hangi birini yazayım.sarj 1 gün değil yarım gün belki gidiyor.
    navigasyon var konuşan hatun aynı yerde dolaştırıp duruyor adamı.mahalleden çıkamıyorum :)) hakkını vermek lazım bazen çıkıyorum :)
    fazla uzatmak istemiyorum benim fikrim almasanız daha iyi olur.
    İST olan arkadaş varsa kargoyla göndereyim 1 hafta kullansın da çıldırsın :)
    telin hakkında yazdım bu gün nevigasyonu çalışmıyor hatun hepten sustu :)
    umarım alcak arkadaşlar varsa engel olmuşuzdur arkadaşlar.

kardeş elindekini satsaydın da öyle kötüleseydin şimdi hepten elinde kalacak :)

• arkadaslar cın malı ama garantili fiyati 310-400 arası degısen bır model

yenı aldım s60 mi bilmiyorum bır kac java attım oldu

ben telefondan anlamam ama bıraz buyuk kamarasi 3.2 yavas degıl ama

nagıvasyon olayına gelınce sınırsız kullanım nokia gibi 1 aylık degıl ayrıntılı gosterıyo harıtayı arkadasımın bırıne verdım telefoncuya yani bana maps yukledı sıtesınden bir sorun var sesli nagivasyondaki bayan ve erkegın sesı sınır bozucu okadar

beyazı tercıh edın guzel arkadasımmın dedıgıne gore bu telefon dıger con modellerınden daha ıyı adeta 1000tl lık telefonlara tas cıkartır dedı kamera sı 3.2 2 kamera var ama 3.g desteklemesı beni yapamadık bız ayarlarını belkıde vardır bilemem

330 aldım sahsen guzel bir telefon degerınde bır telefon 2 hat ıcın cok kullanıslı pılıde baya ıyı wifi denilen seye girdim guzeldi baya ama wifi telefondan baglanıpta ne yapcan ekranı 4 de boluyo pc de gırerım ben netı :D 2 gb hafıza kartı yanında geldı oda dandık sanmıstım ama bayada hızlı pcden bırsey atarken bence bu telefona cın malı demek guzel olmaz dıger 2 sım kartlı telefonlar gıbı degıl antensız kanal cekıyo kullanmayan arkadasları kınıyor ve 3.2 mega pıksel oldugunu ıdda edıyorum nokıa n73 dekı gıbı cozunurlukte foto cekıyor

• 3g yı desteklemıyormus sanırım yanlıs yazdım aksam klavyeyı zor goruyom ısık yoktu yazım yanlısları ıcın özur dılerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonnefes

arkadaslar cın malı ama garantili fiyati 310-400 arası degısen bır model

yenı aldım s60 mi bilmiyorum bır kac java attım oldu

ben telefondan anlamam ama bıraz buyuk kamarasi 3.2 yavas degıl ama

nagıvasyon olayına gelınce sınırsız kullanım nokia gibi 1 aylık degıl ayrıntılı gosterıyo harıtayı arkadasımın bırıne verdım telefoncuya yani bana maps yukledı sıtesınden bir sorun var sesli nagivasyondaki bayan ve erkegın sesı sınır bozucu okadar

beyazı tercıh edın guzel arkadasımmın dedıgıne gore bu telefon dıger con modellerınden daha ıyı adeta 1000tl lık telefonlara tas cıkartır dedı kamera sı 3.2 2 kamera var ama 3.g desteklemesı beni yapamadık bız ayarlarını belkıde vardır bilemem

330 aldım sahsen guzel bir telefon degerınde bır telefon 2 hat ıcın cok kullanıslı pılıde baya ıyı wifi denilen seye girdim guzeldi baya ama wifi telefondan baglanıpta ne yapcan ekranı 4 de boluyo pc de gırerım ben netı :D 2 gb hafıza kartı yanında geldı oda dandık sanmıstım ama bayada hızlı pcden bırsey atarken bence bu telefona cın malı demek guzel olmaz dıger 2 sım kartlı telefonlar gıbı degıl antensız kanal cekıyo kullanmayan arkadasları kınıyor ve 3.2 mega pıksel oldugunu ıdda edıyorum nokıa n73 dekı gıbı cozunurlukte foto cekıyor

S60 mı soruna epey güldüm......S60 sadece SAYMBİANDIR VE DE HİÇ BİR ÇİN MALINDA KESİNLİKLE OLMAZ::

• bazı kullanan arkadaşlar yorum yapmış fakat mesaj yazma olayı nasıl acaba ? hızlı ve rahat bir şekilde mesaj yazılıyor mu ? çok mesaj atanlardanım msj yazma da önemli benim için.
  • WENTTO SAR DEĞERLERİ İLE İLGİLİ BULDUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR
    YALNIZ WENTTO F8 ALMAYI DÜŞÜNENLERE GENERAL MOBİLE DSTL1 İ ÖNERİYORUM Bİ İNCELEYİN BENDE WENTTO F8 ALACAKTIM EPEY Bİ ARAŞTIRDIM KESİNLİKLE DSTL1 İ ALACAĞIM

Wentto cep telefonları, radyo dalgalarına maruz kalma ile ilgili Avrupa Birliği (AB) gerekliliklerine uygundur.

Cep telefonunuz radyo vericisi ve alıcısıdır. AB konseyi tarafından tavsiye edilen, radyo frekansı (RF) enerjisine maruz kalma limitlerini aşmayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. Bu limitler, ayrıntılı yönetmeliklerin bir parçasıdır ve genel nüfus için izin verilen RF enerjisi seviyelerini belirler. Bu yönetmelikler, bağımsız bilimsel çalışmaların periyodik ve detaylı değerlendirilmesi sonucunda geliştirilmiştir. Bu limitler, yaş ve sağlık durumundan bağımsız olarak tüm insanların güvenliğini garantiye almak üzere önemli bir güvenlik marjı içerir.

Cep telefonları için maruz kalma standartları, SAR (Specific Absorption Rate)(Özgül Emilme Oranı) olarak bilinen bir ölçüm birimi kullanır. AB Konseyi tarafından tavsiye edilen SAR limiti 2.0W / Kg''dır. (*)

SAR testleri, telefonun, tüm test edilen frekans bantlarında izin verilen en yüksek güç seviyesini yaydığı standart çalışma koşullarında yürütülmüştür. SAR, izin verilen en yüksek güç seviyesinde belirlenmekle birlikte, telefonun çalışma sırasındaki gerçek SAR seviyesi, maksimum değerin çok altında olabilir. Bunun nedeni, telefonun, sadece şebekeye ulaşmak için gerekli olan gücü kullanması için, farklı güç seviyelerinde çalışmak üzere tasarlanmış olmasıdır. Genelde, bir baz istasyonuna yakınlaştıkça, telefonun güç çıkışı düşer.

Yeni bir telefon modelinin, satışa sunulmadan önce, Avrupa R&TTE Yönetmeliğe uygun olduğu gösterilmelidir. Bu yönetmelik, ana gerekliliklerinden biri olarak, kullanıcının ve diğer kişilerin sağlığının ve güvenliğinin korunmasını içerir.

(*) Toplum tarafından kullanılan cep telefonları için SAR limiti, on (10) gram vücut dokusu üzerinden ortalama 2.0 watt/kilogram (W / Kg)''dır. Bu limit, toplum için ek koruma sağlamak ve ölçümlerdeki farklılıkları hesaba katmak için, önemli bir güvenlik marjı içerir. SAR değerleri, ulusal bildirim gerekliliklerine ve şebeke bandına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

WENTTO CEP TELEFONLARINA AİT SAR DEĞERLERİ

WENTTO F88 0,716 W/Kg

WENTTO F003 0,961 W/Kg

WENTTO SPORT 0,673 W/Kg

WENTTO SAFİR 0,547 W/Kg

WENTTO F8 0,795 W/Kg

WENTTO LUXURY 0,611 W/Kg

WENTTO EDITION 0,645 W/Kg

WENTTO F66İ 0,506 W/Kg

WENTTO F5 0,690 W/Kg

WENTTO F5İ 0,873 W/Kg

WENTTO F6 0,514 W/Kg

WENTTO F7 0,499 W/Kg

WENTTO F97 0,514 W/Kg

WENTTO V8 0,795 W/Kg

WENTTO F81 0,565 W/Kg

WENTTO F82 0,575 W/Kg

WENTTO F67 0,776 W/Kg

WENTTO F001 0,829 W/Kg

WENTTO F99 0,702 W/Kg

WENTTO F77 0,744 W/Kg

WENTTO DG799 0,921 W/Kg

WENTTO F79 0,565 W/Kg

WENTTO E660 0,853 W/Kg

WENTTO PEARL 0,933 W/Kg

WENTTO DG900 0,911 W/Kg

WENTTO F71 0,607 W/Kg

WENTTO DG699 0,700 W/Kg

WENTTO S66 0,815 W/Kg

WENTTO DG870 0,863 W/Kg

WENTTO LOUIS VII 0,379 W/Kg

WENTTO DG800 0,795 W/Kg

WENTTO DG370 0,346 W/Kg

WENTTO DG290 0,607 W/Kg

WENTTO BERRY PIE 0,355 W/Kg

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.