Şimdi Ara

Wellıngton Galatasaray`da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun beyler ilerki saatlerde açıklanması bekleniyor

• SON DAKİKA: AMK gecenin 2. bombasını açıklıyor; Wellington, Galatasaray'da! Brezilyalı yıldız Pazartesi günü İstanbul'a geliyor.

Wellıngton Galatasaray`da
  •  Wellıngton Galatasaray`da
  • haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Umarım gerçektir de rahatlarız. Wellington'da aradığımızı bulabileceğimizi sanmıyorum ama umarım hayırlı olur.
    Mikel alınmalıydı benim görüşüm. Aslında melo'yu istiyordum ama menajer oyunlarına da karnımız tok.
    Sağlık olsun.
  • Melo yine geç katılacaktı kampa. Tekrardan berbat bir Melo izleyeceğimize yeni bir enerji depolamış oluruz. Hem daha genç ve uyum sağlarsa yıllarca götürür işi.
    İleride çok paralara satma durumumuzda olabilir. Porto ve Shaktar yolunda da yürümek lazım."
  • 2 milyon euro kiralama bedeli çok fazla ve gereksiz.

Alacaksın Melo'yu başın ağrımayacak.Ne verebileceği biliyorsun ki son 10 hafta mükemmel oynadı her maç.Hemde 5 milyona tapusunu alacaksın.

Wellington ne verebilir ? 40 maç kaldırabilir mi belli değil.

Ama alırsak inşallah aslanlar gibi çıkıp oynar.

Oynasa bile sözü edilen 8milyona bizimkiler bonservisini almaz.5-6 ya düşürmeye çalışır,sonra başkası kapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikincielucak

2 milyon euro kiralama bedeli çok fazla ve gereksiz.

Alacaksın Melo'yu başın ağrımayacak.Ne verebileceği biliyorsun ki son 10 hafta mükemmel oynadı her maç.Hemde 5 milyona tapusunu alacaksın.

Oynasa bile sözü edilen 8milyona bizimkiler bonservisini almaz.5-6 ya düşürmeye çalışır,sonra başkası kapar

5 yıla 2m pekde fazla değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

quote:

2 milyon euro kiralama bedeli çok fazla ve gereksiz.

5 yıla 2m pekde fazla değil bence.

5 yıla değil bu yıl 2 m ödüyoruz sene sonunda 8 daha verip 10 milyona bonservisi almış oluyoruz

• TheWazZ kullanıcısına yanıt
    2 milyon bu senenin kiralama ücreti.

eğer sene sonu almak istersek 8milyon euro bonservis

@Haluk_Yurekli 40s
    Wellingthon Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncuydu. Melo'dan vazgeçmek kolay değildi Terim geçti...

Eğer hocam istediyse,Tafi onayladıysa,sakatlık vs. tamamen atlattıysa ben tamamım.Ama hoca istemediyse kötü.

Melo nun başını menajeri yaktı sanırım
  • İnanılmaz boşver gereksiz bi transfer. Umarim yanılırım.. bizimkiler gene kumar oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah umduğumuzdan iyi çıkar. Yoksa en ufak başarısızlıkta Melo sesleri yükselir.

Tek sevindiğim henüz 22 yaşında olması. Hayırlı olsun
  • Yabancı sınırını kullanacaksak Melo'ya harcamalıydık. Ama vardır hocanın bir bildiği.
  • Melo nun alınmamasının nedenleri yaşı ve ücretiydi. Tanıyan bilen varmı nasıl bir oyuncudur henüz daha 22 yaşında ama
  • Meloooooo
  • quote:

2 milyon bu senenin kiralama ücreti.

eğer sene sonu almak istersek 8milyon euro bonservis

@Haluk_Yurekli 40s
    Wellingthon Fatih Terim'in ısrarla istediği bir oyuncuydu. Melo'dan vazgeçmek kolay değildi Terim geçti...

Eğer hocam istediyse,Tafi onayladıysa,sakatlık vs. tamamen atlattıysa ben tamamım.Ama hoca istemediyse kötü.

Melo nun başını menajeri yaktı sanırım

fatih terimin aldığı adamlar ortada. kaç kere söyledim fatih hocaya transfer yaptırtmayacaksın alcaksın adamı, al hocam bundan meyveleri topla diyeceksin.
  • diyorum ve gidiyorum
  • Fatih Hoca transfer işini bilmiyor. Ne zaman çok ısrar ettiği bir adam olsa elimizde patladı.
  • Bu adam belkide uzun zamandır takip ediliyor. Adamların elbet bir bildiği vardır. Melo bomba gibi bir oynar bir oynamaz. Bence bu saatten sonra alınması kesinlikle yersiz olur.
  • terim ısrarla istediyse vardır bir bildigi bende wellingtonun alınmasını istiyodum resmi olarak açıklanmasa da hayırlı olsun....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.