Çatır çatır izliyorum hiç takılmadı. Basket maçında sorun oldu sadece.
Bende bir sorun yok başlangıçta açmak biraz uğraştırdı ama 2-3 kere dondu sadece oda 3-4 sn sora geldi görüntü.
arayla 3-4 defa dondu
ilk 20 - 30 dk arayla sorun oldu, sonra toparlandı son 15 dk sorunsuzdu.Giderdiler sorunu herhalde.
Ben maçın 20. dk sine yetişebildim. Açana kadar 30 u buldu. Devre arasına kadar 1-2 sefer dondu. Birinde 1 dk filan açamadım. Yayın 2 ye gittim falan. Şimdi iyi. Bu arada diğer normal maçlarda sıkıntı yaşamadım ama bugün sıkıntı oldu.
neyle alakası var ? bu servisi digitürk sağlıyor.o zaman ? serverları iyi değilse suçlu digitürk tür. yayını izleyemiyorsak suçlu digitürktür. parayı almayı biliyorlar. ben playoff u düşünemiyorum bile..
Benim WebTV'den izleyen arkadaşım normal maçtan yarım saat, derbiden bir- bir buçuk saat önce açmamı söylüyordu, o zaman pek sorun olmuyormuş.
çok düşündüm alsammı almasammı diye ama iyikide almamışım. bir tivibu kadar olamadı yazık dijitırrıka...
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
Benim WebTV'den izleyen arkadaşım normal maçtan yarım saat, derbiden bir- bir buçuk saat önce açmamı söylüyordu, o zaman pek sorun olmuyormuş.
tam bir saat önce açtım aralıksız durdu yinede gidiyor arada..
bende pc den açamadım . iPad dan izledim hiç takılmadı.
The service is unavaible.
Digiturk' ten bunun hesabını nasıl sorabilirim? Bu kadar olmaz..
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR şimdi bişi dicem olmucak yeter yaaa!
Paranızı geri isteteyin bence gecen biri yapıp almıştı böyle.