Şimdi Ara

webtasarım kurslarına gitmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, umarım burdan bi cevap alabilirim. konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama burası kalabalık diye buraya açtım
    ben orta düzeyde html bilen birisiyim. Şuana kadar sadece frontpage de site yaptım. Dreamweaver denedim ama yapamadım. Flash-Dreamweaver-php-asp-css hiç bir bilgim yok nasıl yapıldığına dair. İstanbul da yaşıyorum. Kurslara gidip öğrenmek istiyorum. (nette web derslerini denedim ama kafamı veremedim konulara) Dreamweaver kursları olabilir php falan. Sadece kendime yetecek kadar öğrensem yeterli. Kendime güvenim var nasıl yapıldığını bi kavrarsam devamını getireceğime inanıyorum. İst. avrupa yakasında nereyi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 11 Ağustos 2008; 18:32:43 >

• hayret 1 kişi bile cevap vermedi
  • öncelikle istanbullu degilim ama bir bilgisayar mühendisi adayi olarak sana şunu önerebilirim: php ögren.bayaa bi işine yarar. bide hiç bi yerde html bilirim diye gezinme lisedeki kızlar bile biliyor artık.bizim bolumde html biliyorum diyenle dalga geciyolar.
  • cevabın için teşekkür ederim
    başka cevap varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.