Şimdi Ara

WebSahibi.com - Hostcini.Com dan Hizmet Alan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, websahibi.com ve hostcini.com yani 2 izmirli datacenter firmayı nasıl bilirsiniz.Forumda bu firmalardan hizmet alan arkadaşlarımız Bu firmaların iyi ve kötü yönleri nelerdir?Bir açıklama getirirseniz sevinirim.

• hiçbirinden hizmet almadım ama hostcini yi kullananlar var ve oldukça memnunlar sanıyorum.

bir de kullananlar yazarsa yorumlarını
  • evt arkadaşlar ... ben hostcini.com dan aldım hostumu... çok güzel.. iyi hizmet veriyorlar... Zaten datacenter ları izmirde... ve 1 Gbit fiber optik kablo çekmişler ... Sayfalar çok hızlı.. Ben memnunum...
  • Hostcini kullanıyorum, memnunum. Özellikle destek sistemleri çok iyi.
  • websahibi iyi degil bildigim kadarı ile düşünürseniz eger hostcinini öneririm bende size
  • HostCini.Com Oturduğum Yere Yakın Bir yerde.Kendileri ile bir tanışmaya,koklaşmaya gideceğim..Ayrıca Kendileri Boytaş Computerın sahipleri.WebSahibi.Comunda sitelerini inceledim.baya bir refaransları var.bilmiyorum ben kullanmadığım için 2 sinide nasıl bir firma olduğunu.Ama Bu aralar Hem WebSahibi.com hemde hostcini.com ile tanışmaya ve D.CENTERlarını Görmeye gideceğim.Bakalım Nasıl bir firmalar.Bu firmalarda Site barındıranlara DC hakkında bilgi veririm.

SAYGILARIMLA
  • Websahibi.com da iyidir, hostcini.com da iyidir, bilip bilmeden konuşan arakadaşlar, kaç site barındırdığını ve kaç yıldır bu piyasada olduğunu bir araştırıp referanslara baksınlar bakalım, Türkiye'de kaçıncı sıradalar araştırsınlar uzaktan iyi değildir tavsiye etmem de ne demek, ne kadar çabuk karalıyorsunuz, hiç birinin avukatı değilim ama bende bir eleştiri yapayım o zaman websahibi iyi değil diyen arkadaş bu işten anlamıyor herhalde, bildiği kadarını söylemiş bilmediği kadarı ne acaba?

Bir kaç adres:
    Http://www.sidenet.com.tr
    Http://www.hostcini.com
    http://www.websahibi.com
    Http://www.gedik.net
    Http://www.efes.net.tr (Türkiye'deki en eski bilişim firmasıdır, Superonline dan sonra)

benim bildiğim İzmir Merkezli firmalardır ve kurumsal yapıya sahiptirler, hizmet kaliteleride bayağı iyidir. (Sıralama rastgeledir)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sn. yalle sözünüz bana ise ben bildigim kadarı ile diyorum ben kullanmasamda kullanan tanıdıklarım oldu zamanında ve begenmedilerdi ayrıca

http://hostbul.net/websahibi.com adresine girersen hakkında yapılmış yorumları kapattırdıklarını görürsün nedeni ise cok fazla memnun kalmayan müşterilerinin olması

ha kurumsaldırlar firmadırlar saglamdırlar o ayrı o yönde sorun hiç bir zaman olmaz hakkınızı her zaman alırsınız dolandırılmazsınız ama hizmet derseniz bende fikrimi yukarıda belirttim zaten bana göre hostcini websahibine göre daha iyi gelmekte

• Tabikiwww.hostcini.com
    Türkiyenin ilk 3 firmasından birisi v egelecek için hızla büyüyen ,kalitesine, hizmet anlayısına ve profesyönelliğine sürekli artılar katan bir firma.Ekip olarak,teknik alt yapı olarak çok güçlüler.
    websahibide iyi...
    ama hostcini tartışılmaz bile;)
    Saygılar
  • şu an sitelerim hostcinin de , siteler çok hızlı hele ftp ler çok manyak hızlı
    ama eski sunucudan geçerken database lerdeki tr karakterleri okumuyor sunucuları bi o kötlüğü var
    eğer sunucu değiştirecekler var sa pek tavsiye etmiyorum ,bizim sunucu oraya geçtide oradan tecrübeliyim
  • Linux Türkiye İçi Sunucumuz "hostcini"verimerkezinde barınıyor.Şuan için memnunuz Henüz fazla zaman olmadı fakat hizmet ve destek şahane.

Selametle
  • bir firmanın iyi olup olmadigini sorun yasadiginizda anliyorsunuz, hostcini tam bir komedi, umarim kimsenin basina gelmez,
  • hostcini hizmeti çok güzel ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aderici

bir firmanın iyi olup olmadigini sorun yasadiginizda anliyorsunuz, hostcini tam bir komedi, umarim kimsenin basina gelmez,

yasadıgınız bir olay var sanırım rica etsem paylasma imkanınız varmı hem bilgilenmiş oluruz hemde ona gore bazılarımız hata yapmaktan döner veya iyi bir isabet yapıp aradıgı bir yer ile çalışır
  • Hostcininden memnunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Hostcininden memnunuz

evet hostcini yi bizde tavsiye ederiz
  • hostciniden vps almıştım hizmtleri oldukça iyi ve en önemlisi destek konusunda çok iyiler.Tavsiye ederim
  • vallaha arkadasim daha iyi birsey dusunuyorsan ileriye donelik sana tavsiyem sxsmedia.com a bi bak
  • sen piyangodanmı çıktın acaba???

Hosting ile ilgili eski konulara msj. yazıp kendi reklamını yapıyorsun,
  • Herkese merhabalar Hostcini.com şikayetlerini incelerken bu konuyu buldum ve bende birkaç kelime yazma ihtiyacı duydum..Hostcini.com dan agzı yanan biriyim forum sitemizi Hostcini.com un hataları yüzünden maalesef kaybettik.. 2 yıllık emegimiz göz göre göre Hostcini.com yüzünden gitti.. vs vs vs... şimdi sitemiz neden gitti

Biz Hostcini.com ile hem forum sitemiz hemde radyomuz için yıllık anlaşıyorduk geçen yıl 12inci ayda hem radyomuzun hemde forum sitemizin 1 yıllık ücretini peşin ödedik.. 2010 yılı 12 inci ayda bizim ödemenin günü bitince dogal olarak forum sitemizi borcundan dolayı kapattılar yani yeni anlaşma yapmamız için tekrardan 1 yıllık ücreti yatırırsak siteniz açılır dediler bizde Hostcini.com'a gerekli ödemeyi yaparak sitenin açılmasını beklemeye başladık 3 gün oldu sitemiz açılmadı 4 gün oldu sitemiz açılmadı tekrar iletişime geçtik bize biz siteyi açtık sorun sizden kaynaklanıyor vs vs vs derken ortada site filan kalmadı...yapılan onca mail yazışması ve telefon tarafiginden sonra bize söylenen sitenizin yedegi bizde yok siz elinizdeki yedegi yükleyin siteniz açılsın dediler.. arkadaşlar böyle cevap olurmu allahaşkına daha birkaç gün önce anlaştıgımız ücreti ödeyin sitenizi açalım diyorlardı şimdi ise elinizdeki yedegi yükleyin siteniz açılsın diyorlar.. bizde elimizde yedek filan yok bu işlerde acemiyiz siz bize Hostcini.com olarak sitenizin haftalık yedegini alıyoruz hiç merak etmeyin demiştiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu haftalık yedek alıyordunuzda bizim yedekler neden yok vs vs vs bayagı bir tartışmalar yaşandı ama nafile yani Hostcini.com firması ile çalışıyorsanız biz haftalık yedek alıyoruz muabbetlerine kesinlikle inanmayın.. sitelerinizin yedeklerini mumtazaman alın..yoksa arkadaşlar bunların yedek filan aldıkları yok...tabiki burada belki bizimde hatamız vardır yedekleri almadıgımız için ama ne yapalım olan oldu başımızdan böyle bir olay geçti siteyide sıfırdan yeniden kurdurup dün açtık bakalım hayırlısı olsun şuan sitemiz Hostcini.com'da halen yayında 1 yıllık paramızı peşin ödemiş olsakda yeni bir saglam firma arıyoruz en kısa zamanda inşallah degiştirecegiz...Hostcini ile çalışan arkadaşlar yedeklerinizi lütfen mumtazaman alın sonra bizim düştügümüz durumlara düşmeyin.

Birde arkadaşlar biz yedek almadıgımız için belki suçluyuz bunu kabul ediyorum tabiki biraz acemilikte var ama lütfen bana anlatırmısınız Hostcini'nin burada bir kabahati ve suçu sizcede yokmu sevgi ve saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut-58 -- 19 Ocak 2011; 5:57:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.